Gravidute si mamici de Timisoara (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Eli, ! la multi ani, multa sanatate!!!!!!!!!

Dyanira, nu stiu nici un oftalmolog, imi pare rau.....

fetele, am o prietena care a nascut de curand, are 2 saptamani bebele; nu are suficient lapte si ii da si praf; lapte de la ea nu suge dar se mulge.....este foarte derutata ca mai stie cat anume sa ii dea sa pape...dr a sfatuit-o s aii dea 30 de la san (muls) si 60 praf, deci 120 ml la o masa...dar a zis ca ii cam vine foame dupa 2 ore.....care dintre voi ati mai fost in situatia asta, alaptare mixta? cat le-ati dat la o masa / sau pe zi in primele saptamani!
merci de ajutor!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

acu am vazut ce am scris:).....deci a sfatuit-o s aii dea 60 muls + 60 praf.....120 ml/la o masa...
si inca ceva...infacol/bonnisan de la cat se da? poate sa ii dea de acum? ca zicea ca il vede ca plange si se strange daca nu poate sa faca partzuri:)...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lucia eu am fost in situatia asta pt vreo luna cat i-am dat si de la mine.Andrei bea in total 120 ml la o masa.De ex daca eu reuseam sa scot 90 ml ii mai dadeam 30 ml praf sau daca nu scoteam decat 30 ml ii mai dadeam 90 ml praf in total sa fie 120 ml.Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.Andrei papa pe atunci odata la 3 ore si a fost un bb mare si papacios, avea 7 mese pe zi de cate 120 ml.Asta pana pe la 5-6 sapt cand a crescut masa la 150 ml.dar si intervalul la 3 ore jumate.
Eu i-am dat Bonisan si San Simplex de pe la 1 luna jumate ca atunci l-au apucat colicile dar banuiesc ca poate sa ii dea si acuma ca doar pt asta sunt aceste produse nu cred ca au o interdictie pt nou nascut.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Cristina iti multumesc de raspuns.La Medicover la cine ati fost??
Tu ce imi recomanzi din cele 2 variante dr Frantescu sau Medicover?Te intreb pt ca exact astea au fost variantele pe care mi le-a dat si o prietena de a mea care e medic rezident.

Diana

Cu mare placere!
Depinde ce probleme ai dar acum as alege Medlife. Cred ca la Cosma am fost. Scuze cred ca am scris Medicover in loc de Medlife
PUpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Stii ca si eu m-am gandit tot la Medlife.Tot despre Medlife ziceam si eu mai ales ca e si aproape de mine.
Noi mergem la control pt un usor strabism.
Iti multumesc inca o data

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

LA MULTI ANI ELI!!!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

acu am vazut ce am scris:).....deci a sfatuit-o s aii dea 60 muls + 60 praf.....120 ml/la o masa...
si inca ceva...infacol/bonnisan de la cat se da? poate sa ii dea de acum? ca zicea ca il vede ca plange si se strange daca nu poate sa faca partzuri:)...

pup

Cand am iesit din spital mi-au spus sa incep cu bonisanul si vigantolul cand implineste 10 zile. Eu asa i-am dat.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Multumim frumos de urari!Ne-am sarbatorit un pic azi si la gradi si acasa...A fost fain...asa s-a distrat can a trebuit sa sufle in lumanari.

Altfel Eli e un pic afectata e faptul ca nu mai sta cu mine...a devenit mamoasa ca Bea...prefera sa stea la mami in brate...si daca se joaca vine si ma cheama sa stau cu ea.
Curaj fetele...o sa fie o perioada ciudata cand veti reveni la job...Aveti grija sa nu va simta puii lipsa prea mult!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani, Eli!!! Sa ai parte numai de fericire si bucurii!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dya, eu merg cu Bogdan la dr. Dressler, la promedica. Cred ca am mai scris, eu sunt multumita de ea, am vazut foarte multi copii cand am fost cu Bogdan la ea. Este foarte draguta si Bogdan colaboreaza foarte bine cu ea, noi cel putin am mai vazut o oftalmoloaga cu care Bogdan n-a vrut deloc sa coopereze. Acum la ultimul control ne-a zis ca poate scapa in 6 luni de ochelari, as fi asa de fericita.

Miha, in 15 iulie ma intorc la servici, si mi-e asa de groaza. Andreea e asa de obisnuita cu mine, nu stiu cum o sa reactioneze. Noroc ca o sa stau doar 6 ore. Poate ma intorc si mai repede, daca scad astia indemnizatia cu 25% din iunie, sa vedem ce fac minunatii nostri.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput