Bobocei de sept-oct 2008 (271)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
300 spune:
Lidia, giardia e un tip de vierme foarte des intalnit, nu exista acum o epidemie. La zoozlgie in scoala ni s-a spus ca practic se intalneste oriunde si foarte multe persoane pot fi infestate. E unul din parazitii care din pacate ne insotesc oriunde. Ca si candida, ciuperca de altfel, ne poate prinde prinde pe picior gresit si se inmulteste peste masura.
Giardia nu e deloc ceva recent si cu caracter de epidemie. Exista si cazuri extreme, din pacate, dar oamenii mor si din raceli, asta isneamna ca dam vina pe cineva ca racim? E normal sa cauti raspunsuri, mai ales ca te-ai chinuit atat de mult, dar e foarte greu de raspuns interebarii tale!. Sunt cu sufletul alaturi de voi si chiar daca nu am trambitat pe-aici m-am gandit (si) la voi cand povesteai prin ce treci si speram sa scapati repede de chinuri. Sa stii ca posturile tale m-au facut si pe mine circumspecta si vreau ca la un moment dat sa ii fac niste analize andei. Ea a facut un copro in august cand a dost suspecta de o enteroviroza, nu au cautat giardia in mod special dar pp ca ar fi gasit-o daca era acolo.
edit: hai ca intre timp vad ca s-a mai scris pe fenomenul giardia, scuze ca m-am mai bagat si eu, am zis sa scriu repede ca cine stie cand apuc s-o mai fac daca astept sa si termin de citit .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Joy mi se pare super ok si adevarat ce a zis dr ta.Si eu vroiam sa ii fac o cura cu tinctura de propolis dar mie mi s-a zis 1 pic/kg corp.Tie ti-a zis si de unde ar fi indicat sa o procuri???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Ah si inca ceva m-am inscris la scoala de soferi incep la sfarsitul lui aprilie.Mai e cineva ca mine fara permis?????Sper sa nu fiu cea mai veterana de pe acolo. ![]() Diana mamica fericita de ![]() |
Io... dar nici n-am voie sa conduc :(
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Io... dar nici n-am voie sa conduc :( Ramona, ![]() b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Pai de ce Ramo e o problema de sanatate??
Diana
mamica fericita de
![](copilas.gif)
babytza spune:
Angelyna te rog sa imi dai si mie un telefon cand ai timp
Babytza si puiiValentina
David
Corrina spune:
Beeeeey, vreau si eu in lista de gravidoaseeeee DPN: 04.09.2010 cu Gargaritza, care, by the way, s-a confirmat ca e roz
Danke!
Mami fericita de Mihnea-Cristian &
cu
17s3z
Mihnea se face mare Gargaritza
dyanira spune:
Corrina felicitari pt confirmareAi DPN exact de ziua lui Andrei
Eu sunt la smotru din greu am spalat deja 3 geamuri mai am unu singur il las pe maine ca azi simt ca nu mai pot nu fizic ci cu nervii ca Andrei face numai tampenii in timp ce sta singur in camera
Diana
300 spune:
Diana pai ia-l incamera cu tine... Cu sanatatea am doua probleme: nu pot aproxima distantee si ma enervez cumplit de repede :)) Hai ca pe-a doua as putea-o masca sami dea aia permis dar cu prima chestie chiar mi-e teama sa merg pe bicicleta ca nu vad groapa la timp, cu masina iti dai seama ce show-uri ar fi si mai sunt si blonda deci mi-as lua megainjuraturi pe kilometru patrat pana as iesi din parcare.
Corrina funditze, rochizte! Felicitaaari! E misto rau cu fata, gasesti multe chestii misto only 4 girls.
dyanira spune:
Ramo pai eu il iau da crezi ca sta...nu frate fuga in camera cealalta si da-i si cauta mai devreme a gasit carnetul meu de student i-a rupt poza si a venit cu ea la mine
Da ai drepatate ti-ar fi greu sa conduci dar sa stii ca nici eu nu sunt chiar campioana la apreciat distante.
Diana
baby_boy spune:
Am venit si noi de afara. E soare , cald si frumos
Raducu a mancat, si-a baut sucul de portocale si acum asteapta nana
Dianai-am facut doar copro. Desi si asta cred ca l-am facut degeaba..ca nu are nici un simptom. Dar daca tot i-am facut analize lui taica-su..are o gastrita..un helyobacter pyloris..care-i da bataie de cap.
Am zis sa-i fac ceva si lui Radu. Sange nu i-am luat. Sunt sigura ca toate sunt o.k...el mancand de toate..plus tzitzi la greu.Cred ca a ajuns la 13 kg. De ce sa-l chinui?