"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cris la intrebare iti raspund eu...e normal sa-si bage degetelul in ureche...atata timp cat tu ai apasat-o si nu o doare sau nu plange, sau nu refuza sa o cureti in urechiuse cu betisoare, e normal. Stefi stie sa se spele singurica in urechiuse la baita...am invatat-o de mult si asa face...i se pare tare amuzant...si se mai scarpina in urechiusa....Si Miru a descoperit urechiusele si i se par interesante si vrea sa le studieze..asa ca nu te speria ca nu cred ca se poate vb de otita ptr ca daca ar fi otita, ar face febra si i s-ar umfla ganglionii din spatele urechiusei...asa ca las-o sa-si descopere urechiusa si tine-te bine cand va veni vremea sa-si descopere nasucul...o sa o vezi si in public cum isi baga degetelul in nari...si tu ii vei spune ca nu are voie si ea tot va insista.....stiu ca am patit-o cu Stefi la biserica....

Cat despre raspunsuri, va multumesc tare mult..chiar nu stiu ce sa zic, acum vad ca are febra 39,5 i-am dat nurofen si astept sa-i iau din nou temperatura...in schimb e doar putin maraita si refuza papica, de aceea nu stiu cum o sa fie maine ca muncesc 8 ore si nu o sa mai aibe tatzi si din pacate nu pot sa ma duc, ca e vb de contract.....Ma gandesc ca nu cumva sa fie vreo infectie capatata de la biserica???!!! de la impartasanie???? se poate, oare??? Da, am citit si eu pe net ca teperatura de la dintisori nu e mai mare de 38, asa ca sunt bagata in ceata...e duminica, la spitale nu e nici un pediatru, si am zis sa mai astepapt pana maine pe la 5 dupa amiaza si sa mergem la pediatra...dar stiti cume aici ..se uita doar in gat, urechi si o sa zica ca e de la dinti....ca aici nu se fac analizele la sange asa repede....
Acum danseaza in ritmul muzici ...e vesela si cu febra...

Va pupic si ma duc sa-i iau temperatura...Va multumesc inca o data ptr raspunsuri si sper ca sapatamana vitoare sa-mi fac timp sa citesc din urma....mai alesc ca am rasfoit asa putin paginile is am vazut ca ...Cris a avut botezul...Miru s-a julit(de ce nu stiu)..am vazut pozici de la botez..ff mumoase si finutul tau i-a "furat" suzeta Stefaniei, prima ei suzeta... Lavinia are vesti de la Yioanna...am vazut si ceva poze cu pozitii de somn..si multe vad ca s-au mai scris...

Va pup pe toate si pe buburuze

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Picky, imi pare rau ca Stefi are febra. NU cred ca e de la dinti, asteptam vesti bune de la medic.
Dani3lla, daca barbatii aveau tarate in cap, tot era bun: le turnam apa fierbinte pe o ureche si le iesea bors pe cealalta ... o mica afacere.
Cris, si eu am vazut pozele. Nu ai renuntat la roz.

Pup la buburuze!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cezara a inceput sa faca mofturi la mancarea de la pranz, azi i-am dat in loc de cereale ce nu a mancat la pranz. I se facuse foame.
A invatat sa faca bravo, bantuie prin toata casa in patru labute si e un copil vesel. Zilele astea a fost urat afara si am iesit doar putin. Sper sa se repare vremea cat de curand.
Eu ma chinui sa-mi fortez neuronul sa stoarca ceva pentru dizertatie ... dar e greu tare.
Avem si noi ceva pozute noi la semnatura!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetele,doar intru sa pun pozicile de la botez si fug la nani ca sunt rupta..dar recuperez maine la o cafeluta

http://picasaweb.google.ro/cris8209/BotezFinut#

sper sa nu va plictiseasca ca sunt multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara si de la noi,

La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Lavinia l-am vazut pe Rareselul ce domnisor mare ii si pe tine ce bine arati. Maine sper sa intru si pe mail-ul comun sa vad cura ca mai trebuie sa dau si eu jos vreo 5 kg.
Edit am intrat pe mail-ul comun si nu am gasit dieta!!!!!

Cris, si Maria doarme dimineata in patul mare cu mine. Dupa lapticul de dimi doar acolo mai adoarme si doarme bine chiar si pana la 10-11.

Picku, tare rau imi pare de febra. Insa nu stiu sa te ajut cu raspunsuri ca nu am fost in situatia asta. sa iasa dintocii cat mai repede.

Cris, si Maria facea asa si pentru ca ea innoata la baie am crezut ca e otita. dar nu a fost asa si mi-am dat seama ca o face cand ii este somnic. SI intre timp nici nu a mai gacut.

Fetele, dar la voi piticii mai papa si lapte dupa masa de pranz? A mea rade 200-250 dar apoi e asa de ghiftuita..... Sau eu nici nu ii pot da cereale la masa de la 18 ca nu mai papa nimic seara si vad ca sunt fete care auu chiar 6 mese pe zi.

Daniella

Cris, tare faine pozele si nasica o frumoasa si slaba!

Pupam gasca si somnic usor!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna gagicile! sunt in schimbul 3 din motiv de soata care vrea sa-l tund dar dupa ce-s gata cartofii la cupotor, mi-a gatit sa ma impace pt ca ne-am tot certat si acuma s-au terminat cartofii si merg sa-l tund dar nu inainte de a citi ca maine nush dc apuc, dc e vreme buna cu siguranta vom hoinari toata ziua
Daniella 2 ore de mers la pas prin parc si mai ai spate? Toata stima si respectul nu cred ca as rezista atata. In legatura cu vremea daca cumva nu ma plimb maine sa stii ca te vei trezi cu mine la usa si nu se stie ce va iesi...multumim mult de aprecieri vi le intoarcem inzecit...mie din toate pozitiile botosului pericol mic imi place la nebunie asta http://picasaweb.google.com/daniellaene/PozitiiDeSomn#5429561940313798050 defapt toate, dar pruncii astia te dau pe spate in ce hal pot dormi...si da am slabit 6 kg in total.Peste o saptamana ma apuc din nou si sper sa mai dau alte 5 sau 6 kg....si pana la urma l-am gasit pe Raresutu si era f bucuros ca s-a intalnit cu Denis si familionul :D
Picky sa mergi cu printesa la doctor...offf si sa intri sa ne dai de veste! multi la printesa sa se faca bine!
Serialbastre ce tare esti cu faza cu taratele, ce bine am ras!Am vazut pozici cu o printesa frumoasa foc
Cris am vazut si eu pozici frumoase cu mami si fica si finut sexy, toti sunteti niste frumosi! Pupici la julitura sa treaca f repede, am vazut printesa cu lacrimioarele in ochisori, o pup toata sa treaca!
Carina ai dieta pe mailul comun. rares mananca cam de 6 ori pe zi e un mancau. Si dupa amiaza mananca cam 200 gr papica iar la 15 min bea sticla de lapte cam 150-180 ml si somn de voie cam 3 ore sau chiar 3 ore jumate mai nou fericita de mine!
Va pup dulce pe toate si va doresc o noapte linistita!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,perfuzoaica e gata ema,trabucele nu lipsesc nici ele si evident ca sunt si niste vougue pentru cuscra

La Multe Lunite inainte

Daria Alessia buburuza de Motana sa cresti mare si mumoasa si mamaica sa dea un semn pls

lavi daca-ti spun ca in fiecare luna cheltui cu piata atat pentru noi cat si pentru fi-mea,adunat peste 10-11 mil ma crezi???exceptand platile la banca,lumina o jucarie sau orice altceva ce nu e mancare...tin pumnii sa reusesti sa slabesti.Budinca e super usor de facut..o punga de scoici de la baneasa de 400 am pus-o la fiert si apoi le-am scurs.Intr-o tava inalta am spart 4 oua,o cescuta de zahar si putina coaja de lamaie cu portocala si le-am amestecat bine.Am pus pastele fierte si am turnat lapte peste pana le-am acoperit si am bagat tava la cuptor.AM lasat cam 40 min si apoi am uns pe deasupra cu unt sa nu fie prea crocant si gata si am mai lasat tava acolo inca 10 min.Gata.CU urechiusa am intrebat si eu si cica e posibil sa fie o scamuta acolo si sa o gadile dar sa nu-mi fac probleme ca se curata singura urechiusa
cuscra acum si cine era obosit dupa plimbarea aia de 2 ore??tu sau giner-miu??sau ati cazut amandoi la datorie?daaaa,era foarte comic,iti dai seama ca un popa s-a oprit sin cantare si radea la noise pare ca sunt in descoperirir brotacii astia ca noi ne crizam si ei se joaca cu urechilegata si toate pozicile
picky multam de raspunsdeocamdata sunt o fericita ca nu-si baga degetele in nas,dar in schimb mi le baga mie si lu ta-sula viroze nu cred ca ii face analizele la sange,tot asa o sa o controleze pe la urechiuse si in gat..tinem pumnii sa nu fie o raceala
andreea greu renunt eu la rozam ceva cu dibla..daca nu e roz e bleu si tot nu ma las vad ca si Cezara are o problema cu controlatul imprimantei si al firelor
carina si uite asa pun copilele aste monopol pe patul nostrucand o mai creste ma si trezesc ca ma trimite fi-mea in patutul ei ca domnisoarica o sa vrea sa se lafaie in al meumultamo sa stau linistati ca m-ati convins ca nu e decat o joaca pentru eamultam de aprecieri tero a mea are maxim 5 mese pe zi si la masa de la pranz papa laptic,dar ii dau eu cat cred de cuviinta si variaza intre 100 si 150 ml
lavi moamaaaa da la ora asta il tunzi?????probabil eu nici nu stiu a cata oara m-am intors pe o parte la ora aia

am terminatnu de alta dar tero e atat de darnica ca din bucata de morcov la care dadea falci acuma a apucat-o darnicia si da sa pape la tot ce e sub birou,asta incluzand si covorul

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Cris-tare finutul tau cu sforaitul!Bine ca a fost frumos si nu a plouat!Da' repede s-a terminat petrecerea-la 7!
Daniela-imi plac tare mult pozele cu pozitiile de somnic ale lui Denis!
Lavinia-da'tare tarziu va mai culcati....Asa e cu cumparaturile si cu banii nu mai au nici o valoare.Tare scump Raresutul-.Si tu nu mi se pare ca ai avea nevoie de dieta!
Imi pare rau sa aud ca te cam supara sotul.Nici la noi nu e situatia prea roz ba chiar sambata ne-am certat destul de urat-am momente cand chiar nu-l mai suport-si nu de alta dar ma apuca crizele cand il vad la calculator cu jocuri .Eu faceam curatenie iar el tot amana sa vina sa ma ajute pe motiv ca mai avea nu stiu ce de testat la joc.Nici acum nu mi-am revenit!Dupa m-a ajutat,a facut de mancare dar parca nu a mai avut nici un folos....pai ce trebuie sa-i spun eu ce sa faca......Asta e-vom vedea cum vor evolua lucrurile.
Anna-ce face Vladut?Toata ziua stati la aer,nu?
Andreea-e o scumpa Cezara cum sta ea sub birou si are treaba cu firele!Multa bafta cu dizeratia!F tare ai fost la faza cu barbatii!
Picky-te asteptam cu vesti despre Stefi.Sa dea Dumnezeu sa nu fie decat dintii.
Carina-nici puiul meu nu mai papa lapte dupa masa de pranz ca nu mai poate.Noi avem 5 mese pe zi-3 de solide si 2 lapte(dimineata si seara).
Mai intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

simina eeeeeeeeeee,petrecerea a tinut pana pe la 10 si ceva seara,dar noi cu tero am plecat ca asta mica are programul ei de nani si baita si chiar nu am de gand sa stric totul pentru ca am eu chef de distractie.O sa creasca ea si atunci oi pleca cu ta-su in lume sa ne distram si ea acasa cu una din matusici sau o luam cu noi..ramane de vazut.Sincer,uneori am impresia ca soatele aste sunt mai copii decat puii nostri

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Noi am fost tare ocupati in wkd. Sambata am facut treaba prin casa si am iesit cu copilul prin parc, iar ieri nu am stat acasa decat cand a dormit copilul la pranz. Ieri am serbat un an de la botezul lui Vladut, asa ca am facut tort si i-am luat cadoute. De dimineata am fost de l-am impatasit, apoi ne-am oprit prin parca, am venit acasa si ne-au vizitat niste prieteni, apoi am iesit din nou in parc, in vizita la alti prieteni si uite asa ne-am intors pe la 21 aseara...
Vladut e bine, i-a trecut raceala. Dar a racit taica-su, are muci si tuseste la fel cum a fost Vladut. Ce credeti ca face azi-dimineata fi-miu? Ia sulul de hartie igienica pe care il avea soata sa-si sufle nasul, rupe o bucata si se duce si-l sterge pe taica-su la nas. Na ca acum avem cine sa ne ingrijeasca cand suntem bolnavi.

Picky, asteptam vesti de la doctor. Cum mai e Stefi, a mai facut febra? Sanatate multa.

Cris, ati aratat super super la botez! Mi-a placut cum ai fost imbracata si coafata, super! Miru o dulceata, ce-mi placea mutrita ei suparici, ii mai dau un pup. Iar finutul asa de cuminte si scump!

Lavi, arati super, draga mea! Iar Rares un scump ca intotdeauna!

Simina, asa fac toti sotii, al meu e campion a se face ca nu stie ce-i de facut! Aseara chiar imi zicea ca ar prefera sa-l cical, decat sa fiu suparata pe el, ca se simte prost. Eu v-am zis ca eu nu-i fac scandal, ii spun ce m-a suparat fara sa intram in polemici si apoi il tratez cu raceala, adica nu pupat, dragalasit....ii vorbesc, ii pun sa manance ca intotdeauna, vorbesc cu el...dar doar strictul necesar. Metoda asta tine intotdeauna! Mai ales ca sotul este imun la cicaleala ca maica-sa asta a facut o viata.
Ce mai face frumusetea ta mica?

Dana, foarte bine ca faci miscare, sa vezi acum ce fug kg-le. Eu nu mai dau ture de parc, sunt deja la nivel avansat, ma cocot dupa fi-miu prin parc. Stai ca acum te vad si pe tine cocotata prin toate turnuletele dupa Denis!

Andreea, tare dulce e Cezara! Si ce a mai crescut!

Carina, al meu ar manca lapte non-stop daca i-as da.

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput