Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Diana!!!
sa ai o zi minunata, sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta!!!

Mergi la inceput

noi am avut o zi frumoasa ieri, cu musafiri, joaca, mancare, veselie
faza cea mai tare a fost cand i-am cantat "La multi ani!", o sa incarc un fragment din filmulet sa vedeti ce a facut piticul

am facut pentru prima data tort diplomat si a iesit o bunatate! plus ca e asa de usor de facut si poti sa-i pui ce arome/fructe vrei
mi-a mai ramas putina compozitie, ca n-a avut loc in tava si am amestecat o parte cu un plic de 3 in 1 si o parte cu stafide si esenta de migdale...a iesit o minunatie

tortul mare l-am facut cu fructe (portocale, kiwi si ananans, pe alocuri si afine). a mancat R si de la mine si de la tac'su...de fapt mai mult el a mancat:"papalutza!!!"

Mergi la inceput

Ada, cum mai sunteti??

Mergi la inceput

Filmuletul de la Florii
a fost asa de incantat! i-am cantat "la multi ani" de vreo 5 ori si el a stat asha...moshu'so l-a pupat la sfarsit
dupa ce abagat si mana in tort, dupa cum se poate vedea: aici, s-a pus pe urlat cand m-a vazut ca plec cu tortul la bucatarie

sa nu va spun ce a fost in bucatarie cand am preparat tortul...a lins toate oalele si le urmarea pe unde le puneam de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

LA MULTI ANI, DYANIRA!!!
SA FII SANATOASA MAMI, FERICITA SI IUBITA!!!

baby boy, aly_c multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neatza!

Claudinna, dragalas foc Razvanel de ziua lui ... mai, ce a mai crescut, parca nu-mi vine sa cred, de cate ori ma uit la bobocei, ca a trecut asa repede perioada cand ii mangaiam prin burtici!
Da' stiu ca a avut tort!

La multi ani, Diana!

Tocmai cand ma gandeam, pe la 4, ca ce noapte usoara, copilul doarme linistit, in jumatate de ora s-a trezit, s-a foit vreo ora la san, apoi a inceput sa planga si nu mai voia nimic, imi tot arata usa de la camera ... am iesit cu el pe hol in brate, cand ma plimbam prin casa era ok, daca ma apropiam de un pat era jale .. intr-un final l-am linistit pe fotoliul balansoar, unde ne-am leganat cu catelusul, a adormit, parea ok, cand sa-l mut pe pat a inceput iar! Si asta s-a repetat de vreo 3 ori, ca nu il pot tine in brate prea mult si tot mai speram sa mai prind si eu un somn, ca imi era rau de oboseala ... pe la 7 a adormit pe pat, in sfarsit, pana la 7 jumate
Nu stiu ce o fi avut

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI DIANAAAAA!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Nerantula uff ce noapte ai avut iar,ii ies ceva dintzisori??

Claudinna ce dragutz e Razva....mi-aduc aminte ca Andy a plans la primul tort cu frisca,i-a fost frica ca-l arde frisca

Aly ce ma bucur ca ai scris..ce frumos e puiul tau

Noi ieri am ajuns doar la ziua lu'tata..la soacra n-am mai mers ,Alexia a inceput sa stranute ,si de aseara are si muci...ii iese si caninul de jos,a toot plans pe la 3,apoi si-a decalat somnul cu schimbarea asta de ora..s-a trezit de dim la 7 ,a baut lapticul ,a mai stat un pic apoi somn..inca doarme.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

NEatza. MA doare gatul de parca mestec cioburi si nu se mai termina, da' nu-s de ce tre sa le mestec pe toate.

Diana!!! Berbecutzo sanatate si tot ce-ti doresti!
(maine e ziua mamei, berbecutza si ea...si vine si Teo in curand).

Lidia, multumesc frumos. Nu am luat antibiotice.
Am luat tot chitul de prim ajutor in caz de amigdalita: Bel, Lach, Apis, Merc.
Nu am avut in casa decat 9&15CH, ca asta ne-a dat pediatra homeopata pentru pitici, dar merge.
Plus Homeogene9 care nu e rau deloc. Dar na, n-o sa dispara peste noapte.
In plus am mai luat Nurofen forte si COldrex MaxGrip si am dormit destul de bine. MAi putin cioburile, dar alea apar de dimineata si ziua ma mai lasa.

Ce vrei sa ma intrebi despre FasTrack?

N-am fost instare sa conduc de dimineata, abia acum m-am mai adunat, asa ca n-am dus copiii la gradinita. Cred ca bine am facut, pentru ca, desi nu au febra niciunul, au muci amandoi.
I-am tuns ieri, sa vedeti ce fetze haioase au.
Cred ca ii cam tin acasa saptamana asta, nu de alta dar tare as vrea sa fim toti sanatosi de Pasti. Doar nu ne grabeste nimeni, ha?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Planuim sa plecam la munte we de dupa Pasti, cand pica si ziua lui Teo.
Ma tot gandesc, ce-ar fi sa-i fac tortul chiar de Pasti? Ca sa nu ma mai complic la munte...
Voi ce ziceti?

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Nerantula, nu vreau sa te sperii, dar la noi asa a facut Teo cam pe la varsta asta a lui Gruia... si dupa indelungi cautari am decoperit ca motivul era patul lui. Nu mai vroia sa doarma in patul lui. Deloc, nici cu laturi, nici fara laturi, nici mai sus nici mai jos, nici cu perna nici fara perna... nu si nu.
Intr-o seara s-a urcat la noi in pat in timp ce noi eram in bucatarie, si a adormit acolo linistit si singurel si din clipa aceea n-au mai fost probleme si nopti pierdute, l-am lasat pe el in patul mare si noi ori pe langa el, ori in cealalta camera...
Asa am ajuns sa cumparam pat normal pentru fiecare dintre ei.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput