Bobocei de sept-oct 2008 (271)
Raspunsuri - Pagina 6
anamona spune:
haha, ce simptic e Sebi cum adoarme el asa singurel :)
abe, ce dragutz ai DPN-ul de ziua mea
Cristina, desi am facut o urare seprata pentru toti sarbatoritii de florii, iti urez si de ziua ta un La multi ani, multa fericire si sanatate!
Paula-Laura spune:
Cristina
tuturor Floricelelor
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
Abe am vazut-o pe Maria, tare frumoasa e
Claudinna felicitari pentru cate progrese face Razvan
Nerantula frumoasa tunsoare are Gruia, iar patutul e superb
mai vroiam sa mai zic cate ceva dar am uitat
ma pregatesc emotional ca dupa Paste sa ma duc la munca, ma incureajeaza faptul ca ma duc pentru Crina in mod deosebit...sper sa ma pot obisnui cu gandul acesta
am inceput operatiunea olita, ieri a facut kk, azi a stat dar nu a facut nimic...stie ca e pt kk, zice cand face dar mai avem de lucru
revin
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
gaia.nevia spune:
Hello, la noi aceeasi veste: 39.2, de data asta eu.
Mi-e atat de rau de nu pot sta in picioare, sunt mucoasa, am puroi pe amigdale si dardai din toate oscioarele.
Maini picioare reci, am incercat toate termometrele si toate variantele si niciunul nu-mi arata mai mult de 36.4 (axial, pe frunte, in gura, in ureche). Cat pe ce sa ma resemnez, dom-ne, n-am febra, desi ma simt de parca am...
Pana la urma zic ia sa imi iau si mie cum le iau copiilor. Iaca veste, 39.2.
Deci este la moda sa ai temperatura mare si fruntea rece... ma gandesc sa va zic si voua, sa nu riscati sa luati temp in fel si chip si sa stati linistite ca n-are nimic pacientul
Ma bag sa dardai mai departe in plapuma.
Nu mi-a mai fost atat de rau din 2006 de cand am avut varicela.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
aly_c20 spune:
Vazut si Karinutza cea cretzulina, floricica Crina si cavalerul Mihnea.
Abia astept sa mai vad si maine din puiutzi!
Multa sanatate Gaia!
Noapte buna la toti!
alexa si mami spune:
Doamne Ada :((( v-a luat la rand... Multa sanatate. Copiii cum sunt?
Roxi, deocamdata nu vine bb3, dar mai intreaba-ma peste vreo 2 ani
baby_boy spune:
Multumesc dragele mele de urari Nocom, Alexa si mami, Abe, Anamona, Paula-Laura,Xor, Angelynna
Party a fost linistita..in familie..a fost frumos.Raducu a mancat pentru prima oara ciorba de peste..si scrumbie pe gratar..delicatese ce mai...se bateau turci la gura lui. Iar tortul de martipan a fost delicios. Acum a picat pe front. L-a cam dat peste cap schimbarea de ora.
Ada multa sanatate..uff..nu vreau sa mai aud de bolnaviori
Angelynna si tu la munca..asa curand? Cand aud ca inca o mamica se duce la servici mi-se strange inima..parca se termina perioada asta frumoasa..o sa scriem din ce in ce mai rar...
Maine tati nostru e acasa si profitam de ocazie sa mergem sa -i fac niste analize si lui Raducu..nu i-am facut nimic pana acum..insa vreau sa ma asigur ca e totul o.k.
Ma bag la somnik..o seara frumoasa si o noapte linistita va doresc!!!
Ada fara temperatura da?
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Hello, la noi aceeasi veste: 39.2, de data asta eu. Mi-e atat de rau de nu pot sta in picioare, sunt mucoasa, am puroi pe amigdale si dardai din toate oscioarele. Maini picioare reci, am incercat toate termometrele si toate variantele si niciunul nu-mi arata mai mult de 36.4 (axial, pe frunte, in gura, in ureche). Cat pe ce sa ma resemnez, dom-ne, n-am febra, desi ma simt de parca am... Pana la urma zic ia sa imi iau si mie cum le iau copiilor. Iaca veste, 39.2. Deci este la moda sa ai temperatura mare si fruntea rece... ma gandesc sa va zic si voua, sa nu riscati sa luati temp in fel si chip si sa stati linistite ca n-are nimic pacientul Ma bag sa dardai mai departe in plapuma. Nu mi-a mai fost atat de rau din 2006 de cand am avut varicela. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
of ..mai Ada...
eu cred ca circula ceva..
la noi Izabella a fost prima...miini picioare reci...pieptul capul ardea..39.3...39.4.. dupa 2 zile de astea...verdict amigdalita...
inainte cu o zi aceleasi simtome de dirdiiala le-am avut si eu..si imi simteam amigdalele...dar nu mi-am luat temperatura decit axial..si era 36.5...concluzia de atunci..nu am febra..
dupa vreo trei zile l-a luat si pe tati ..ceva similar..aceeasi senzatii...
pentru Izabella am avut recomandare de la homeopat pentru Belladona (buna si la febra peste 39 cu miini..picioare reci...buna si in caz de amigdalita)..
asa ca am ingitit si eu citeva belladona ..vreo trei zile ..si s-a dus sensatia din git de amigdale umflate ..si tremuraturile ..aparent ciudate..
deci beladonna e o solutie de urgenta..in caz ca nu ai apelat deja la antibiotice..
sanatate multa
ah ..si vroiam sa te intreb de FTK...dar poate cind va mai reveniti si voi ..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
Floricelelor
Cristina si diana (pentru miine)
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)