Bobocei de sept-oct 2008 (271)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita2008 spune:
ada, merci!
noi mai mergem sapt asta apoi o sapt stam acasa, e vacanta. sper sa fie ok, dar sunt mai optimista avand in vedere ziua de azi, f buna, dupa o absenta de o sapt si dupa doar 3 zile, cu program redus, de 'colectivitate'.
si eu sper sa ajung la biserica sapt asta cu hunii.
nocom, noi n-am avut enterocolita niciodata, dar la 8 luni am avut adenovirus. cam tot asa se manifesta. in plus fata de ce spui tu, am luat atunci si ENTEROL, si stiu ca e recomandat si in enterocolite. vezi si tu cum se comporta si, daca nu vezi o ameliorare, intreaba dr si de asta.
pio, baby_boy
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
300 spune:
Aly, ai un cretofolin scump rau de tot acolo, iar tu esti o sirena, mami!
Denisa, mai multi copilasi au fost diagnosticati cu giardia, imi pare rau ca si voi. Eu voiam sa cer niste analize dar am fugit de la dr ca n-am putut vorbi din cauza de copil urlator. Am uitat tot ce voiam sa intreb!
Piolico, fruntea sus, hormonii de stres nu te ajuta sa ramai graviduta. Vei vedea ca lucrrile se aranjeaza bine in timp. Pana una-alta bucura-te de ce ai: o familie frumoasa, locuri frumoase in jurul tau, restul gaseste tu :) Te pup mamico.
Ada si pe calea asta multa sanatate, ma andesc la voi.
Ange, citii ca incepi munca. Te duci unde lucrai sau i gasit ceva mai bun? N-am terminat de citit asa ca nu stiu daca ai zis cu cine lasi fetita peste zi. Cat despre olita (parerea mea) daca vezi ca nu vrea n-o mai incerca, mai astepteapta o vreme. Eu vrea ca Anda sa se puna direct pe WC vreau cam multe ha? Vei vedea ca nu va fi greu odata intoarsa la serviciu, daca stii ca are cine vedea de copil. Indiferent cat de neajutorata sau dependenta ti e pare acum, sa stii ca i se modifica substantial comportamentul in lipsa ta si va descoperi ca se poate baza si pe alte persoane. Dar cred ca va sta calare pe tine cand vii de la munca :)
300 spune:
Nocom, enterolul e o drojdie, asa cum enterolactis e ceva viu. Cred ca nu are rost sa ii dai de-amandoua.
Din experienta proprie stiu ca poate exista o perioada in care nu se poate manca, iar asta nu e ceva rau; Matei poate cere singur de mancare. Aceasta pauza de mancat il lasa sa lupte cu boala si o sa recupreze f repede ce n-a mancat. Cand incepe sa manance poti sa-i dai paine prajita cu branza sau biscuiti de-aia crocanti gen wessa leger, cu niste iaurt (mie imi face f bine branya dulce desi nu e de regim si e cam singurul lucru pe care-l pot manca). Mi-a prins bine si pestele fiert dar asta cand deja greata a disaparut aproape complet. De regimul obisnuit ma leg ca-l stii tu . Important e sa se hidrateze. Daca vomita des, da-le inghitituri foarte mici de apa si nu-i ruga cu altceva cateva ore. Mie imi dadea spasme numai vederea mancariii sau gandul ei. Desi sunt om mare, ma gandesc ca te poate ajuta ce-am simtit eu sa te pui si in pielea lor, simtomel mi se par asa de cunoscute... Multa sanatate tuturor!
gaia.nevia spune:
Intrebare... de scoala???
Cine stie cum face elefantul? Adicatelea, cum se cheama cand face elefantul cum stie al sa faca?
Porcul guita, magarul rage, rata macane, cainele latra, pisica miauna... elefantul...... (fill in the blanks please...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
piolica spune:
Nocom, acum am citit prin ce treceti. Enterocolita asta e tare nasoala, Elsa a vomat in jeturi vreo 5 zile. Asa cum au spus si fetele hidrateaza-i cit poti de mult, eu i-am dat elsei niste saruri de hidratare in apa, lapte fara lactoza si cam atit. Dupa care am inceput cu fructe fierte si pasate, sint foarte bune cele de mere cu gutuie de la Hipp. Plus iaurturi ca sa refaca flora intestinala.
Ai ceva impotriva vomei? Eu ii dadeam niste supozitoare, ca siropurile mi le voma imediat. Pentru diaree si eu i-am dat smecta + tiorfan (care e cam acelasi drac). Multa sanatate, ma gindesc la voi sa treceti cit mai repede peste asta.
Apropos de vaccin impotriva rotavirusului, aveti idee daca se poate face si la virsta boboceilor nostri? Sau numai cind erau prichindei. Eu am uitat sa-l intreb pe pediatru.
Ada, multa sanatate si voua si merci pt gindurile bune. Bine ca ai reusit sa te odihnesti si tu putin. Tare asta cu elefantul, uite Ramo a fost pe faza, dar de iepure ce stiti? Ala cum face????
(m-am amuzat teribil cum a facut Radu cind i-ai gasit sobolanul puturos, adica pe doudou si nu pe ''copia aia nenorocita'' cu care vroiai sa-l pacalesti.:):) Noi ne-am cam pacalit cu doudou a lui Elsa, ca a fost o serie limitata si pina si SOS doudou nu a reusit sa mai gaseasca unul la fel. Asa ca tinem la asta ca la ochii din cap. Elsa e super scumpa cum spune ea un fel de diudiu cind il vede)
Angelynna, mult succes in gasirea unui job bun. Eu inca caut, deja sint cu fundul in doua barci, vreau si copil, vreau si job.... hmmmm...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
tzitziri spune:
elefantul trompaieste
Diana!Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri si de lucruri frumoase!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
300 spune:
Am uitat sa adaug ca se poate da metoclopramid in stare de voma, sau emetiral, motillium. Poti incerca si hepatobil, eu i-as da jumatate de comprimat fara teama unui copil de 4-5 ani. Despre restuil cere avizul medicului, se dau sigur la copii dar nu stiu dozajul. pe mine metoclopamidul ma ameteste dar daca iau seara sau dorm e ok...
Pio, iepurele alearga si sare .
Oana, cu trambitatul vorbeam serios :))
Nerantula spune:
La noi iepurasul face 'tzup' (sau tzupaie)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Joy21 spune:
La multi ani fericiti Dyanira!
Aly, am vazut pozele cu Sebi Imi place ca e inalt ca Sofia (ea are cam 86-87 cm). Si ii sta f bine bine cu perisorul lui cret. Sa scrii mai des ca ne-a fost dor de voi.
Babytza, ma bucur pt vestile bune. Sper sa va vad si pe tine si pe pe soricel cat mai curand, in forma maxima
Piolica, . Poate luna care vine va fi cea norocoasa.
Nocom, ma intrebai de jurnal. Cel care scrie "jurnalul sofiei" este taticul Sofiei de Mimihoo. Imi pare rau de problemele digestive, sper sa scapti repede
Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George