Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 22
cristina_nagy spune:
Merci fetelor! Deja e mult mai bine si nu ii mai curg asa ochisorii si azi de dimineata nici nu s-au mai lipit genele, deci suntem pe drumul cel bun!!!
Paula drum bun!!! si distractie!
Sigur v-a fi cuminte Marius!!!
Ai mei sunt tare pupaciosi si iubareti amandoi si mamosi nu mai povestesc ptr ca nu cred ca exista copii mai mamosi ca ai mei, in special Alex.
Dar sunt fericita!!! 
We placut tuturor!!!
La multi ani Elenelor si Constantinilor!
cristina_nagy spune:

Carmina sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa
si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Te pupam cu mult drag Andreea!!!
La multi ani!!! 

cristina_nagy spune:

Carmina sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa
si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Te pupam cu mult drag Andreea!!!
La multi ani!!! 

lili_77 spune:
LA MULTI ANI, ANDREEA!

Carmina, sa-ti traiasca buburuza si sa fie sanatoasa!
La multi ani si celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena!
Mie mi-au intrat si indemnizatia si alocatia pe 17 (la Unicredit).
dyanira spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI!!!
LA MULTI ANDREEA DE CARMINA!!!!SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!! 

Cristina ma bucur ca sunteti mai bine cu ochisorul.
Si chiar ma gandeam cata dreptate ai avut ce repede a trecut timpul parca numai ieri nasteati tu si Miha si acum deja printesele au 2 anisori si ma gandesc ca in curand face si A doi ani parca nu imi vine sa cred ce mare e deja mi-e dor de el bebe mic.(nu credeam ca voi zice asta vreodata
)
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
Salut!
Andreea! Sa cresti mare papusa dulce! 
Carmina ce mai faceti?
tuturor Constantinilor si Elenelor!
Va multumim pentru urari! In weekendul asta sunt singurel...trupa e in deplasare.
Ma bucur ca s-a mai incalzit vremea ca m-a disperat frigul! ![]()

_irina_ spune:
La multi ani, Eli!!!

La multi ani, Andreea!!!

Lucia da-mi un PM daca doctorita prietenei tale e aceeasi cu a mea. Pe scurt: sfatul meu e sa lase laptele praf deoparte, sa lase balta mulsul, sa se relaxeze, eventual sa ia ceva ceaiuri pentru laptic, sa traga adanc aer in piept si sa alapteze la cerere. Si cand merge la consultatie sa spuna ca da, ii da lapte praf si se mulge si bebele papa ca la carte.
Miha
eu speram ca daca merge la cresa o sa fie mai independenta.
ale_d spune:
La multi ani Andreea!
Lucia, mi-am amintit ca exista medicamente homeopate pt stimularea lactatiei,in caz ca prietena ta doreste sa incerce.
violeta4 spune:
buna mamici! voiam sa zic si eu ca marti 25 mai, sunt programata la cezariana..........si mi-e frica de numai pot....dar sunt in acelasi timp atat de emotionata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr. Bacila, la care fusesem , intra in concediu si m-a lasat pe mana lui Alin Morariu(parca...)..sper sa fie totul ok...voi stiti ceva de el?...
....si...o alta intrebare, foarte importanta: cam cat ar trebui sa platesc cezariana??????????poate ati mai auzit care sunt preturile in ultimul timp!si...cam cat la anestezist?????
37 saptamani cu 
mihaser spune:
Bafta Vio! Esti pe mana unui medic bun...o sa fie totul ok...sunt convinsa. Alin Murariu e tanar, dar are experienta si poti vorbi orice cu el...Are foarte mare grija de paciente...Cand am nascut eu prima data era o tipa care a venit la urgente inaintea mea si a nascut cu el...O cauta zilnic sa vada cum se simte si in ziua in care a nascut l-a cunoscut!