Hipospadias(13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Nawel, inca nu stiu exact cand o sa fim. Asteptam si noi detalii in legatura cu internarea. Cum aflam ceva, spunem tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Multumesc pt. raspuns; inseamna ca se poate si la noi opera, chiar daca are probleme cu inimioara.
Ce varsta avea copilasul operat la Zalau?

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Vom fi o gasca nu gluma. Pana acum suntem 16 pe lista dintre care 3 pt consultatie iar restul pt operatie. Din cate citesc aici vine si nawel cu baietelul deci 17, plus prof. Hadidi mi-a spus ca mai are le cativa care l-au contactat direct.
Amanunte legate de internare nu stiu inca, dupa cum am mai spus, vom sti mai multe dpa data de 1 aprilie.

si sanatate multa tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Am trecut sa va salut si sa urez succes celor care merg la Zalau.
pe toata lumea.

Roxxy80, daca totul este in regula, nu sunt motive sa mergi la control. Noi nu am mai fost de la un an... si totul este OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_ana spune:

Salut si pe toata lumea. Nu am scris de f mult timp , dar citesc constant si mai vorbesc cu unele mamici la telefon. Ma bucur alaturi de voi toti ca Dr.Hadidi va opera in continuare la Zalau. Felicitari tuturor si nu in ultimul rand lui Enni si Monica, doua mamici deosebite care au stiut sa ne tina aproape. Noi am hotarat sa mergem in toamna la operatie deoarece baiatul meu fiind acum in clasa a VIII-a are examene in primele zile din luna mai.
Urez de pe acuma tuturor multa bafta !!!!!!!!
Voi fi alaturi de voi si voi astepta noutati si vesti bune de la Zalau.

Sarbatori fericite!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna,
finul meu de 3 ani a fost operat acum 2 saptamani de dl dr la Medlife si parinti lui au fost foarte multumiti.
Totul a decurs ok a fost internat peste noapte, operatia terminandu-se la ora 18.00 si apoi a stat cu sonda inca 6 zile.
Acum procesul de vindecare decurge normal.
El a avut un hipospadias mai usor, s-a rezolvat intr-o singura interventie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy81z spune:

Buna Ennni!
Sunt noua pe forum.Am un baietel de 5 luni si 3 sap.a fost diagnosticat la nastere ca are hipospadias.Pana acum nu m-am interesat in amanuntit,mi s-a spus ca varsta optima este intre 6 si 12 luni pt o interventie chirurgicala.Si acum am inceput sa caut...m-am bucurat ca am dat de acest forum pt ca nu pra am de unde sa cer informatii referitor la HS.Am auzit de prof, Hadidi si de dr,Voinescu.Nu stiu ce sa fac de unde sa incep...sa fac ce e mai bine pt baietelul meu.Va rog sa ma ajutati cu un sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, cand ne-am vazut in urma cu un dl dr Basca nu ne-a spus ca mai trebuie sa venim la control. A spus ca totul arata f bine.

Maddy, eu iti pot oferi informatii doar despre dl dr Basca. Neaparat sa-l operezi intre 6 si 12 luni. Eu l-am operat la 10 luni si a fost totul f bine. Inca nu mergea, statea in pat si se juca sau il plimbam pe holuri in brate. Nu a fost afectat deloc pe plan psihic si in momentul de fata nu are habar ca i s-a ''umblat'' vreodata la puta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy81z spune:

Buna tuturor, am mai cautat pe net si am gasit formele de HS descrise de dr.Hadidi,am ajuns la concluzia ca baietelul meu are HS glandular forms usosre."Dac#259; copilul are hipospadias glandular (grad 1), nu necesit#259; opera#355;ie din punct de vedere func#355;ional.Copilul cu acest tip de hipospadias va face pipi f#259;r#259; probleme si va avea erec#355;ii si func#355;ie sexual#259; normal#259; mai tīrziu, dar chiar #351;i aceast#259; form#259; minor#259; de hipospadias poate afecta copilul din punct de vedere psihologic, fiindc#259; penisul nu arat#259; normal #351;i uneori datorit#259; jetului orientat īn jos sau divergent ī#351;i poate uda hainele īn timpul mic#355;iunii. Multi adul#355;i cu hipospadias glandular neoperat nu doresc ca partenerul lor s#259; observe c#259; penisul lor e “anormal""am luat citatul de pe pagin HIPOSPADIAS GHID PT PARINT.
Voi cum ati procedat? V-ati programat primadata pt consultatie si apoi pt operatie? Sunt debusolata si imi vin in minte o gramada de intrebari.Sper sa la iau pe rand.Cat cost operatia de HS la Zalau? caci pe situl Medlife Hospital din Bucuresti in jur de 3500 lei iar apoi spitalizarea. va multumesc anticipat.

Mergi la inceput