"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"
Raspunsuri - Pagina 16
nicuratze spune:
DANI,CRIS,PICKY,
(Dani si Cris,ce imi lipsesc si mie postarile voastre care-mi inveseleau ziua;)
SIMINA si CRIS,v-am admirat tortuletele si copilasii!
DANI,da-i tot inainte,arati super
EUMADA,eu am vreo 90 in talie,si la mine barbatii din familie ma ataca (sotu si fiul),dar nu ma stresez,tu ai grija de copil si de linistea ta
Si mai vreau sa dau un pupic special lui Vladut de Anna,care e superb!!
O seara buna tuturor!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
anna-mama spune:
Dragele mele, am tras chiulul si nu am reusit inca sa citesc tot.
Am vazut buburuza superba de Simina
Am citit despre progresele facute de Stefi si Eva bravooooooo!
Am citit ca Denis are 2 dintisori iepurasul
Ema se destrabaleaza, doarme si mananca nevoie mare, de Darius ce sa mai vorbesc, toata ziua plimbare si rasfat
De la Cris asteptam pozici cu tero sexy, chiar daca sunt pt ginerica sper ca pot sa bag si eu un ochi
Iry, ce ati facut la doctor?
Lavi, eu nu stiu ce sa-ti zic de mersul pe varfuri, mi-am mai zis parerea legata de subiectul asta....oricum, cred ca sfatul doctorului era bun, cel cu lasatul copilului descult in casa, in felul asta el simte toata talpa si isi da seama cum sa-si pozitioneze corpul, sa-si regleze greutatea si echilbrul. Aaaa, si imi fac bagajele sa vin sa te ajut cu petrecerea
Eu nu i-am dat carne de porc, am reusit sa evit, dar i-am dat sa guste multe altele interzise, noroc ca baiatul meu este o persoana responsabila si nu-i plac mancarurile nasanatoase
Pup si sa aveti o noapte buuuna!!
e simplu, doar sa vrei!
dani3lla spune:
moooaaamaaaa cuscra pai la cate chiftele am avut eu de citit era de asteptat sa bag ditamai carnatoiu...Hai sa-ti zic sa vezi destinul....Denis se trezeste la 7 fix...pana la 7:30 se joaca frumos si in liniste in patut dupa care cere tzitzi(adica bate cu prima jucarie pe care o gaseste in comoda de langa patut).Urmatorul somnic e de la 10-10:30 pana la 12:30-13.La 13:30-14 papam si iesim afara.Crede-ma ca il alerg tot parcul(de fapt el pe mine) pana pe la 18 cand papam iaurtelul in parc si continuam plimbareala dar mai incet asa nu in fuga.Pe la 19 ajungem acasa si mai bagam niste premergatoare,4 labute si alte piese de schimb si abia pe la 21-21:30 ne culcamCu toate astea tot se mai trezeste o data pe noapte.Acum spune-mi tu?....ar fi cazul sa-i scot Redbull-ul din alimentatie sau sa-l inscriu la atletism poate poate reusesc aia sa-l oboseasca mai mult?...........aaaaaaaa gata m-am prins...inseamna ca daia face el asa sa-si perfectioneze rezistenta si sa fuga cat mai departe cu nora'meaAi dreptate ...asa e...au 3 picioare numai ca ,daca nu si le folosesc pe cele 2 in mod util care sa ma multumeasca pe al 3-lea nu-l va folosi decat sa puna corturi ca eu nu ma mai las violataSi rectifica...."ce tero sexy si unik are el in general nu numai in C-tanta"Distractie maxima maine si asteptam pozici
mada pai noi te credem pe cuvand dar ca sa nu existe indoieli nu vrei tu sa ne delectezi privirea si noua cu niste prospaturi de poze?
nicuratze promit ca ....nu mai promit nimic ca am mai promis de 10 ori si nu mi-a iesit...am sa fac tot posibilul sa intru mai des si sa nu-ti mai lipseasca postarie mele dar vreau sa ma asiguri ca le citesti cap coada ca doar ai vazut ce "scurte" sunt la baietii nazdravani pe care nu i-am mai vazut de mult...nu faci si tu ceva in sensul asta?
anna stai ca are deocamdata un dinte si jumatate...si deja a inceput sa muste asa ca ...m-am dat dracu...cred ca vrea mai multe gauri pe care sa vina lapticul...ce n-am avut eu sani niciodata dar presimt ca dupa intarcare voi mai ramane doar cu 2 stropinele smochiniteDaaaaa si fimiu este responsabil si nu mananca nimic nesanatos...in schimb isi ia portia zilnica de sanatate din hartiute,etichete,pietricele si alte minuni bogate in ....tus,plastic,nisip "etzetera"
dn ciclul "pozitii de somn" va prezint aici cum doarme pustiul meu in acest moment....bine hai acum cateva momente mai exact
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti repede la o ,perfuzoaica e gata ema,trabuce multe si vougue pentru cuscra
Eu sunt oleaca pe fuga ca al meu e solicitat pe teren si ii sparg vitrinele daca nu e gata pana la ora stabilita,trebuie sa-i calc camasaurasc sa calcccccccccccccsi o gadil si pe tero in buci,sa ma duc si la coafor...m-am dat dracu ca am o gramada de treaba si nu stiu cu ce sa incephopaaaa..stai ca am vazut acum ca nici unghiile facute nu le am
mada pozeeeeeeeeeeeeeee
nicuratze pai te asteptam mai desandra si raducu ca fac???
anna ce face Vladut???
cucra in cazul asta propun sa ....la naiba fataaaaa ce program sexy aineaparat trebuie inscris la:atletism si innot,si redbullul trebuie eliminat in cel mai scurt timp..ce tare doarme
cahhhhhhhhhhhhhh asta mica a venit la mine si ma trage de picior si puteeeeeeeeeeesper sa mai revin
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
n-a fost dor de mine???? sper ca da si daca nu....iaca
noi ieri am fost la gratar ca a fost tareeeeeeeeee frumos afara...ne-am bronzat si ca tractoristii iar Darius parca e fiu de cioben....are falcile dronzate ...am gasit orasul plouat cand ne-am intors dar noua ne-a fost bine, ne-a ocolit ploaia
in restttttttttttt....vb anei...nani, papa, kk...e, nu chiar dar nici departe nu suntem.
pupam fetili..adica mamili di buburuzoaice...si buburuzoaicele, o informam pe dana ca si eu fac dieta cu cozonaci, ii uram lui cris si Mirunei petrecere frumoasa si sa fie cele mai tari si weekend placut....pana maine cand pleaca toarta, care m-o inervat dis de dimineata.
va
cris_82 spune:
noi tocmai ce am ajuns acasa de la petrecere,care binenteles era in toidar stiti si voi cum e cu un kinder,trebuie sa ajungi acasa sa-l imbaiezi,sa-l hranesti si sa-l culci ..
Fi-mea are o vanataie pe partea stanga de toata frumusetea cu julitura de jur imprejurchiar langa ochi..a capatat-o in biserica cand se juca cu niste chei si a sarit dupa ele de la fina din brate si uite asa a facut contact cu solulsi eu nu am putut sa o consolez ca eram taman in mijlocul botezului
in schimb a fost foarte frumosfinutu-l a doarmit tot timpul in biserica si chiar sfaraia la un moment dat ca s-a sesizat si unul din cei doi popi si l-a pufnit rasulsunt rupta de oboseala ,dar cum termin cu mandra mea ma bag eu la balta ca nu [pot sa dorm coafatasi maine pun si poze,nu de alta dar am uitat aparatul foto pe masuta la fina
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Cris, vanataia lui Miru sa treaca repede, saraca, cred ca s-a speriat tare Ma bucur ca a fost bine la botez, ca finutul a fost cuminte si te-ai desvurcat bine, nasico Abia astept pozicile. Sa dormiti bine si tu si Miru
e simplu, doar sa vrei!
carinablanca spune:
Ola,
Iar nu am mai reusti sa scriu de cateva zile. Maria e mucoasa si ca de obicei foarte miscareata asa ca nu ma lasa sa fac nimic.
Despre noi ce sa va mai zic. Maria doarme aproape exclusiv pee burta, pozitie pe care nu o accepta pana acum. Acuma cat doarme ca mai mult se trage prin pat sau se ridica in picioare in miez de noapte.
SI am introdus si noi a treia masa solida care in principal cred ca va fi de iaurtel.
Meniul de azi
-7.30 formula 150
-12 mar 140
- 15 supica/mancarica de brocoli si conopida cu vitel si iaurt
- 18.30 iaurt zuzu cu 1 lgt cereale orez cu 3 fructe 120
-21.30 formula cu cereale somnic usor 180 ml
AM vizionat tort de Cris.
Lavinia, felicitari pentru dintisori! Si tare multumim de aprecieri.
Simina, tare dulce e Razvan Sa stii ca si Maria tine degetelele asa indoite si mai merge si pe varfuri.
Picky, multumim. Ma bucur ca Stefania papa de toate. Si eu as vrea sa faca Maria la fel pe la 10-11 luni.
Daniella, si yu ai un atomix scump acolo.
Cris vanataia sa treaca si felicitari pentru botezul reusit. Vrem si poze.
Pupici la buburuze si noapte buna
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
lavinia.p spune:
Buna seara sau noaptea nii nu stiu cum sa zic, n-am mai reusit sa intru zilele astea din motiv de umblat toata ziua iar azi curatenie, am dus piticania la mami si m-am pus pe treaba asta dupa ce am dormit impreuna de la 14.30 pana la 18, nu mi-a venit sa cred ce bine a dormit.Azi a fost urat la noi si nu am iesit nicaieri, doar cat l-am dus la mama, din pacate tot vreme nasoala se anunta pe la noiNoutati nu prea avem doar ca-i plac la nebunie covrigii cu susan de la patiserie, face crize daca vreau sa i-l iau...sta cateva secunde singur in picioare fara sa-l tin doar ca-l i-a frica si se lasa in fundic. Va lasam niste pozici facute de Pasti cu noi:
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/DePasti#5458610853315083906
Aaaa defapt mai avem o noutate ne mai ies 2 dintisori jos deci in total 8 sper ca cu acestia am incheiat sirul dureros momentan
Ema super, ce fain ca stai asa de mult, bafta cu scoala de soferi, cu franceza de mine nu s-a lipit nici cum si timp fain pt bronz, abia astept si eu sa ma prajesc la soare....la cat de branza sunt sigur ma voi face rozosina prima data
Siminace dulce-i Razvan, imi vine sa-l pap tot!
la multi ani Anaela, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!
Cris ba esti f priceputa la bucatarie, am sa incerc si eu sa vad daca se prinde ceva de mine. In legatura cu sotul da din pacate nu e de partea mea si in ultima vreme chiar am avut f multe certuri si nu-l mai suport si nu stiu ce voi face daca nu-si revine, iar cu taximetria merge bine slava domnului! o Miru dulcica rau!
Ema te si muti, mama mama da multe faceti, deaia stai mai mult in tara, pana va aranjati la noua locuinta? Cum mai esti cu ametelile, cu siguranta e lipsa de ceva vitamine, poate si o anemie? si sanatate multa!
Multumesc fetele de raspunsurile legate de mersul pe varfuri, nush cum o sa procedez, poate o zi cu sosete sa impac pediatra si o zi cu ghetutele rigide sa ma impac pe mine
Eumada trimit pe mailul comun o cura de slabire eu am slabit 5 kg in 2 saptamani si dupa ce m-am lasat am mai slabit 1 kg. Capul sus ca-ti revii tu si le arati tu lor
Picky si eu ma bucur ca v-am regasit la fel de dragi ca si pana acuma, mi-a fost tare dor dar nu mai puteam tine fata...si asa e greu fiind toata ziua in priza dar reusesc eu cumva, fiindca imi sunteti toate f dragi.Cuscra si ea e f ocupata dar va transmite salutari si pupici, nu e vorba ca nu vrea sa intre dar nu are timp, Stefania o solicita f mult, dar se gandeste la voi toate.Ma bucur ca ti-ai gasit de lucru...in ce domeniu?pupici la Stefi!
Iry multi pupici la mica balerina si sa ne spui ce a zis pediatra....incearca sa-i dai la Reby carne de vitel dc gasesti e mult mai frageda, eu ii dau la Rares si e super ok. Si noi avem mai noi Bebe Tv si Bomerang ambele cu desene dar pt Rares nu prezinta importanta, lui ii plac reclamele la nebunie si posturile de muzica, de asemenea ii place si melodia de la Pro Tv can incep stirile...ce mai e om mare
Daniella felicitari pt cel de-al doilea dintisor, sa iasa toti fara dureri ...manca-las tot de curajos mic, merge de o manuta, bravo Denis si plimb-o pe mami peste tot , la Rares ii e frica sa umble doar tinut de o manuta, daca-l las se opreste brusc ca lipit de podea si imi cauta cu manuta, mana mea!....ioiiii si eu vreau la Mac, e ca un drog pt mine, nu-i pot rezista cand trec pe langa Mac musai sa ma bag inauntru si daca imi iau numai o inghetata cu caramel McSunday.Pupici multi! ce dulce-i Denis cum doarme!
Nicuratze sa mai intri pe la noi!
Anna chiar vroiam sa intreb de voi...pe unde ati fost?Cum e Vladut?Pupicei multi de la noi!...aaaa si te astept
Cris pupici multi sa treaca vanataia la Miru, draga de ea.Abia astept sa vad pozici cu Miru cea sexoasa! si odihna placuta!
Iar din ciclul pozitii de somn vorba lui Daniella va prezint si eu:
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozitiiDeSomn#5458615163162799618
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozitiiDeSomn#5458615167905902226
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozitiiDeSomn#5458615177719804578
Gata ca iar m-am intins prea mult!Nu stiu scrie putin
Va pup dulce pe toti si pe toate si noapte buna!
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!