"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Rusine, rusine sa-mi fie ...Anna ... la multi ani si luni Luca Vlad bubu de Anna sa cresti mare si sanatos si sa o bucuri pe mami!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Offf iara am gresit emoticonurile nu vroiam sa pun ci , oboseala-si spune cuvantul....gata am plecat...va pup!

Rareselul creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,am si 2 buc perfuzoaice una pentru ema evident si cealalta pentru cine a avut noapte alba,trabuce multe si pentru cuscra vougue

La Multe Lunite inainte

Bianca Maria buburuza de Ramona.P sa cresti mare si frumoasa iubita mica haide ramo ce faceti???acum ma apuc de inventat cuvinte dubioase..deci trebuie sa vi cu vol no3 la DEX

Fetelor..pe mine nu m-a apucat ora 10 aseara ca deja dormeam ca valiza in garadoar tero a fost un pic maraici si la 5 dimineata am luat-o din patut ca ma chema(acum striga deja mama)si m-an laut de gat si ma tineasi am pus-o intre mine si ta-su si a dormit pana la 7:30

La capitolul meniu,inca nu stiu ce sa-i dau azi sa haleasaca ca saptamana asta nu i-am facut meniulde putoare ce am fost

anna da mititca,dupa ce ca s-a julit destul de rau,a fost si suparici tare ca nu am putut sa o consolez eusi a trebuit sa o tina fina afara din biserica ca de cate ori ma vedea si mai ales ca tineam un al bebe in brate,o apuca plansul
carina pupam dulce pitica sa treaca zmeiosiiasa si fi-mea..de cand a descoperit acum cateva luni ca se poate dormi si pe burtica,asta e pozitia ei preferata acumasigur pun azi pozici
lavi moamaaaaaaa da ce bine dormiti voipai inseamana ca in curand si voi o sa mergeti singurei ca doar e baiat marecand va crede el ca a venit timpul va face si primii pasi singurelce mare si frumos a crescut Raresulsi tu arati super binemoamaaa ce de dintisori noi am ramas la 2 si nr 3 si 4 inca ne dau bataie de capimi pare rau ca e situatia tensionata in familei poate daca incercati sa discutati calm la o cafea dimineata fara ca s ava aprindeti si sa-i spui ce te deranjeza o sa inteleaga ca nici tie nu iti e usorce tare e[:-))))] si noi tot cu reclama de la stiri suntem in top si binenteles ca orice reclama e buna..aaaa,si aia de la dero surf cu omul ala din bulerade si tipa de placereca muzicanti ne plac cei de la calculatornu mai vorbi de inghetataaaaaaaaaa ca nu am mai gustat de mult timpp si nici nu prea gasesc din aia care-mi place mie ce dulce e cu bucile in suse tare haioasa pozitia asta la kinderi si sunt asa de dragalasi..transmite-i Yioannei si printesei multi de la noi

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

cam multa liniste pe aicea.....

gata si meniul de azi

8:00 formula 180 ml
10:00 painica prajita cu unt si branzica
13:30 ciorbita de pui acrita cu o lamaie si toate cele pasate(1 castronel de-al ei a papat si pe urma s-a aruncat in farfuria meaTSUMOOOOOOOOOOOOO)+120 ml lapte
17:30 budinca de paste cu vanilie la cuptor
21:00 formula 240 ml

dupa ce se trezeste pitica,plecam la fini sa luam aparatul foto si sa descarc pozele

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor

Am nevoie urgenta de ceva raspunsuri...cu scuze ca nu am citit nimic din urma din lipsa de timp...

Cat de mare e febra de la dintisori? Si cam cate zile ar tine?

Stefi de vineri seara imi face teperatura 38,7-39 (azi) si nu are alte simptome, nu tuseste, nu ii curge nasucul, m-am uitat is la ea in gat si nu se vede mai nimica...ii dau nurofen din 8 in 8 ore si perdolan supozitoare intre ore, dar ii scade pana la 37,6 si apoi ii urca la loc...si nu stiu momentan de la ce este. Am zis sa asteptam macar pana maine si daca un ii trece sa mergem la doctor...dar imi e ca o sa zica ca de la dinti...voi ce parere aveti????

Va pup pe toate si imi cer iertare inca o data ca nu am avut timp de net...si mai ales acum cand a aparut si febra asta suspecta la fata....

Duminica placuta!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

off picky imi pare rau sa aud ca stefi face febraparca anna a patit la fel si nu era de la dintisori parerea mea e ca maine sa mergeti la medic sa nu fie vreo viroza si pana atuncea sa continui cu nurofen..multa sanatate si sper totusi sa nu fie decat dintisorii

Brotac Terorist

Mergi la inceput

am si eu o intrebare???
Mandra mea de cateva zile isi duce manuta la urechea stanga si se apasa pe ea,dar nu plange.Am verificat-o si eu sa vad daca nu cumva o avea otita dar stiu ce sa spun...ca nu doare cand apas..ideea e ca isi cam baga degetelul si se scarpinanici nu stiu ce sa zic..voi aveti vreo idee de la ce ar putea sa faca asa???

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Buna gagicile!
Tocmai ne-am intors de juma de ora de la Real si Carffour si asa pe nimic pe niste cereale, lapte, borcanase cu papa pt Rares niste presuri de masina si niste biberoane am stricat aproape 2 mil...banii astia n-au nici o valoare.Raresutul e la somn, iar eu am umpic de timp liber.
Picky imi pare rau ca printesa e cu febra...noi am patit exact la fel doar ca Rares mi-a facut 40 i-am dat si eu Nurofen si intre supozitoare de paracetamol ii scadea si apoi urca din nou.Si eu am crezut ca e de la dinti fiindca alte simptome nu a avut, dar cand am mers la pediatra am constatat ca avea rosu in dinti.Sa mergi neaparat cu ea maine la dr si va tinem pumnii si speram sa fie de la dintisori.Pediatra zicea ca a avut si bb ce faceau febra 40 din cauza dintilor dar mai rar, a zis ca temperatura pe care o fac e pana in 38. Tinem pumnii si multa sanatate, sa intri sa ne spui ce a zis dr.
Cris multumim de aprecieri eu mai vreau sa slabesc putin sa ajung la 60 kg sau 57, sa vedem, sper sa reusesc.Sunt tare dulci pruncii cum dorm in diferite pozitii, iti vine sa-i mananci. ce fain meniu aveti, ia baga aici reteta de la budinca de paste cu vanilie sa fac si eu la Raresutu.Am sa-i transmit si Yioannei.
Meniul nostru de azi e:
7.00 lapte 180 ml
10.30 mar, para, banana cu piscot
15.30 taitei cu sos de legume + 150 ml lapte
18.30 cereale
20.00 iaurtel
22.00 lapte 180 ml
Va pupacesc pe toate, merg sa mai fac ceva prin casa ca diseara am musafiri!
Cris in legatura cu urechea nu stiu ce sa fie, poate sa fie doar o simpla joaca sau chiar sa fie ceva, imi pare rau dar nu stiu

la multe lunite Bianca Maria bubu de Ramona, sa cresti mare si sanatoasa!

Rareselul creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna gagici....acum ne-am intors si noi din parc si am zis sa intru repede sa-mi iau portia de forumeala ca acu pune soata monopol pe PC si iar raman in urma
cuscra am citit postarea ta si mi-am dat seama ca ...trebuie sa-mi fac si eu ceva la unghii ca altfel risc sa nu se mai cunoasca de pielitzeSper ca ai avut timp sa faci tot ce ti-ai propus si nu mi te-a suparat cuscru ca ma infuriiGata am scos Redbull-ul si vad ca functioneaza...acum doarme...da am bagat si 2 ore de mers la pas prin parc
ema sper ca ti-a facut bine iesirea la iarba verde...doar aveai tot dreptul... ciobanelul bronzat pe falcuteStai linistita ca si eu m-am porcarit la maxim zilele astea dar de maine nu mai tine...intru la regim ca pe 1 mai e turta nasei mele si trebuie sa fiu sexoasa
cuscra o pupacesc eu pe noruta mea de sus pana jos pe fiecare bucatica terorista a ei sa nu mai doara si sa treaca repede julituraTare finutul...imi si inchipui cum se auzea el sforaind in biserica
carina Denis doarme pe burtoi de cand a invatat sa se intoarca singur da sa stii ca de vreo doua saptamani doarme in toate pozitiile...burta,parti,genunchi,cap...cred ca face iogaSarumana de aprecieri si mucoasa mica si dulce
lavinia pe viitor doresc sa aveti doar vreme urata in Oradea...nu de alta dar te vreau mai des pe la noi sa mai citesc de micul campion botos,frumos si jmecheros si ...dintos Ai mai slabit sau mi se pare?Imi pare rau sa aud ca nu te intelegi tocmai bine cu soata,doresc bafta sa-i treaca gargaunii din cap si sa-si dea seama ca oi sunteti familia lui si ca e cazul ca mamica lui sa-l intarceNoi abia acum am revenit la sentimente mai bune ca si noi ne tot ciondanim de cand am nascutBarbatii astia ce or avea in cap?Tarateeeee?Asa facea si Denis cand l-am luat doar de o manuta dar incet incet a inceput sa prinda curaj si acum doar asa vrea...deh baiat mare...mai e putin si o sa-mi zica "nu mai iesi cu mine afara ca rad baietii de mine"Ultima poza cu somnicul m-a topitAm aratat-o intregii familii si daca nu-l mai gasesti pe Rares sa stii ca l-a "mancat" familionul meu de dulce ce e
cuscra traiti-ar cuscra mai baga si tu o data reteta de budinca cu paste la cuptor ca nu stiu unde am salvat-o si balesc si eu dapai Denis
picky nasol cu febra asta of ce mila imi e de Stefi.Nu stiu ce sa-ti zic ca nu am avut pana acum probleme dar daca nu are si alte simptome e posibil sa fie de la dinti.Pe de alta parte mie personal mi se pare cam ridicata temperatura si de cam lunga durata.Mai bine mergi pana la dr sa fii sigura ca nu e vreo viroza care debuteaza cu febra si mai tarziu da in altele.E mai bine sa o trateze din timp
cuscra nu stiu de la ce baga degetul in ureche dar ...daca Doamne Fereste se zgarie rau si isi face ditamai buboiu sa-i dai cu Rivanol ca trece...Mai zici ca nu se potrivesc...lu gineritu abia i-a trecut.In fiecare seara cand il pun la san sa doarma isi baga degetul in ureche si cred ca vrea sa ajunga la creieras asa tare il impinge

Meniul nostru de azi a fost/este cam asa
7:30-tzitzi
9-o feliuta de paine cu unt si branzica+putin piure de fructa desertel
13-ciorbica de puiut acrita cu bors
18-...sau cand s-o trezi ca doarme...iaurtel cu cereale
21 sau can o vrea sa adoarma...tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cuscraaaaa sa nu zici nimic de poze...sa mergi pe burta da?...Sac ca le-am vazut ...si ce cuscra sexoasa am...si finutu..sa-i pap eu boticul lui cu tot cu suzeta...iar de noramea ce sa mai zic...abia astept sa se trezeasca Denis si tu ....sa termini de pus pozele

Mergi la inceput