Bobocei de sept-oct 2008 (271)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Nerantula spune:
Ne-a ajuns si pe noi sambata am fost la un baietel mucios si tusacios si acum Gruia e plin de muci si tuseste, a plans si s-a zvarcolit toata noaptea, nu a vrut mai deloc san
, nu mai vrea in nici un pat sa doarma (Ada, si la noi in pat plange si imi arata usa), vrea numai in living, intr-un colt de canapea, aproape am dormit cu el pe mine, eu stand in sezut
. Uof, ce greu e sa ai puiul bolnavior
Am inceput cu Prospan si Eurespal, alternativ cu niste bilute homeopate ramase de la vechea raceala ..
Btw, homeopatul nostru are un tratament de un an de zile contra giardia, de urmat de catre toata familia ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudinna spune:
Lumi, ma bucur ca ati avut o zi buna la cresa!!!
nu stiam ca exista o analiza speciala pt giardia...
Ada,d aca la analiza aia nu a iesit, inseamna ca n-ai d ece sa=ti faci probleme, daca nu are copilul simptome, inseamna ca nu e
baby_boy, sper sa va iasa analizele bune!!
eu am inceput ziua cu o tura de curatenie...pana la Paste mai fac o data...am bagat si vreo 2 masini cu rufe...acume a treia...paturi si alte nebunii
am trimis baietii afara ca tocmai am avut un accident casnic, R a venit cu fruntea in coltul de la fereastra...fereastra era deschisa, eu spalam geamurile...aplicat arnica, e ok, aproape ca nu se mai vede
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Neata!!!
Va multumesc inca o data tuturor pt urari!!Ieri a fost o zi obisnuita doar ca a venit tati mai repede si ne-am dus cu puiul in parc si ne-am zbenguit pe acolo.Am sarbatorit duminica in oras la o pizza si un suc cu copilasi cu tot a fost tare fain.
Am vazut ca se discuta de giardia si eu l-am suspectat pe Andrei din cauza lipsei poftei de mancare am facut coproparazitologic de 3 ori la interval de o sapt a iesit negativ de fiecare data.Nu sunt convinsa 100% ca nu are si o sa ii fac probabil si antigen giardia din sange dar am tot amanat alte simtome el nu are.
Insa cum a zis Mirunasi eu am aceiasi parere multi suntem purtatori si sursa cea mai cunoscuta e apa de la robinet.Si la fel ca ea si eu am aceiasi parere ca nu e chiar asa o boala necrutatoare nu e bine sa o ai dar daca te-ai pricopsit cu ea nu e acuma un capat de lume.
Lumi ma bucur ca hunii s-au adaptat si sunt ok.
Babytza bravo soricelului vezi ti-am zis eu ca e bine
Ada tu cum mai esti???
Nocom ce bine ca azi sunteti mai bine.Urata eneterocolita ati facut.
Claudinna si mie mi se pare ciudat cu firul oare sa iasa asa din interior.Eu banuiesc ca ar trebui sa fie cusatura interioara cu fire din ale care se absorb.Sa ne zici ce a spus dr.Eu dupa ce am nascut am cm mult mai scurt 3-4 zile inainte aveam 7 zile nu stiu daca o fi normal...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Claudinna ce bine ca ai cu cine sa il trimiti pe R afara si asa mai poti face treaba.Ma bag si eu la spalat geamu de la dormitor dar nu stiu daca pot cu A dupa mine.
Nerantula multa sanatate.
Cristina ce fel de analize ati facut???I-a luat sange din vena???Vreau si eu sa ii fac dar am tot amanat ca am zis ca nu are nimic grav si ca ii fac la 2 ani dar cred ca il duc pana atunci.
Sa nu uitati de intrebare mea cu ce gatiti de Paste??Ca eu sunt in faza de alcatuire a meniului.
Diana
dyanira spune:
Ah si inca ceva m-am inscris la scoala de soferi incep la sfarsitul lui aprilie.Mai e cineva ca mine fara permis?????Sper sa nu fiu cea mai veterana de pe acolo.
Diana
mamidestefan spune:
trei articole interesante despre giardia...pentru cine e interesat si nu le-a citit deja
http://www.postamedicala.ro/parazitozele-intestinale-probleme-de-actualitate.html
http://www.formula-as.ro/2002/514/medicina-naturista-25/medicina-naturista-3160
http://www.postamedicala.ro/parazitozele-intestinale-la-copii---tratament-homeopatic.html
sanatate multa
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
300 spune:
Neata, am ochii umflati de somn, eu beau cafea si Anda cuum a vazut ca ma asez la calculator a vrut desi servise de curand.
La peste (la Anda n-a fost cazul inca dar la ceilalti - fratii asa facea: umflam obrajii si deschideam si inchideam gura mimand respiratia pestelui. Eventual asezonam cu un p din varful buzelor :))
Voi reusiti sa tineti ceva in parul copiilor? Ca A isi desface motul mereu: si cand se enerveaza, si cand se joaca... se pare ca e foarte buna la pretexte.
Ada sper ca n-ai mancat cioburi la micul dejun. Eu am gasit in casa tinctura de propolis, si asta e buna dar ca si homeopatele tre sa stai mult cu ea in gat.
Nerantula spune:
Claudinna, nu il facem, ca nu sunt sigura ca are giardia, o sa ii mai refac analizele dupa Pasti. La adulti la fel se face analiza de giardia?
Nu stiu cat costa, ma pot interesa, daca vrei. Stiu de la niste prieteni ca il fac.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Joy21 spune:
Am avut drum pana la dr. sa-mi dea niste analize si am intrebat-o si de giardia, sa ma lamureasca putin. Va spun in mare ce mi-a spus: cam 80-90% din populatia Romaniei e infestata si foarte probabil si noi o avem. Atat timp cat sistemul imuntar este bun si isi face treaba, organismul o tine sub control si convietuim oarecum pasnic cu ea. Daca copilul totusi nu ia in greutate, nu creste cum trebuie, nu doarme bine noaptea sau are dureri de burtica se trece pe tratament. Se depisteaza f greu in ex. coproparazitologic si mai degraba se efectuaze ex de depistare ag. pe sange recoltat din vena.
Pe mine una m-a mai linistit si m-a facut sa inteleg ca un copil nu poate avea organismul "curat". Important este ca sistemul imunitar sa fie bun.
Noua ne-a recomandat pt modelarea sistemului imunitar tinctura de propolis, 1 pic/2kg corp, 10 zile/luna.
O zi frumoasa va doresc!
Victoria, mami de Anna Sofia,
6+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George