Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

denisa first te puuuuuup
Apoi , nasol cu giardia, sanatate multa sa scapati din prima de ea
Mai scrie despre voi, ca tare ne e dor de tine

aly ziceai ceva si de niste poze, le-ai pus ? Ai reusit ?

claudina mami, nu cred sa fie de la operatie. Poate ceva ramas de la un OB ? Dar cel mai bine e sa vb cu dr gineclog, sa nu fie altceva

Ada si eu stiam ca se duc 3 probe pentru giardia. La fel de surprinsa am fost si eu cand a zis ca doar una... cum mai esti ? Mai ai cioburi ?

angelyna incepit si tu munca ? uff, tinem pumnii sa fie bine si suntem aici pentru sustinere !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

OB n-am folosit nicoodata...e sigur ata, pt ca are noduri, e si legata cercuri...altceva, zau ca n-ar avea ce..m-am gandit la vreun parazit, dar nu, e atza...
o sa intreb si un dr, sigur

de analiza giardia, asha stiam si eu, ca de 3 ori se face
la R, cand am descoperit, a iesit din prima si asta s-a intamplat de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mamidestefan, Claudinna, Nocom, Nerantula, Laura, Ada, Lavinia, Babytza, Kllemi, Ange, Piolica, Bitza, Xor va multumesc mult de tot pentru urari.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya La multi ani fericiti!Sanatate multa si noroc!

denisa Ohhh ginerica mic, mama lor de giardiosi.

pio In curand in curand o sa vezi tu!Nu te lasa prada deznadejdii, tinem pumnii.

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am uiat sa va arat cum ma striga "mamalutza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica capul sus mami, va veni si bb2

Denisa, offf ce intamplare, multa sanatate, ce tratament urmeaza?

Clau, Crina mea va ramane acasa cu mama pana cand voi putea sa o dau la gradinita...va fi bine stiu...numai eu mi-s cea care tre sa ma impac

Cat despre fire nu stiu, fa o vizita la dr , tare scump R
Eu la CM am dureri ingrozitoare, care nu le aveam pana sa nasc

Babytza voi incepe, trebuie sa imi caut dupa paste...si pana acum am cautat dar nu s-a ivit nimic...multumesc pt sustinere

a mancat spanac, intre timp a facut din nou kk la oala insa e constipata...asa ca bagam sirop laxativ, para si ceai de musetel

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi cum sunt voinicii ? Ati mers azi la gradi ?

pio Lasa ca vine buburuza si la tine , curand

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

DIANA!!! multa sanatate si multe realizari alaturi de cei dragi.
vin si eu cu o intrebare. am o verisoara insarcinata care acum vreo 5 ani a fost infestata cu hep nu mai stiu care,B sau C. dr care ii urmareste sarcina "a sfatuit-o" la cezariana si sa nici nu se gandeasca sa alapteze. acu' io baga-i un ochi pe google si am citit cu totul altceva. sa ma bag in seama sa-i spun cum e bine sau sa o las in boii dr???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

va multumesc mult pentru incurajari, chiar sint ok, cam imprastiata, dupa cum v-am zis, ca vroiam / ma astepam sa iasa din prima ca la Lizuca. Dar nu a fost sa fie, insa azi e o noua zi, mai frumoasa decit ieri si mai plina de sperante.

o zi frumoasa!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Pio, capul sus, are DD grija de tot. o sa vina si bb cind te astepti mai putin.
am vazut 2 puiuti frumosi foc, Seby si Razvi e mortal R cum striga el pe mami:)))

Mergi la inceput