Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 23
Fancy spune:
Hello.
Andreea, la multi anisori!
Mult noroc si multa sanatate!
Cristina, ce bine ca ati trecut mai usor.....
Irina, da, are aceeasi dr pediatra...i-am zis si eu de la inceput sa nu o asculte intru totul dar ....adica mi se pare o greseala clara din partea pediatrului sa ii spuna in a treia zi de viata a copilului:dati lapte praf!
Ale, merci, i-am zis si de homeopate azi....
Vio, esti pe maine foarte, foarte bune!!!! Bafta,asteptam vesti...
![]()
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
strunfita spune:
Cristina, Lili, Miha, Irina, ale, Lucia, multumim mult de urari si gandurile bune!
Vio, tinem pumnii, o sa fie bine 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
elatim spune:
LA MULTI ANI ,ANDREEA !cu intirziere ,dar n-am apucat sa scriu .
Victor e cu viroza respiratorie de joi seara ,febra ,tuse ,mucisori ,iar de simbata s-a complicat cu laringita subglotica ,acum suntem pe aerosoli 3 zile si febra n-a mai facut asa mare ,sper sa scapam fara antibiotic .
Violeta o sa fii f. multumita de dr. Murariu ,e un medic super ok.Toate prietenele si colegele pe care le-am trimis la el au avut aceeasi parere .Bafta!
Elatim si Victor 13.05.2008
violeta4 spune:
mersi mult fetelor de incurajari!...si eu sper sa fie totul ok! sunt foarte emotionata! ....cu siguranta am sa vin cu vesti saptamana viitoare!
....in rest: poate cineva sa imi dea o idee cam cat ar trebui sa ii dau doctorului?...si anestezistului?

dyanira spune:
Violeta e ok dr Murariu.Dr Bacila nu ar lasa pacientele la el daca nu ar avea deplina incredere in el.Cu tarifele nu stiu exact ce sa iti spun ca eu am nascut acum aproape 2 ani.
Miha unde e gasca de esti singura??
Strunfita si noi v-am urat![]()
Elatim multa sanatate.A luat de la gradi??Cu cine il lasi pe Victor cand e bolnavior?
Tot vroiam sa te intreb de ceva vreme o intereseaza pe o prietena de a mea cum e cu pampersii la gradinita unde mergeti voi.Ii schimba de cate ori trebuie, ii duci de acasa saptamanal, e ok din punctul asta de vedere?Ea sta in zona si ar vrea sa dea fetita acolo.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
strunfita spune:
Dya, mii de scuza, nu stiu cum te-am scapat
Multumesc mult!
Elatim, multumesc
Multa sanatate lui Victor!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elatim LA MULTI ANI ,ANDREEA !cu intirziere ,dar n-am apucat sa scriu . Victor e cu viroza respiratorie de joi seara ,febra ,tuse ,mucisori ,iar de simbata s-a complicat cu laringita subglotica ,acum suntem pe aerosoli 3 zile si febra n-a mai facut asa mare ,sper sa scapam fara antibiotic . Violeta o sa fii f. multumita de dr. Murariu ,e un medic super ok.Toate prietenele si colegele pe care le-am trimis la el au avut aceeasi parere .Bafta! Elatim si Victor 13.05.2008 |
Multa sanatate lui Victor!!!
Pupici de la noi
mihaser spune:
Salut!
Mi se returneaza trupa...au fost cu sotul la parintii lui.
Am gasit Weleda www.miobio.ro/produse/cat/35" target="_blank">aici
Off Ela va tin pumnii sa nu ajungeti la antibiotic!
Fancy spune:
Ciao, fetele...
ce ne facem cu caldurile astea???:)
mamici, daca mai aveti de donat hainute/bijuterii/rechizite, veti gasi vineri de la 12-20 si sambata de la 12-18 un stand al Asociatiei Pro Socio-Timisoara la Centrul Cultural Francez...vineri voi fi si eu acolo si merg si sambata cred...
va pup!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
elatim spune:
Salutare fetelor,
Daca nu scriu acum nu mai apuc ,multumim ca v-ati gindit la noi ,Victor acum este mai bine ,aseara am terminat aerosolii ,mai are ceva muci si tuse ,febra nu a mai facut ,miine mergem la control ,sper sa avem liber la gradinita de luni .
Diana ,la gradinita se duce un pachet ,iar cind e pe terminate te anunta ,ii pune la olita ,wc,deci e ok ,zic eu .Pe Victor cind e bolnav il las 2h cu vecina de linga noi,adica eu merg de dupa la lucru si pina vine taica-su sta cu vecina,pe care o cunoaste bine ,ca e chiar usa de linga noi.
Va pupam
Elatim si Victor 13.05.2008