Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 21
dyanira spune:
Miha stiu ce zici Andrei si asa e super mamos mi-e groaza din sept cand ma voi intoarce full time.Eu acum merg doar 2 sau 3 zile pe sapt si doar 6 ore se nimereste cand el doarme deci inca nu imi simte asa tare lipsa dar el oricum nu vrea niciunde fara mine cred ca e unul dintre cei mai mamosi copii pe care i-am vazut.![]()
Strunfita multumesc de informatie.Dra ce s-a intamplat de ai avertisment???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
lili_77 spune:
LA MULTI ANI ELI!

Miha, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Lucia, si eu am fost in situatia prietenei tale, dar eu nu reuseam sa ma mulg mai mult de 30-40 ml la o masa. Si ii dadeam in completare pana la 120 lapte praf. Am incercat si varianta cu o masa de la san una de lapte (depinde daca poate din ambii sa scoata de o masa). Eu n-am prea reusit nici asa, deci dupa 3 sapt. am renuntat.
Infacol, Sab Simplex sau Bonnisan poate sa-i dea inca de pe acum. Dupa mine primele doua sunt mai OK, Bonnisanul este mei mult pt. pofta de mancare, parerea mea. A, si inca ceva: mie-mi facea foarte urat cu burtica de la laptele meu, iar cand ii dadeam praf nu avea nimic.
ale_d spune:
Lucia, eu i-am dat Alexiei infacol imediat cum am ajuns acasa din maternitate. Noua ne-a fost de mare mare ajutor, pot sa zic ca nu stiu ce inseamna sa planga copilul de la colici. E adevarat ca se strangea de burtica, dar nu avea dureri asa de mari ca sa planga.
Fetelor voua v-a intrat indemnizatia ?
dyanira spune:
Ale da mie mi-a intrat inca de ieri era pe card am la brd.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
Hello!
Uite ca ieri dadeam sfaturi de oftalmologi si azi am eu nevoie.
Alex are conjunctivita.

Am fost de dimineata la Dr. Frantescu care tocmai se pregatea sa intre in operatie si ne=a consultat rezidenta ei.
Ne-a dat Nettacin si inca de la prima utilizare deja e mai bine.
A evoluat asa de repede conjunctivita asta ca ieri cand a venit de la gradi era doar cu o scurgere galbuie in coltul ochiului si cand s=a trezit de dimineata avea genele lipite si plin de secretii si ochiul rosu.
Am inceput si tratament homeopat si speram sa fie ok.
Sper sa nu faca si Beatrice tocmai acum cand se apropie si ziua ei...
PUpici si sanatate tuturor!
dyanira spune:
Cristina multa sanatate lui Alex sa treaca repede si sa nu ia Bea.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Cristina multa sanatate lui Alex sa treaca repede si sa nu ia Bea. ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Merci!
Si Alex a avut strabism de la nastere dar a trecut de la sine dupa 2 ani. Am fost si cu Beatrice la control dar cu ea e mai greu la colaborare ... concluzia : amandoi sunt ok!
Fancy spune:
Ciao.
Fetele, multumesc frumos de raspunsuri, i-am transmis toate sfaturile si experienta voastra prietenei mele....
Cristina, imi pare tare rau! Sunt sigura ca va trece repede si va fi bine, mai ales ca ia si tratament homeopat!
Ale, mie mi-a intrat indemnizatia in 17.....
Miha, doamne, ce impresionant cu Eli....iti dai seama prin ce trece si ea!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
bpaula spune:
Noi am fost cu Marius la doamna doctor Koos. Asta a fost recomandarea pediatrei lui. Am avut de facut 3 interventii de curatare de canale, din fericire ea le face fara anestezie.
Mi-am promis ca la bebe 2 daca o sa mai aiba probleme sa ii curga ochiul nu mai astept 6 luni si tot insist cu masaj si picaturi cum am facut degeaba la Marius. Interesant e ca si ochiul stang care nu a curs niciodata era infundat.
La mine Marius s-a adaptat foarte bine fara mine, speram eu sa devina mai iubaret dar nici acum nu se lasa pupat, cat despre sa ma pupe el pe mine nici vorba. Am primit 2 pupici pana acum si nu sper degraba la altii. ![]()
Astazi plecam la drum la Piatra Neamt si Suceava. Si marti ne intoarcem. Am emotii cu drumurile astea ca nu stiu daca are stare sa stea atata in scaun. Cand era mai mic a fost ok dar acum...cine stie.
Va pup