"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana de perfuzoaice cris...ii dau si mamei ca are nevoieeeee
de azi is la regim, daaaaaaaaa?????????? a fost si tanti la masaj, deci va dati seama ca is ametita de placere...v-am citit dar printre randuri....am vz si pe superenervanta de cris care e slabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eu nu stiu, fataaaaaaaaa, tu mananci??????? sa-ti fie de bine faptul ca esti nanuta si ochisorul vanat
am ramas singurrrrrrriiiiiiiii, a plecat soataaaaaaaa...deci ma destrabalezzzz
acu ma duc sa scot uleiul de pe mine....am peste totttttttttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

NEATZA.....sunt urmarita de broscoi in premergator..sta ca hultanul si-mi trage la gioale cu premergatorul acu` e geana pe tastatura....
Noutati nu prea avem...as vrea o vacanta de trei zile dar,trebuie sa inmatriculam masina acu`.....mai fetelor alea care ati plecat din tara sa nu va intoarceti nici cum......mancam iaurtel fructe..orice fruct e bun si piure delegume sau cartof cu obligatoriu,banana....deci totul cu banana..altfel nu...asta e....carnea e cah,borcanele de toate marcile am luat...bleah....apropape a vomat de ciuda..nu-i plac....acu` manaca o discheta si bate cu ceasul in geamul de la usa dela balcon...astea-s bune.....cu ce sa mai combin sa manace?
idei..

pupam

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vreau si eu contul comun si parola sa pun niste filmulete si sa citesc diete miraculoase.....please please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Vreau si eu contul comun si parola sa pun niste filmulete si sa citesc diete miraculoase.....please please...

ai PM

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola,

AM avut o noapte horor. S-a culcat la 10 usor si aveam sperante de un somn bun. Dar nah.......... nu se poate. La 12,30 a inceput show-ul cu bagat suzeta. Asta a fost inca ok pana la 2,30 cand s-a hotarat ca ea vrea ture prin pat si n picioare. Dar nu vrea singura ci vrea companie. SI asa a durat pana la 4 si apoi cam o data la 30 de minute pana pe la 6,15 cand a adormit pana la 7,15. S-au poate nu a adormit dar nu am mai auzit-o eu? Asa eram de rupta. Acum doarme. Dar asa a fost de obosita si ea ca nici nu s-a prea jucat azi. Sper sa doarma cat mai mult ca sa recupereze somnul de noapte si apoi sa pape bine la amiaza.

Meniul de azi
- 7,15 - 130 formula (a avut fite si aici)
- 10,30 - 120 mar cu cereale orez
- 14 - sper vreo 200 de mancarica de cartod dulce si dovlecel cu piept de pui
- iaurt de la nestle cu banane
- sper 200 lapte cu cereale somnic usor

Lavinia, esti o fericita cu papa lui Rares, dra mai ales cu somnul.. Verific imediat si mail-ul. Multumesc.
Sper ca v-ati impacat cu sotul.

fetelor, voi dati deja albus de ou. daca da, de la ce varsta ati inceput?

Cris, si Maria papa de 5 ori, insa nu mai vrea lapte dupa cele 3 mese diversificate. Si creste ok in greutate 100-120 grame pe saptamana.

Simina,vad ca razvan papa ca si Maria. Of, Of, ce de probleme cu sotii astia. Las ca trece si totul va fi bine.

Ana_mamma, tare m-am distrat de faza cu sulul de hartie. dar as am citit ca sunt astia mici, niste imitatori.
Cred ca la unii pui le place laptele mai tare si la altii nu. A mea e din categoria nu, desi eu am fost si sunt o mara macaua de lapte.
Asta e unul dintre motivele pentru care imi ridica probleme cura de slabire postata de Daniella. Acum o sa o analizez si pe cea de la Lavinia ca de lunea viitoare ma apuc din nou ca mai am 5 kg d edat jos.

Eumada, nu ii place iaurtelul natural. Ca asa poti sa ii bagi in legumele cu carnita de la amiaza. A mea fata asa mananca aproape tot.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetelor,

Dupa multa, multa vreme am aparut si noi sa va salutam...

Reiau repede ce am scris si la albinute, va og sa ma scuzati dar nu am timp si tineam neaparat sa va salut!

Sper ca ati petrecut frumos de Paste, cum a fost la noi nu doresc la nimeni... A venit in vizita la noi o cunostinta si a decedat din cauza de infarct. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca. Socul a fost mare, acum ne-am mai revenit...

Darian creste frumos, a fost racit rau luna trecuta de a luat injectii, sper sa nu mai fie cazul de asa ceva.

Azi, citindu-va pe voi, s-a ridicat si bondocul meu foarte hotarat si a inceput sa umble singurel cu 2 pauze in care a trebuit sa-si recapete echilibrul. A mers cativa metrii. A mai avut el tentative de facea cativa pasi insa cadea repede in fundic. In rest, ii merge gurita toata ziua, ar vrea tot afara, devine tot mai lingusitor ne strange in brate si ne pupa cand vrea ceva, daca nu ii facem pe plac se preface ca plange si tot asa.

Va pupam si va ura multa sanatate!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

noi am fost plecati la cumparaturi sa zicem, mai mult sa luam sisteme de siguranta pentru sertarele de la bucatarie si restul usitelor ca nu se mai poate cu terorista asta
si sa stiti ca au intrat alocatiile si indemnizatiile mamicidar sa tineti cont si de faptul ca luna care vine cine stie cand or intra..asa ca fiti cumpatate cu shoppingul
i-am luat si la tero pantofiori si sunt superle-am facut poza,acum doar sa descarc sa va arat dar mai tarziu

anna ma bucur sa aud ca Vladut e bine si taticului uram insanatori grabnica ca doar are cine sa aiba grija de elcorect cel mai tare doare indiferenta ca sa zic asa..lipsa de dragastoseala,si cum ei sunt niste copii mai mari care cer atentie,cu siguranta formula asta da rezultatmultam de aprecieri
mada] incearca alte fructe in combinatie cu banana sau pui in iaurtelnu te grabi cu diversificarea sa ii dai solide la fiecare masa..incet-incet o sa ajungeti si voi la nivelul asta dar cu rabdare
carina imi pare rau de noaptea ratatasper ca in seara astas sa fie cu sentimente mai nobile si sa domiticred ca noi suntem un caz fericit ca puiutii nostri nu cer musai si lapte dupa fiecare masanu de alta dar sunt mamici care se chinuie cu lapticul,cum e anna care incearca sa-l intarce pe Vladut..din cate stiu eu parca dupa 1 anisor se da si albusul..eu ii dau momentan numai galbenus
deea vai de mine..cred ca eu as fi fost prafma bucur ca Darian e bine si i-a trecut racealafelicitari pentru pasii facuti singurelstii ca te asteptam mai des acuma,da?????

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

am promis ca revin cu pozica la pantofiorii achizitionati azi

http://picasaweb.google.ro/cris8209/1012Luni#5459298068167623970

si sa vedeti cum mancam noi singurele incepand de aici..

http://picasaweb.google.ro/cris8209/1012Luni#5459297881194284370

Brotac Terorist

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

sper ca v-au dormit bine oraslele ca eu am avut cele mai bune intentii

dau repede o cafea],perfuzoaica e gata pentruema,trabucele nu lipsesc nici ele si pentru cuscra vougue binenteles

La Multe Lunite inainte

Maia Riana buburuza de Bamsy
Antonia Maria buburuza de Miruta

sa cresteti mari si frumoase printesicile noastresi mamici le sa intre si pe aicea..

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Picky, cum mai e Stefi? Ati fost la doctor?

Am vazut-o pe Miru cum papa, o dulceata moscolita! Dar nu arunca farfuria pe jos? Iar pantofii sunt dementiali!

Deea, mai e putin si impliniti un anisor! Cum v-ati organizat? Hai, povesteste-ne! Felicitari pt mersul singurel, ai baiat mare!

Carina, cum a dormit Maria?

Ema, te destrabalezi, ai, fara noi!

Avem si noi poze de la Paste: http://family.webshots.com/photo/2962632780106226777EJDoDX

Puuup

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput