Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 17
strunfita spune:
La Multi Ani, VICTOR!!!
Ultima varianta ar fi ca ne iau 25% din indemnizatii, Lucia, ala era un proiect de oug ce a aparut pe blogul unui judecator din Vrancea.
Asta e ultimul update
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-update-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25-mamele-vor-primi-63-75-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cristina_nagy spune:

La multi ani Victor!!!
Sa cresti mare, frumos si sanatos!!!
Pupici milioane de la noi.

ade24 spune:
Fetelor semnati si voi si dati mai departe!
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.realitatea.net/petitie-online--sa-taiem-si-din-banii-parlamentarilor-semneaza-aici_713465_semneaza.html
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
alexaant spune:
Sunt o burtica in 6 saptamani
(la inceput) si am vazut multe mamici care au nascut cu dr. bacila.As vrea sa situ cum este ca doctor. am fost sapt asta la el la primul control insa a fost foarte expeditiv in sensul ca nu a facut nici un fel de masuratori pt bebe numai mi-a confirmat sarcina. mentionez ca eu trebuie sa fac cezariana(miopie forte)si as vrea sa siu cum a fost si la operatie, in sensul cum s-a comportat medicul sicum s-a vindecat taieturii. astept pareri si despre dr. crisan
(ma gandesc sa merg si la el)![]()
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexaant Sunt o burtica in 6 saptamani (la inceput) si am vazut multe mamici care au nascut cu dr. bacila.As vrea sa situ cum este ca doctor. am fost sapt asta la el la primul control insa a fost foarte expeditiv in sensul ca nu a facut nici un fel de masuratori pt bebe numai mi-a confirmat sarcina. mentionez ca eu trebuie sa fac cezariana(miopie forte)si as vrea sa siu cum a fost si la operatie, in sensul cum s-a comportat medicul sicum s-a vindecat taieturii. astept pareri si despre dr. crisan(ma gandesc sa merg si la el) |
Eu am nascut cu Baci' prin cezariana, ca nu m-am dilatat. De obicei este ok si este un medic deosebit si un om super. Poate a avut o zi mai proasta, cine stie. Fiecare avem probleme.
La operatie a fost ok, eu am nascut pe 23 decembrie si a venit in fiecare zi sa-mi schimbe pansamentul, inclusiv in ziua de Craciun (a fost singurul medic care a venit in acea zi). Si ca o gluma: era imbracat in rosu
O sa-ti mai dea informatii fetele care au nascut mai recent cu el.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
mihaser spune:
Salut!
Victor! Ela sa va traiasca mandretea de flacau, sa creasca mare si frumos! 
Cristina faine poze...si Eli are rochita ca Bea...dar e pe galben! I-a luat-o nasa la 1 an. Tu arati super!
Fetele va tin pumnii...Am semanat si eu petitii, tot...va sustin!
Va pup!
elatim spune:
Ceau fetele ,
Multumim mult pt urari ,are mama baiat mare ,ce repede au trecut cei 2 ani ,parca ieri am nascut .Astazi a fost o zi plina ,tort la gradinita la ora 11 ,apoi l-am luat acasa ,am zis sa se odihneasca in patutul lui ca la 17 am avut petrecere in familie,dar a dormit doar 1.5 h ,nu 3h cit doarme simbata ,duminica .Se pare ca i-a ajuns ca a alergat non stop ,era in extaz ,am fost pe terasa la Casa Bunicii ,unde au un loc de joaca super ,zici ca esti in parc ,adultii flexati la masa iar copii la joaca.
Am semnat si eu petitia ,sper sa nu revina la 6 mil ,va inteleg perfect ca sunteti revoltate (si eu alaturi de voi ),imi amintesc prin ce stari am trecut cind ziceau ca modifica legea (de la 6 mil la 85%),acu o modificau ,in ziua urmatoare iar reveneau ,eram un pachet de nervi ,dar am sperat si pt mine a fost ok,adica am prins un an jumate 85%.Va tin pumnii sa fie bine.
Pupici
Elatim si Victor 13.05.2008
ale_d spune:
Victor, LA MULTI ANI ! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata !
Pupici si de la noi.
ale_d spune:
Alexaant si eu am nascut cu Bacila si am fost foarte multumita. Am facut cezariana tot din cauza miopiei, a fost super super ok. Am numai cuvinte de lauda pentru acest doctor.
La doar 6 saptamani nu cred ca are ce masura :). Asteapta sa creasca putin bebe si ai sa vezi ca il va masura de fiecare data si iti va explica.
De dr Crisan am auzit lucruri bune.
doina2222 spune:
Victor : LA MULTI ANI !!!
Multa sanatate si bucurii, sa cresti mare !!!!

mamica de baietzel Darius 
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara