Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexaant Sunt o burtica in 6 saptamani (la inceput) si am vazut multe mamici care au nascut cu dr. bacila.As vrea sa situ cum este ca doctor. am fost sapt asta la el la primul control insa a fost foarte expeditiv in sensul ca nu a facut nici un fel de masuratori pt bebe numai mi-a confirmat sarcina. mentionez ca eu trebuie sa fac cezariana(miopie forte)si as vrea sa siu cum a fost si la operatie, in sensul cum s-a comportat medicul sicum s-a vindecat taieturii. astept pareri si despre dr. crisan(ma gandesc sa merg si la el) |
Bun venit in clubul nostru. Iti dorim sarcina usoara in continuare.
Eu nu am nascut cu Bacila dar am auzit numai lucruri bune despre el.
La 6 saptamani in afara de confirmarea sarcinii nu prea are ce sa iti spuna sau ce sa iti masoare.
O sa vezi ca totul o sa fie super!
Pupici
doina2222 spune:
Buna,
eu am nascut natural cu Bacila si am fost foarte multumita. Imi era foarte frica dar a fost super ! Am curaj sa mai repet figura![]()
![]()
![]()
mamica de baietzel Darius 
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
dyanira spune:
Fetelor se mai organizeaza ceva luni.Ca sa stiu cum imi fac timp ca luni sunt si la servici.
Alexant bine ai venit.Si eu am nascut cu Bacila prin cezariana in sept 2008 per total a fost ok, el nu e mereu f comunicativ dar profesional e ok.
Despre Crisan am auzit numai lucruri bune dar eu personal nu am fost la el.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Fetelor se mai organizeaza ceva luni.Ca sa stiu cum imi fac timp ca luni sunt si la servici. Alexant bine ai venit.Si eu am nascut cu Bacila prin cezariana in sept 2008 per total a fost ok, el nu e mereu f comunicativ dar profesional e ok. Despre Crisan am auzit numai lucruri bune dar eu personal nu am fost la el. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Pai nu prea sunt fete...
Mamicile din Timisoara nu sunt pe net si nu cred ca ne-am strange nici 20. Am mai vorbit in stanga si in dreapta (la tel sau in parc) dar nu am primit raspunsuri ferme.
Pe de alta parte se pare ca sunt probleme si cu iesirea din Bucuresti. Fetelor de acolo li se pun bete in roate la primarie in obtinerea autorizatiei. S-a promis ca azi sunt sunate si mereu sunt amanate pe diverse motive (sedinte, etc). Si au depus doua cereri de autorizare.
Ele sunt hotarate sa iasa oricum.
Daca mai aflu ceva va tin la curent.
Va pup
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
dyanira spune:
Si pentru ca e la moda subiectul vreau sa va intreb si eu v-a intrat indemnizatia luna asta??
La mine e ultima
(de fapt mai am si 5 zile din mai
) si vad ca nu intra nici asta.Luna trecuta o aveam in 15....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
strunfita spune:
Seara buna!
Dya, mie nu mi-a intrat, dar tot timpul la mine ajunge doar in 17-18 ale lunii.
Alexaant, eu am nascut amandoi copiii cu Crisan, amandoi cezariana. Eu am fost foarte, foarte multumita de el, e un medic foarte bun si un om foarte de treaba.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
ana_25 spune:
Buna mamici si burtici!Sunt si eu o graviduta si am 20 de sapt.Inca nu m-am hotarat la ce spital sa nasc si nici cu ce doctor.Unde credeti ca e mai bine la Bega sau la Odobescu? momentan sunt inscrisa ca gravida la un centru medical la o doamna doctor ff cumsecade dar din pacate nu lucreaza la nici un spital,doar la cab. dansei.Dar stiu ca va trebui sa imi caut un doctor bun cu care sa nasc.Ma puteti ajuta cu nu sfat, o sugestie?Sunt la prima sarcina si nu cunosc spitalele si nici doctorii.
la burtici si
la mamici
toshador spune:
La multi ani VICTOR, chiar daca cu intarziuere.
Alexaant eu am nascut cu Bacila acum un an natural si am fost foarte multumita. Aici sunt foarte multe fete ce au nacut cu el si am auzit doar de bine despre el. Nu cred ca iti vor raspunde toate ca ar treb sa facem alt subiect pe tema asta. Asa cum a zis cineva e si el om si are si el zile bune si zile rele.
In alta ordine de ide, noi nu am mai scris ca avem foarte putin timp pt asta dar de citit va citim cat de des posibil. Noi suntem bine...relativ sa zicem...fetita mea are o problema cu stomacelul...in prezent face caca de cate ori manaca asta insemnand cam de 4 ori pe zi....am luat medicatie...de fapt a facut Geardia cu toate simptomele cele mai naspa si am facut tratament naturist pt asta ...si de atunci...a inceput distractia...a facut o iritatie urata la fundulet cu rana rea s.a.m.d... acum funduletul e bine dar inca facem kk des. Acum luam probiotice, sper sa fie ok.
Cam aste-s pe la noi, in curand facem un anisor si cautam local.
Cam asa crestem noi: http://picasaweb.google.com/toshador/LunaA11#
V-am pupat

(la inceput) si am vazut multe mamici care au nascut cu dr. bacila.As vrea sa situ cum este ca doctor. am fost sapt asta la el la primul control insa a fost foarte expeditiv in sensul ca nu a facut nici un fel de masuratori pt bebe numai mi-a confirmat sarcina. mentionez ca eu trebuie sa fac cezariana(miopie forte)si as vrea sa siu cum a fost si la operatie, in sensul cum s-a comportat medicul sicum s-a vindecat taieturii. astept pareri si despre dr. crisan