Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 19
lili_77 spune:
Salutare fetele,
nu cred ca ne strangem si pe langa asta nu ne ajuta nici vremea de afara! Parca vine toamna!
Ela niste poze nu ne pui?
Miha, cum e jobul? Te-ai acomodat putin?
Noi suntem bine. Asteptam sa mai erupa niste dintisori. Stam destul de bine in fundulet, dar ne plictisim repede de jucarii.
Va pupam si sper sa auzim vesti bune saptamana asta!
Fancy spune:
Ciao, fetele. Sunt happy sa va anunt prima actiune a Asociatiei; am trimis info si pe mailul comun si va scriu si aici textl; sper sa strangem cat mai multe bijuterii/lucruri sa le vindem:). Va pup!
Dragi prieteni,
Va invitam sa luati parte la prima actiune a Asociatiei Pro Socio-Timisoara. Primul nostru proiect, Suflet de copil!, se va desfasura in colaborare cu Scoala Generala nr 30 si are ca scop sprijinirea copiilor cu dizabilitati din Centrul de Plasament de langa spitalul Louis Turcanu.
Ne propunem:
- sa le oferim copiilor, in preajma zilei de 1 Iunie, pachete care sa contina rechizite / alimente / haine / jucarii etc
- sa le oferim, in colaborare cu elevi ai scolii Generale nr 30, diverse obiecte confectionate de acesti copii
- sa le facem o bucurie si sa ii scoatem la o scurta plimbare in Parcul Botanic impreuna cu elevi ai Scolii Gen 30
- sa ii delectam cu un spectacol (fie o serbare data de copii, fie un spectacol de teatru daca reusim sa stabilim o colaborare cu vreo trupa) in parc in aer liber
- sa le strangem mana si sa le aratam prin asta ca nu sunt singuri si ca exista cineva care se gandeste la ei
Pentru aceasta, vom desfasura actiuni de strangeri de fonduri / donatii in haine, alimente, rechizite.
Astfel, in data de 28-29 mai vom participa la Targul de carte organizat de Centrul Cultural Francez in curtea acestei institutii. Acest targ de carte promoveaza, printre altele, comertul echitabil.
Astfel, va lansam cateva provocari:
- sa va faceti "curatenie" la cutia de bijuterii si sa donati Asociatiei acele bijuterii de care nu mai aveti nevoie; noi le vom scoate la vanzare in cadrul acestui targ de carte, si, cu banii stransi, vom face pachetele pentru copilasi de 1 Iunie
- sa confectionati, daca aveti aptitudini, bijuterii/obiecte pe care sa le donati Asociatiei si sa le scoatem la vanzare
- sa donati hainute pt varstele 2-18 ani / jucarii de plus / rechizite etc
- sa donati, daca aveti posibilitatea, sume cat de mici de bani cu care sa facem o bucurie copiilor institutionalizati
Pentru aceasta, va rugam sa luati legatura pe mail/telefonic cu una dintre membrele Asociatiei Pro Socio-Timisoara:
Lucia Florea - 0721478399, l_u_c_i_a.florea@yahoo.com
Gabriela Patrascu - 0728010903, gabriela_patrascu2000@yahoo.com
Gabriela Bocsa - 0727116877, gabrielabocsa_03@yahoo.com
Nadia Pirvu - 0726961381, nadia_pirvu@yahoo.com
Va multumim pentru implicarea in acest proiect!
Echipa Pro Socio-Timisoara!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
cristina_nagy spune:

La multi ani Eliana!!!
Iti dorim multa sanatate, fericire si multe multe bucurii!
Te imbratisam cu drag, printesica noastra mica si frumoasa!!!
Te iubim mult!!!

cristina_nagy spune:
Vai Miha parca ieri am nascut printesele... mai stii??? tu erai in spital si eu asteptam sa imi vina randul
...
Urmeaza Andreea care face anisorul si apoi Beatrice... waw!!! ce trece timpul!
Pupici tuturor!
O zi minunata!!!
dyanira spune:

LA MULTI ANI ELIANA!!! 

Sa cresti mare sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ale_d spune:
La multi ani, Eli ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata !
Miha sa iti traiasca printesa !
Pupici si de la noi.
bb_yasmi spune:
buna
miha sa iti traiasca printesa! eli la multi ani!!

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!
dyanira spune:
Nu stiu sigur cred ca am mai intrebat dar am nevoie de o recomandare de dr oftalmolog pt copii.Parca stiam ceva de dr Frantescu???
Va multumesc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Nu stiu sigur cred ca am mai intrebat dar am nevoie de o recomandare de dr oftalmolog pt copii.Parca stiam ceva de dr Frantescu??? Va multumesc. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Scriu a 3-a oara raspunsul si nu stiu ce are forumul asta dar nu imi apare nimic... sper sa reusesc acum
Si eu o recomandam pe Dr Frantescu care mi se pare super ok. Am fost cu Alex la ea cand am venit din spital ptr ca la nastere a luat niste bacterii la ochisori si abia am scapat de ele. Offf
Si anul asta am fost la Medicover si sunt la fel de multumita mai ales ca au aparatura moderna si se comporta super cu copii. Alex a colaborat tare bine.
Pupici si ne gandim la voi.
dyanira spune:
Cristina iti multumesc de raspuns.La Medicover la cine ati fost??
Tu ce imi recomanzi din cele 2 variante dr Frantescu sau Medicover?Te intreb pt ca exact astea au fost variantele pe care mi le-a dat si o prietena de a mea care e medic rezident.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR