Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Lidia tare m-ai pus pe ganduri cu ce spui de giardia. Acum vorbeam cu sotul , sa repetam si noi analiza la soricel.
Insa tu crezi ca ea a luat de la vreun bobcel ? Sau ca atunci in perioada aia i-a aparut ? A avut vreunul din cei din grupul ala din primavara ?

Babytza si puiiValentina David

da ...din nefericire

dupa calculele mele infestarea s-a produs in aprilie.. mai..

daca faci analiza de singe trebuie sa ii iei din minuta..nu din degetel..ca nu e concludenta..din ce stiu eu..
sau ii dai nikvorm si la 2-3 zile iese in caca...(noi asa am reusit..finally)

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Sper si eu sa reactionez la belladonna de 200. Am luat deja 2 doze, acu o iau si pe a treia si ma culc ca mor.

Nu aveam in casa pana acum decat ce le-am dat copiilor inaite de craciun cand au avut laringita aia groaznica cu sufocare si tuse.
Asa ca am luat si eu ce era prin cutie, era si belladonna dar ch9, frectie deci...
Suna bine treaba asta cu pluralistii... logic, adica.
Din fericire copiii au reactionat perfect la ch15 si 9, chiar s-a vazut atunci ca are efect tratamentul, de aceea l-am si repetat. La ultima raceala sa vezi chestie, a ajuns cate o doza.

Numai aerosoli cu gutuie si lamaie n-am facut eu acum... ca nu ma sufocam.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

sincer ...iti tin pumnii sa se vada ceva semne pozitive pina miine
Izabella a reactionat dupa vreo 36 de ore ..de belladona intensiv..dar cred ca la adulti procesul e mai rapid..asta raportindu-ma la cum am reactionat eu .

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babytza, TL se jura ca are un lapsus. Ca el stie sigur ca exista un cuvant care descrie cum face elefantul, si el nu si-l mai aduce aminte.
Acu stiu si eu? Daca a luat-o razna...
am zis sa mai intreb si eu pe cineva...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

La multi ani, Diana!

M am mai delectat cu cateva foto...Razvan, Sofia si Edwin! Niste scumpi!

Nu ma mai satur de privit ...au crescut atat de frumos.
Abia astept sa i vad si pe ceilalti...Alexia, David (de Rox,Oana, Nusha), Carla, Anda, Luca, Gruia, Iza, Bianca....

Laura, Luminita, Nocom, Gabi, Victoria, Ramo, Angelynna ...multumim pt cuvintele frumoase. (va rog sa ma iertati, daca am uitat pe cineva).

Rox, aici sunt foto, am reusit sa le pun aseara!
Ma bucur ca David e bine!

LE : la noi pestele innoata...si aratam cu mana cum se unduieste prin aer , iar la elefant scoatem un fel de zgomot si dam capul pe spate ca si cum am ridica trompa...nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa spun :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aly ce scump e Sebi Ce imi place de dintisori mari are Si Tina ii are la fel , sunt dulci rau
Am si eu aici poze mai noi cu noi
Si la noi pestele inoata. Dar la voi scoate si vreun sunet ? Sau pentru ca e in apa, e silentios ? Elefantul pare haios rau la voi ( mai ales daca si el-copilul- imita )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

La noi elefantul scoate un zgomot si se ridica si o mana in sus sa definim trompa cumva....iar pestele da din gura exact cum face un peste ...nu stiu daca a-ti inteles ceva

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Vazut si pe David.O sa ai coada la usa...de fetita amorezate!...si ca de obicei...nu ma pot abtine sa nu ti fac si tie un compliment...mamica sexi ce esti! U si Tina, parca ati fi surori.

Nu, nu face nici un zgomot pestele, doar da din gurita(tzuguiem buzele)...si da, Sebi imita elefantul :P!

Gabi, maine venim in Bt, dar tot nu cred ca o sa ne vdm, pt ca Sebi e sub tratament...inca! Pup si lui Lucas!

Ma bag la somn! Noapte buna la toti!

Mergi la inceput

Aly multumim de aprecieri

Ce ma amuza subiectul asta cu animalutele

Mergi la inceput

Neata dragelor
Trezirea la 6,30 Are un ceas in burtica ????

Cafea proaspata ceai si pepsi

Lumi ma bucur ca voinicii au fost mai linistiti la cresa Asa esti si tu mai linistita

Claudina e mortal Razvanel cum te striga
Sa ne spui ce a zis dr de ata aia , sper sa fie totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
babytza, n-am sunat inca...dar cred ca nu e vreo problema...tr sa-mi iau inima-n dinti sa o sun, n-am mai vb cu ea de un an jumate

aly_c v-am vazut de alalteieri albumul si m-am delectat. si eu si Razvan, care nu ma mai lasa sa dau la alta pagina, sa-l vada pe "BIBI" si ii ranjea de iti venea sa-i mananci pe amandoi
e un frumos Sebi si are aceleasi dimensiuni ca si Razvan

Ada, nu ma pricep la homeopatie, dar sper sa fi scapa d efebra pacatoasa! eu am prins deja tic, din timp in timp il iau pe R la contol, desi stiu ca la febra f mare isi schimba si comportamentul...sunt o mama nebuna

mamidestefan, pana la urma ati scapat???
credca ai dreptate cu sursa, insa nu putem tine copiii intr-un glob de sticla...zau ca nu mai stiu cum sa-l feresc...si cum sa feresc alti copiii de Razvan care a avut...sau poate ca mai are...
dupa a cata tura de Nikvorm ati scapat??

Nocom, cum sunteti??? ma gandesc la voi!!

Ange, noi putem sa avem 5 programe cu desene..R nu e interesat, cel putin deocamdata...el ia telecomanda si butoneaza. se opreste doar cand da de muzica, pune telecomanda pe masa, cu ochii lipiti de TV si apoi incepe sa danseze sau sa cante: la-la-laaaaaa

R a casunat pe o roata din aceea de impins si cand iesim la plimbare, musai avem "oata" cu noi. nu-i da drumul din mana nici in masina! si uite asha merge copilul cuminte pe strada, prin parc, concentrat pe roata aceea, o mai pune pe bordura si are grija sa nu depaseasca marginea, sau ne ameninta ca ne calca cu ea...

Mergi la inceput