Bobocei de sept-oct 2008 (271)
Raspunsuri - Pagina 8
babymom75 spune:
Salutare! Salutica!
La multi ani tuturor celor care s-au sarbatorit de Florii!!!!
Scuze de urarile cu intarzaiere, dar nu mai am timp sa intru pe forum - sunt prinsa rau intre sarcinile casei, carat copiii in diverse locatii si ture-ture de musafiri; noroc cu FB ca mai am stiri despre voi :)
La noi, toate bune. Promit sa-mi fac timp sa va detaliez noile noastre aventuri si achizitii, probabil si cu un set de imagini cu nazdravanii. Pupici tuturor si mai revin pe seara, daca m-or lasa baietii.
Ada, sanatate multa intregii familii!!
Nocom spune:
claudinna ce fain a iesit tortul!!! Si ce emotionat statea R cand ii cantati!! M-am topit!!
Nerantula imi pare rau de noaptea avuta. Sper din suflet sa scapati repede de aceste treziri sa te poti odihni si tu cum ar trebui.... Tati nu il poate linisti pe Gruia noaptea? adica sa-l plimbe el in brate prin casa.... (ca tzitzi stiu ca n-are.... )
andy.p sper sa fie doar alarma falsa la Alexia si sa nu o ia raceala. Ati bagat ceva asa de inceput de raceala, ca sa o luati tare de la inceput?!?! cu drag!!!
Ada off, nasol cu cioburile astea, stiu cum e..... Homeogene e chiar ff bun, sper sa te faca repede bine!
Nocom spune:
Noi, adica Matei s-a procopsit cu o enterocolita ceva... sau enteroviroza.....
Il doare rau de tot burtica, are diaree, febra si vomita non stop desi nu mai are ce de mult.... Acuma doarme la mine in brate iar Daria, surprinzator, cred ca l-a simtit, ca sta linistita pe langa noi si se joaca singurica....
Offf, sper ca macar durerea de burtica sa-l lase, ca restul le-om rezolva noi...
Mimihoo spune:
La multi ani celor care s-au sarbatorit ieri! Sa fiti sanatoase impreuna cu familia voastra!
Nocom, mananca si bea apa?
poti sa-i dai hidrasecul si enterolactis?
Te intreb ca la fel a fost si cu Sofia, fara varsaturi, dar ea nu bea si nici nu manca nimic si ne-am internat in spital ...
Sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
babytza spune:
Neata si de la noi
Trezirea la 6, adica 5 ora veche Eram sigura ca asa o sa faca.....
La multi ani Diana !!!!!!!! Sa fii iubita si fericita !!!!! Sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi !!!!
Ada imi pare tare rau ca va ia pe rand Mama lor de cioburi ....Bine ca nu mai au picii febra Sanatate multa
Lavinia cum e puiul ? A scapat de problema ?
Multumesc mult pentru ajutor Sanatate multa
Nocom imi pare tare rau Saracutul de el.....Sanatate multa
Soricelul merge binisor, a inceput sa se si cocoate pe fotolii , canapea , pat Sunam acum la dr sa anuntam ca nu dorim Prednison Nu avem nevoie pentru copiii sanatosi
piolica cum esti ?
Nerantula imi pare rau de noaptea grea. La noi e asa de mai bine de 2 saptamani. Cu trezire in miezul noptii si lacrimi la greu...nu stiu ce e cu el, e greu sa il linistim...nici nu am mai zis mereu, ca deja ne-am obisnuit. Sunt trasa la fata, am slabit si mai rau . Iar puiul e slabit si el si obosit, se vede pe el ca nu e tocmai intr-o perioada buna
Sper sa isi revina gruia repede , sa doarma bine noaptea sa te odihnesti si tu
Babytza si puiiValentina David
kllemi spune:
buna ziua fetelor muuulta treaba am avut we asta...oooffff bine ca am scapat..ieri a fost ziua sotului, a fost o nebunie, au venit nasii pe la noi care si ei la randul lor au o fetitza de 3 ani jum....asta a mea a fost in extaz..nu stia cum sa traga de aia mic asa se duca unde vrea ea sa faca ce vrea ea ...nu ia mai trebuit nici mancare nici somn..nimic...trezita de la 8.30 dim. sa mai culcat la 5 dupa-amiaza ....dar nu va spun ca aseara sa culcat la 11.45 si sa mai trezit azi-dim. la 10.45...deci ce sa zic ca a fost o zi super extenuanta ptr. ea
Si noi cu intarziere LA MULTI ANI!! ptr. FLORI SI FLORICELE
Ma duc sa citesc din urma si poate mai pot sa revin si cu alte comentarii
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
babytza ma bucur tare mult ca soricelul este deja mai bine....ii mai dai antibiotic?? de fapt cate zile ii dai?
nocom imi pare rau ca trebuie sa trece-ti prin asta ....-icei multi sa treac cat mai repede
ange deja ma roade invidia rau de tot ca voi face-ti la olitza si noi nu ...paoblema noastra MARE este ca ea stie care este rolul olitzei si ce trebuie sa fac cu ea numai ca NU VREA ..ma omoara cu zile...o intreb vrei sa facem la olitza si e in timp ce se screme imi zice "nu-nu" si fuge ....deci clar nu vrea sa aiba de a face cu ea
DIANA..LA MUUUUULTI ANI! CU MULTA FERICIRE SI SANATATE
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
Mimihoo de mancat a mancat doar putina painica prajita cu branza de vaci, dar de baut a baut mult ceai de menta... Nu are rost sa-i dau SRO dar bine ca mi-ai zis de enterolactis!! Sarumana!
babytza cat ma bucur ca si-a revenit david!!!
babytza spune:
kllemi am terminat cu antibioticul. Am luat 5 zile. De duminica pana joi. acum nu mai luam nimik
Babytza si puiiValentina David
Mimihoo spune:
Nocom, daca mananca, cat de putin, si bea apa, ceai e perfect. Va trece repede!
Sanatate multa!
Babytza, ce bucurie! sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr