"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"
Raspunsuri - Pagina 15
reby-iry spune:
neata mamici cu mici terorici
multumim pt urari si noi uram la randul nostru La muulte lunite sanatoase lui denisel si sa fi iubit
si pt buburuza mea care e tot mai dulce ii doresc acelasi lucru,innafara faptului ca mami o iubeste f muuult mami papusica ei
cris,sa te prezinti cu poze la noi si lasa emotiile de-o parte ca doar esti fata descurcareata
frumoasa urare pt ginerica
simina-gata cafeaua?!
astazi avem programare la pediatra si nu e pediatra mea acolo,vine tocmai luni,dar ma duc ce sa fac...merg pt exema,ca de vomitat nu mai vomita,eu cred ca are de-aface cu carnea asta proasta de vita de aici,dai 8 euro pe kg,am fiert-o o ora in oala de presiune si abia o putea-i manca,era ca guma de mestecat,bn ca lui reby i-am mixat-o dar degeaba,nu e prima oara care imi varsa de la carnea de vita.
am vazut ca vb de mers..si reby merge pe varfuri,zici ca e balerina,eu am mai auzit in stanga si-n dreapta ca e de la premergator,acum nu stiu ce sa zic,voi ce crede-ti?
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
lavinia-ce ma bucur,ca-ti mai faci timp sa intrii si pe la noi,chiar va simteam lipsa,suntem putine si daca dispare una se simte de la un km;si eu m-am apucat de cafea ca nu mai faceam fata,de fapt e cafea cu lapte,muuult mai slaba, ca eu am probl cu stomacul si nu-mi permite sa beau asa tare pe raresutul si distractie placuta in parc
picky-ma bucur de-asemeni ca ai mai intrat pe la noi,vb fetelor asteptam poze cu mika blondina in devenire
va las,ca plange fetita...vrea la mami
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
Ahhh!am uitat sa va spun ca avem bebe tv si reby e innebunita dupa el,toata ziua ne merge tv-ul la bebe tv,mi se pare f interesant gagicile
reby,printesa lui mami
cris_82 spune:
lavi plimbareala placuta
iry nasol cu carnea de vita,mai bine nu-i mai dai deloceu iau numai de manzat(vitel)atat pentru noi cat si pentru fata..e un pic mai mult pe kg dar fierbe repede si are un gust placutnu cred ca e neaparat premergatorul cauza tuturor relelor..cunosc mamici care au pitici si care nu au folosit premergatorul si tot pe varfuri merg kinderi..tin sa cred ca e ceva nou pentru ei mersul si ca orice noutate nu stii sa faci totul din prima cala cartesi eu am avut o balerina,dar acum am un mis soldat care calca apasat pe toata talpa
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
Reby-bine macar ca nu mai vomita fata ca este periculos ptr ei ca se deshidrateaza repede..Eu carne de vita nu i-am dat deocamdata,bn ca nici noi nu prea mancam-noi suntem cu porcu' asa ca lu' Andutu i-am dat deocamdata doar pui si peste.Si i-am dat o data o bucatica de la mine de gratar de porc sa guste si abia am reusit sa i-o iau-s-a lasat cu plansete si tipete.
Lavinia-te asteptam cand va intoarceti te la plimbarica sa ne mai povestesti despre voi.
Cris-tinem pumnii ptr maine!Eu am botezat cand eram insarcinata in 3 luni si atunci habar nu aveam cum se tine un bebe,cum se spala(la scaldatoare am avut niste emotii),cum se imbraca.....bine ca am primit destule instructiuni -stii cum e la chestii d'astea ca toata lumea are cate ceva de comentat.Da tu ai experienta acum cu bebeii si va fi bine!Distractie placuta si multa sanatate si noroc bebelului!
Ema-ce faci?vizite?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina carne de porcule i-am dat si eu la pitica un picsi tare i-a mai placut..numai ca noi nu prea ne omoram cu el ci cu pui si vita si cu botezul deja am pus tzatzele in tema sa se abtina de la comentarii ca sa mor de nu le bag in cadita de la scaldatoare si le gatesc cu toate cele "supa de madam" o sa scrie pe ele ca sa nu mai zic ca fina e cea mai buna prietena a mea din copilarie si e vai de bucile lor daca se ia cineva de ea de fata cu mine deja s-a innorat afara si picura si sper ca maine sa nu fie la fel ca eu vreau soare..am de gand sa o fac sexoasa pe fi-mea la rochita si maneca scurta
Brotac Terorist
dani3lla spune:
Buna ziua dragi mamici cu pici teroristi...Iar am lipsit cateva zile dar sunt convinsa ca ma veti intelege deoarece am ramas singura cu pustiu acasa(mama a plecat la tara) si spre deosebire de voi care sunteti invatate eu ma descurc un pic mai greu pana imi intru in mana dar sper ca acest lucru sa se intample cat mai curandAstazi a iesit cel de-al doilea dintisor
cuscra pai ia sa o trimiti pe Mru sa-i dea ceva meditatii in ale somnului de noapte lu gineritu ca asa tare mi-ar placea sa dorm si eu o noapte cap coadaaaaaSa stii a si Denis a papat de Paste de toate ...ou rosu,drob,fripturica si ciorbicaSa stii ca si mie mi s-a parut dubios regimul ala dar mi s-a parut si mai dubios-frumos cand am vazut ca dau cam 500 de gr pe zi jos si nici nu mi-e foame si ma simt si bineAs vrea sa-l reincep...macar 7-8 kg sa mai dau jos ca tare bine ma simt acum
mada e o dieta care se bazeaza pe eliminarea hidrocarbonatelor din alimentatie si pe comsumul cat mai mare de proteine.La un moment dat devine plicticos dar rezultatele sunt in masura sa te scape de plictiseala.....PS niciodata in viata nu am crezut ca voi fi in stare sa laud asa de tare o dieta"Prietenii" tai sa-si tina parerile pentru ei ca nu te-ai ingrasat la masa lor si nici nu te-ai ingrasat de nesimtire...eu am ajuns la concluzia ca merita fiecare suta de grame pe care am asimilat-o in timpul sarcinii si daca ar dura 100 de ani sa scap de kg in plus nu-mi pare rau cand ma uit la ce minune mica am acasa
simina denis papa usturoi in poza...si a papat pana cand a dat de gust a pe urma a cedat usturoiul in schimbul unei fripturici de puiutAsa e...toata ziua ma cara prin toata casa de manuta dar mai nou mergem doar sustinul de o singura manuta am baiat mareeeeeee
anna ma bucur ca e mai bine Vladut...sa dea DD sa-i treaca de tot raceala si sa nu-l mai supere mucisorii
carina mie mi-a placut dieta ca nu e foarte stricta si nu trebuie sa respecti anumite cantitati si un orar fix de masa...pe mine astea ma omoara la alte dieteBafta multa
andreea de ce ti-a fost teama ca nu are ce sa-i faca rau puiutul la gratar cu usturoi(putin nu mult)Acum am aflat si eu cum e fara ajutoare si aveti tot repectul din partea mea ca va descurcati fara ajutoare
cuscra peste postul tau cu reteta de tort am sarit definitiv si irevocabil....renunt sa citesc asemenea sadism din partea ta...si peste ala cu pizza...idem
simina nu-ti mai fie mila cand e vorba de pus sotul la treaba ca eu nu am auzit de nici un sot care sa faca treaba si sa-i scada "gradele"...de pe umarLasa ca trebuiesc si ei initiati ca au tot 2 maini si 2 picioare ca si noi
ema hai ca-ti zic eu cum haleste vacaIeri am fost cu o prietena in parcul Moghioros,incepusem dieta amandoua, toata ziua mancasem niste oua cu branza,i-am zis sa trecem sa luam niste floricele cu caramel ca sunt tare bune si numai acolo se gasesc,pe drum ne faceam mustrari de constiinta in ceea ce priveste regimul,am zis asta e ne porcarim si noi cu niste floricele pana cand....prietena mea a vazut McDonald-ul si si-a adus ea aminte ca e o promotie la BigMc....am mers si cand ne-a intrebat fata de la casa "meniu mic,mediu,mare?"....s-au auzt si vacile in cor "mareeeeeeeee" asa ca s-a dus fix la dracu regimul
reby felicitari pentru somnicul in patut si pupam fata sa nu fie ceva grav cu eczema aiaAsa mai spune-le si tu fetelor sa mai termine cu balismele astea ca eu mi-am inundat deja vecinul
cuscra sa ma vezi ce varza sunt ca am rezistat sa sar peste postul ala si ca babaloaica ce sunt eu am deschis pozele....concluzia....iar mi-am inundat vecinul
lavinia pupam campionul mic fix pe dintisorii aia multi si pupam si in avans pentru cei ce vor sa iasa ca sa nu doaraMersi de aprecieri...mai am ceva de dat jos dar trebuie sa-mi mai cumpar putina ambitie sa mai tin macar 2 saptamani regimulCu siguranta maxima mi-o voi lua in freza de la Denis cand va creste si va vedea pozele dar nu am ce sa-i fac daca ii place mai mult olita in cap decat la poponetEu am auzit mai multe pareri in ceea ce priveste incaltatul/descaltatul copilului in casa dar eu am ales sa-l las descult in casa si incaltat afara.In perioada rece ii dadeam niste botosei in casa dar acum descultIn legatura cu Danone...mie mi s-a recomandat sa-i spun "pas"...oricum nu aveam de gand sa-i dau.O prietena a mancat mult iaurt danone in sarcina si a facut listeria iar copilul cand a inceput sa manance a dezvoltat o alergie urata care s-a constatat ca era de la danone
simina sa-i pap boticul lui de frumos ce e dar....iarasi tort?!?!?!
simina nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi din pricina degetelelor pe care le tine stranse ca asa fac toti bebeii cred ca fara exceptii...isi revin ei usor usor
picky pupam mamica denaturata si fetita care s-a facut mare si blondina si a papat de toate de Paste....si Denis la fel
cuscra cu siguranta maxima se vor cunoaste live piticii anul asta si cu siguranta gineritu va veni cu o gramada de pupici periculosi pt nora mea scumpica
reby ahaaaaa ezi ce noruta desteapta am?Ea i-a dictat cuscrei mele ce sa scrie pt DeniselAi vazut ce bine e cu BebeTV?Noi am trecut deja la JimJam
cuscra de acord cu tine in ceea ce priveste mersul pe varfuri,premergatorul si ...carnea de vacuta
cuscra bine le faci tzatzelor...eu cand i-am luat mirul finutei mele,daca era sa ma iau dupa babe trebuia sa las copilul cu ulei din abundenta pe tot corpulSa dea DD sa aveti vreme frumoasa si sa nu indraznesti sa nu-mi pozezi nora ai inteles?
La multe lunite inainte Rebicioaso sa cresti mare,frumoasa,sanatoasa si sa ai parte de ce-i mai bun pe lumea asta
Lu fimiu nu-i mai zic ca i-am zis dimineata si l-am iubarit si cred ca i-am suflat prea mult in bucinele ca numai figuri de Buftea a facut azi
Meniu
7-tzitzi
9-mar,para,banana,avocado,branzica
13-mamaliguta cu branzica,smantanica,unt si ou + din farfurie de la mami tocanita de pipotele si inimioare
18-iaurtel simplu
20-lapte cu cereale(apropo singurul lapte formula pe care il accepta doar cu cereale este cel dat gratis de la stat...asta stie ca e criza si tine la buzunarul meu)
cris_82 spune:
moamaaaaaaaaaaaa cuscraaaaaa puii mei..da ce carnatoi ai trasnu puteai sa pui si tu de niste chiftelute???ca tare mi-e pofta
Felicitari pentru dintisorul no. 2..nasol fara ajutoareahhh ce-as mai evada si eu un pic,dar nu am baza in nimeni sa-mi las teroristahai sa-ti spun ce mi-a fatat mie dibla..am schimbat ora de somnic la teroin loc sa o culc ca de obicei la 8,acum la 9 de abea o pun in patutsi logic ca nu mai se trezeste cu noaptea in cap,iar pe zi avem un singur somnic..de la 10:30 la 12 si putin si pana seara ioc sansa rambo sa o mai las sa atipeasca macar iar noaptea doarme neintoarsa gagica
Pai si eu i-am scapat niste fripturica de pui si cartofei la cuptor si oleaca din pandispan(ca doar l-am facut eu)iar ou a papat a doua zi de Paste.Inca nu-mi fac probleme cu kilogramele,dar sa stii ca daca voi avea nevoie vreodata apelez la tine
E clar ca la vara kinderii nostrii vor merge singureica doar trebuie sa imi petiti fata cum se cuvineiar tero sa fie pregatita sa fuga cu Denisel
Te rog frumos sa rectifici imediat..au 3 picioarenumai ca unul doar in anumite cazuri este folosit si i se recunoaste merituldar oricum ar sta treaba,tot au 2 maini si 2 picioare de care se pot folosi cu usurinta ..asa ca sunt perfect de acord cu tine
Sincer..niciodata nu m-a satisfacut portia mareeeeeeeeeee...la mine mere cu portie dublaaaaaaaa ca sa mor daca vad diferenta intre meniul mediu si cel maretot mor de foame cu chifla aia a lor obosita
Sa traiti am inteles bag tare cu pozatul ca altfel sigur mi-o iaumai ales ca trebuie sa-i arat lu giner-miu ce tero sexy are el la c-ta
Brotac Terorist
eumada spune:
Buna seara.....ma odihnesc si eu ca de maine..sunt mami full time si nu sunt nici eu foarte invatata...
Deci sa ma laud si eu.....ce numa voi ?cu baietei si fetitze dulci cu falcutze de papat....
sta in picioare pentru cateva secunde fara sa se tina cu mainile...la marginea patului...si se bucura dupa cu tot corpul...si din picioruse da....merge in patutz in lungul lui....haleste de sparge dar.....nu carne....orice cu banana si fara carne...ha ha...nu plange deloc de o saptamana ptiu ptiu da` stam de la 9dimi la trei dupa amiaza afara..mancam si dormim afara....ce ma fac cand ploua sau bate vantu`tare.......de tot.....hm....ne-om descurca noi...nu ma mai plang,bine ca e sanatoasa..asta e tot ce conteaza...restu`....chiar nu...fetelor ar trebui sa multumim lui Dumnezeu ca sunt sanatosi puiutii nostri........va pupam
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009