Gravidute si mamici de Timisoara (43)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Hello.
Andreea, la multi anisori! Mult noroc si multa sanatate!

Cristina, ce bine ca ati trecut mai usor.....

Irina, da, are aceeasi dr pediatra...i-am zis si eu de la inceput sa nu o asculte intru totul dar ....adica mi se pare o greseala clara din partea pediatrului sa ii spuna in a treia zi de viata a copilului:dati lapte praf!

Ale, merci, i-am zis si de homeopate azi....

Vio, esti pe maine foarte, foarte bune!!!! Bafta,asteptam vesti...

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cristina, Lili, Miha, Irina, ale, Lucia, multumim mult de urari si gandurile bune!

Vio, tinem pumnii, o sa fie bine

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

LA MULTI ANI ,ANDREEA !cu intirziere ,dar n-am apucat sa scriu .
Victor e cu viroza respiratorie de joi seara ,febra ,tuse ,mucisori ,iar de simbata s-a complicat cu laringita subglotica ,acum suntem pe aerosoli 3 zile si febra n-a mai facut asa mare ,sper sa scapam fara antibiotic .
Violeta o sa fii f. multumita de dr. Murariu ,e un medic super ok.Toate prietenele si colegele pe care le-am trimis la el au avut aceeasi parere .Bafta!

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta4 spune:

mersi mult fetelor de incurajari!...si eu sper sa fie totul ok! sunt foarte emotionata! ....cu siguranta am sa vin cu vesti saptamana viitoare!
....in rest: poate cineva sa imi dea o idee cam cat ar trebui sa ii dau doctorului?...si anestezistului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Violeta e ok dr Murariu.Dr Bacila nu ar lasa pacientele la el daca nu ar avea deplina incredere in el.Cu tarifele nu stiu exact ce sa iti spun ca eu am nascut acum aproape 2 ani.
Miha unde e gasca de esti singura??
Strunfita si noi v-am urat
Elatim multa sanatate.A luat de la gradi??Cu cine il lasi pe Victor cand e bolnavior?
Tot vroiam sa te intreb de ceva vreme o intereseaza pe o prietena de a mea cum e cu pampersii la gradinita unde mergeti voi.Ii schimba de cate ori trebuie, ii duci de acasa saptamanal, e ok din punctul asta de vedere?Ea sta in zona si ar vrea sa dea fetita acolo.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dya, mii de scuza, nu stiu cum te-am scapat Multumesc mult!

Elatim, multumesc Multa sanatate lui Victor!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

LA MULTI ANI ,ANDREEA !cu intirziere ,dar n-am apucat sa scriu .
Victor e cu viroza respiratorie de joi seara ,febra ,tuse ,mucisori ,iar de simbata s-a complicat cu laringita subglotica ,acum suntem pe aerosoli 3 zile si febra n-a mai facut asa mare ,sper sa scapam fara antibiotic .
Violeta o sa fii f. multumita de dr. Murariu ,e un medic super ok.Toate prietenele si colegele pe care le-am trimis la el au avut aceeasi parere .Bafta!

Multa sanatate lui Victor!!!
Pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mi se returneaza trupa...au fost cu sotul la parintii lui.

Am gasit Weleda www.miobio.ro/produse/cat/35" target="_blank">aici

Off Ela va tin pumnii sa nu ajungeti la antibiotic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetele...
ce ne facem cu caldurile astea???:)

mamici, daca mai aveti de donat hainute/bijuterii/rechizite, veti gasi vineri de la 12-20 si sambata de la 12-18 un stand al Asociatiei Pro Socio-Timisoara la Centrul Cultural Francez...vineri voi fi si eu acolo si merg si sambata cred...

va pup!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Salutare fetelor,
Daca nu scriu acum nu mai apuc ,multumim ca v-ati gindit la noi ,Victor acum este mai bine ,aseara am terminat aerosolii ,mai are ceva muci si tuse ,febra nu a mai facut ,miine mergem la control ,sper sa avem liber la gradinita de luni .

Diana ,la gradinita se duce un pachet ,iar cind e pe terminate te anunta ,ii pune la olita ,wc,deci e ok ,zic eu .Pe Victor cind e bolnav il las 2h cu vecina de linga noi,adica eu merg de dupa la lucru si pina vine taica-su sta cu vecina,pe care o cunoaste bine ,ca e chiar usa de linga noi.

Va pupam

Mergi la inceput