Bobocei de sept-oct 2008 (271)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
neatza mai pe la pranz, Crina s-a trezit la 07.30..06.30 dupa ora veche...acu doarme de rupe patul, insa tot smiorcaita
Cristina am un mare nod in gat cand ma gandesc ca ma duc la munca, dar nu am ce sa fac...sunt obligata ...
Kllemi si Crina stie rolul olitei, insa nu mai vrea sa faca...dupa ce ca face kk precum oita nici asa nu mai vrea
Ada multa sanatate va dorim
Mimihoo imi pare rau ca a fost bolnavioara Sofia si multa sanatate
Nocom offf, sper sa va faceti bine curand
Diana, La Multi Ani, multa sanatate si fericire, o zi frumoasa alaturi de cei dragi
Clau am Razvan si pe tine, frumoase poze, yummy tortul
Babytza ma bucur ca e bine soricelul
as vrea sa ii dau crinei vit C...poate asa isi recapata poftad e mancare
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
piolica spune:
Salutare,
cu intirziere, la multi ani florilor de ieri si Cristinei pt schimbarea perfixului. La multi ani Diana.
eu nu am vesti bune, ieri, de florii, ca sa am sarbatoarea putin mai spicy mi-au venit niste musafiri nepoftiti, asa ca nu am mai apucat sa fac niciun test. O noua luna incepe, maine ma duc la eco sa fiu sigura ca totul e ok si pot reincepe faimoasele injectii in burta. Cu toate astea, viata e frumoasa!
Tratamentul Elsei pt tuse: Drosera si Spongia 7CH, 3 granule seara + cind tuseste. Timp de 8-10 zile.
Dupa aceea, are un tratament pt imunizare cu Thuya si Calcarea carbonica 15ch, o doza - o data pe saptamina / timp de 3 luni.
Niste saruri de la Weleda 1 si 2, dar eu ii dau numai pe cele de dimineata, adica 1, timp de o luna.
Cind se schimba vremea brusc, sa-i dau o doza de Hepar Sulfur 9ch.
Plus de asta, tb sa-i umidific camera inainte de culcare, insa nu cu un umidificator, cica ala e cam vax albina, ci cu oala sub presiune.
De cind ii fac asta vad ca nu mai tuseste asa tare. I-am scos si laptele seara, de fapt asta e mult spus, ii dau mai putin, ieri seara i-am pus niste supa in biberon si s-a suparat la greu, asa ca pina la urma a trebuit sa-i dau putin lapte. Cert e ca e mai bine acum. Oricum, daca nu trece cu asta, o sa ma duc cu ea la un kinesitherapeut sa-i faca masaj pe piept ca sa scape de tuse. Asta ar fi ultima solutie.
Saanatate multa boboceilor bolnavi. Am citit mai tot acum, dar, sincer, nu-mi sta capul mai la nimic, sint cam imprastiata in gindire, chiar daca-mi impun sa fiu zit de cit cu picioarele pe pamint.
o zi buna va doresc.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
bitza2008 spune:
Salutare!
Cu intarziere LA MULTI ANI FLORILOR!
LA MULTI ANI,CRISTINA!
Diana SA ai o viata plina de fericire! O zi minunata!
bitza2008 spune:
Piolica sper sa treaca tusea Elsei! Tin pumnii stransi pentru luna asta!
Babytza Doamne,mami,prin ce ai trecut!Ma simt vinovata ca n-am intrat sa ma rog si eu pt soricel! Off,bine ca a trecut! soricelul luptator si multe pt tine!
Aly m-a topit Sebica! Mi-e dor de voi!
Ange
Ada multa sanatate! Eu zic ca de ziua lui e musai sa aiba tort! Poti lua unul de Paste sa-l sarbatoriti cu tot neamul!
Nocom multa sanatate lui Matei!
claudinna spune:
babytza bine ca si-a revenit!!!
Nocom, sanatate multa lui Matei!
Ange, daca e mai bine material, o sa fie bine si Crina! cu cien va ramane, cu mama ta?? mama ta cum se mai simte?
piolica, fruntea sus si bafta multa luna asta! si eu la Razvan am asteptat cateva luni, greu a fost!
mai fetelor, azi mi s-a intamplat ceva..sa nu va suparati ca va spun, dar cand m-am dus la baie, am simtit ceva in neregula si cand m-am uitat pe hartie...eliminasem ceva alb...ghemotoace, cu CM. m-am speriat ingrozitor...era de fapt atza de la operatie, din interior...e normal?? dupa atata timp? a mai patit cineva??
gaia.nevia spune:
Clau, cred ca te-ai speriat.
Cel mai bine suni la dr. tau...
Eu am la CM cheaguri imense, nu stiu daca e normal si nici n-am ajuns sa intreb pe cineva.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
denisa.g spune:
Buna fetelor.
Noi am cam patit-o asa ca va pun si pe voi in garda, asta in cazul in care nu stiati deja , ceea ce m-ar mira de fapt :))dar oricum, eu va scriu: noi avem giardia.
Bb nu a mai luat in greutate de 6 luni deloc si mananca de sparge. Toti mi-au zis ca e ceva normal, ca e foarte vioi.. sa nu ma alarmez dar noroc ca m-am dus asa de capul meu si i-am facut analizele si a reiesit din examenul de coprocultura ca are giardia si pe langa asta si TGO/TGP - rezultatele pot ficat sunt foarte afectate. Deci e ceva avansat.
Suntem pe tratament de azi , dar aveti grija si voi, nu mergeti pe ideea ca e vioi si de-aia nu mai ia in greutate bine copilul ca uite... se poate sa nu fie chiar asa.
Toti mi-au zis ca-s paranoia, sa las copilul in pace dar ma bucur ca nu am facut asa.
Va pupam si va mai tinem la curent cu una alta.
claudinna spune:
Ada, o sa sun..stau in cumpana, n-am mai fost pe la ea de la ctrl de 6 sapt..am fost la altcineva apoi si nu mi-a convenit de asta...in fine
ma gandesc, asha cum cele din exterior de scot, nici cele din inerior nu mai au ce cauta acolo si ar fi normal sa iasa...eu ma gandeam ca a pus si ea din alea de se resorb, dar in spital de stat...
si la mine sunt cheaguri..nebunie
denisa, bine ai facut ca te-ai dus sa-i faci analize! ce tratament faceti??
si R a avut...sau o mai avea...am factu decat tratament naturist. dupa ultima tura de Nikvorm nu i-am mai facut analizele, dar R a luat in greutate, adica ia constant, zic eu...in sange nu i-au iesit eozinofilele marite...analizele de care pomenesti tu nu le-am facut, dar il voi baga la o tura dupa Paste, ca tot tr sa mergem sa vedem cum mai stam cu fierul si calciul (am terminat curele)
gaia.nevia spune:
Noi am facut acum analizele pt gradinita. Ne-a cerut 4 probe, din care UNA SINGURA a fost pentru giardia, celelalte trei pentru coprocultura.
M-am mirat, credeam ca giardia se verifica de 3 ori... si am si intrebat si cica nu, nu....
Ce sa mai zic.
Nu ne-a iesit nimic la aceste analize. Oricum le voi repeta des, la cat sta Radu cel putin cu mainile in colb si dupa asta isi suge degetul
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Xor spune:
LA MULTI ANI DYA!!!
Sanatate multa piticilor si mamicilor bolnaviori si bolnavioare
Claudinna - lui R....cat despre atele de la operatie, nu am mai auzit asa ceva...in mod normal, alea nu sunt fire resorbabile? Cred ca ar fi bine sa intrebi un medic.
Piolica - capul sus si cu incredere inainte!
Si Mark e dat peste cap cu ora cea noua....adoarme seara tarziu si se trezeste dim la 10 si ceva.....
Nerantula - Mark se trezea asa in perioada in care au aparut caninii...
Babytza - uff bine ca sunteti bine.... soricelului