Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

La multi ani Diana!!

Pio iti tin pumnii pentru luna viitoare!

Ange off...ce greu trebuie sa fie...dar cred ca inceputul va fi mai dificil, apoi te vei obisnui

Anamomna cine stie, poate chiar o sa fie aceeasi zi

Ada imi pare rau ca te-a luat si pe tine raceala!
dar zi-mi si mie cum se poate totusi sa ai febra fara sa se simta? adica ma pune pe ganduri asta pentru ca eu niciodata nu-i iau temperatura mariei din senin...cel mult, daca simt ca-i calda atunci bag termometru. dar asa, ce fac? bag termometru zilnic, doar asa de control???!!?? offf....nici bolile astea nu mai sunt ce-au fost

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hello,
am mers azi la cresa. am plecat cu sufletul cioburi, vorba Adei... au plans cand i-am lasat, au inceput sa planga de cum am inceput sa-i echipez, au inteles ca-i voi lasa acolo... ma rog, treaba n-a durat decat vreo 5 min, le-am adus de-acasa si niste jucarii cantatoare de le plac lor si s-au linistit.
la telefonul de control mi s-a spus ca a fost cea mai buna zi, au ras, s-au jucat, au papat ceva si la gustarea de dimineata, au baut apa, au dormit cam o ora. iar cand am fost sa-i iau, iar a fost fff bine, n-au plans deloc, au schitat ceva cand am deschis usa si m-au vazut, apoi au alergat spre mine cu manutele intinse - impreuna cu vreo alti 4 copilasi! oricum, un tonus fff bun, muult mai bun decat data trecuta, si asta dupa o absenta de 7 zile! si la pranz au papat aproape tot!
sper s-o tinem tot asa si s-o lasam mai usor cu racelile, ca m-am saturat. partea proasta e ca saptamana viitoare e vacanta, doar ce reusim sa ne acomodam putin si iar stam acasa, mda...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Dya!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita tare, sa ai o zi frumoasa! Te pupacesc cu drag si-ti doresc tot binele din lume!

aly, ce ma bucur ca ai reusit sa treci pe aici! mi-a fost dor de tine! Sebi e un dulce foc, s-a facut baiat mare de cand nu l-am mai vazut!

Clau, ce simpatic e Razvanel, imi venea sa-l pap cand l-am vazut asa cuminte in fata tortului! da' tot nu s-a lasat pana nu si-a bagat gheruta in el!

ada, sanatate multa! cum te mai simti?
si vrem poze cu tunsulicii!!

nocom, sanatate multa lui Matei!

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

claudinna, vb cu dr tau, nici eu nu stiu ce sa-ti spun!

denisa, sunt cateva cazuri de giardia si printre bobocei, imi pare rau ca si voi aveti! e bine ca luati tratament, sper sa va refaceti cat mai repede!

ada, giardia se poate vedea si in urma coprocoluturii/coproparazitologicului (Doamne, ce cuvant), si in urma analizei de giardia, Agent giardia sau cum s-o chema. pentru asta doar o proba se da, asa am facut si noi. De fapt, coproparazitologicul e pentru paraziti, nu specific pentru giardia si poate da rezultate false, de asta 3 probe. Ag giardia e strict ptr giardia.

pio, capul sus, tinem pumnii luna asta! si sanatate Elsei, sa scapati o data de tuse! nici noi n-am scapat, cu asta am ramas dupa raceala si usor cu nas infundat. nu le mai dau nimic acum, dupa 7 zile de Prospan, si inca 7 de Stodal, am renuntat, e oricum prea mult.

babytza, am mers la cresa, merci ca te gandesti la noi, sunt asa de fericita de cum a decurs azi!!! Doamne ajuta sa fie totul bine si maine si de-acum inainte.
aaa, am uitat sa te felicit pentru soricel, am citit in we ca merge si ca e totul ok! ma bucur mult, mult pentru voi!

bitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

va multumesc inca o data pt cuvintele frumoase si pt sustinere.

Lumi, ma bucur ca hunii sint din ce in ce mai bine la cresa, o sa vezi ca o sa va fie din ce in ce mai usor la toti. Azi de dimineata educatoarea a intrebat-o pe Elsa daca vrea sa o duc eu in sala de activitati sau ea, iar Elsa nu a stat nicio clipa pe ginduri, a intins minutele catre educatoare (Elsa fiind in acel moment in bratele mele). Asa ca... am avut o mica stringere de inima, insa si o bucurie imensa cind am vazut asta, mi-am dat seama ca ii e bine acolo si ca are nevoie de copii.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mda, dupa Matei a inceput taica-su de dimineata, a avenit acsa de la servici caci nus e putea dezlipi de buda si la 1 cand am culcat-o pe Daria a vomat in somn, apoi dormea cate juma de ora si iar voma... a vomat de 5 sau 6 ori...

Cand s-a trezit am reusit sa-i dau o supa de morcovi sa pape, apoi am iesit afara si si-a schimbat ff mult tonusul, apoi cand am intat in casa a reusit sa pape si niste orez.

Numai Matei saracul tot rau se simte si vomita si.. tot tacamul... acuma doarme saracutzul....

Eu nu vreau sa-i duc la spital ca in afra de regim si medicamentele pe care deja le dau... nu cred ca le vor face altceva...sau ma insel?!?!!?

Multumesc mult ca va ganditi la noi!

Pio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Vad ca e la moda giardia asta..am facut si noi azi analizele..de control asa...sa vedem daca iese ceva.

Piolica multu de urari!! Fii optimista mami!! O sa fie cu noroc data viitoare

Mamidestefan,Biza multu de urari

Nocom multa sanatate lui Matei!!

Lumi ma bucur ca azi a fost bine la gradi

LA MULTI ANI DIANA!!
Numai impliniri si bucurii iti doresc alaturi de cei dragi!! O zi minunata si ai astazi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, sanatate multa, sa va refaceti repede. Noua ne recomandase dr. sa avem in trusa de concediu Ercefuryl pentru cazuri grave si biseptrim + smecta pt cele usoare...
Nu am folosit pana acum decat Smecta, asa ca nu pot sa-ti zic mai mult de atat.
Ma gandesc ca daca nu-i pui pe picioare cu mucilagiu de orez, smecta si ceai de menta (smecta lupta si impotriva infectiilor, cel putin asta scrie in prospect) poti intreba dr. de ercefuryl.
La spital nu m-as duce decat daca as fi sigura ca e mai rau acasa, adica nu pot hidrata copiii sau nu le pot scadea febra cu nicio metoda cunoscuta de mine, si m-as teme pentru viata lor. Altfel sa n-aud de spitale.

L-am chemat pe socru si am dormit o ora cu geamul deschis, in alta camera, ca sa nu aud ce balamuc e acolo ca ma apucau toti nervii si nu mai dormeam deloc. Ma simt mult mai bine, tot ma doare rau de tot in gat dar am si eu un pic de tonus...

Lumi, ce frumos ca v-a mers bine azi la cresa. Eu nu i-am dus (azi ca nu am fost instare) si cred ca nu-i mai duc pana pe 11 aprilie, ca vreau sa fim toti sanatosi de Paste. Poate reusesc sa-i duc la biserica...

Abe, in cartile de homeopatie este descris si acest tip de febra, cu extremitati foarte reci, si numai o parte a corpului fierbinte, ori capul, ori gatul, ori torso.
La ai mei ardea corpul (burtica, spatele), fruntea si mainile erau sloi si aratau asa moi la fata si umflati de parca retineau lichid. Ochii injectati de parca nu dormisera, prin baruri, vreo trei zile.
Normal ca nu verifici temperatura de pomana, cand vezi ca arata copilul de parca ar avea temperatura si tu n-o simti, atunci parca merita sa si verifici, ca sa stai linistita.
Daca are tonus bun, e vesel, mananca si se comporta normal, n-ai de ce sa te ingrijorezi. Dar crede-ma ca la >39 n-aratau deloc normal... desi nu le frigea fruntea.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Piolica, ma gandesc la tine sa stii. si bafta la urmatoarea incercare.
Elsa e o comoara, draga de ea, si vine si bebedoiu acusica.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana, la multi ani fericiti!

O zi frumoasa, sa fii iubita si sa primesti cadouri frumoase :)

Mergi la inceput