Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi nu il au RDS-ul ci Boom TV programul respectiv

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Kllemi nu il au RDS-ul ci Boom TV programul respectiv

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

aaaaaa........aha am inteles...ii zice cumva BB TV??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom asa m-am gandit si eu cu spitalizarea. Ca o fac doar daca este absolut necesar si ii fac ei ceva ce eu nu pot acasa. Mai ales la un copil mi se pare trauma. Deci daca nu e grav si pot eu acasa, prefer sa nu il tin pe pui in spital. E drept ca uneori e mai bine sa fie sub stricta supraveghere a medicilor, dar daca nu e urgenta si se poate si de acasa...mai bine pentru ei mititeii sa fie in mediul lor
Sanatate multa multa Ufff, mi se rupe sufletul de ei

Lidia tare m-ai pus pe ganduri cu ce spui de giardia. Acum vorbeam cu sotul , sa repetam si noi analiza la soricel.
Insa tu crezi ca ea a luat de la vreun bobcel ? Sau ca atunci in perioada aia i-a aparut ? A avut vreunul din cei din grupul ala din primavara ?

pio iti mai dau niste floricele , sa iti ridice sus sus moralul

kllemi bebe tv e la UPS, il avem noi si e unicul program la care David se uita. La altceva nici nu intoarce capul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nocom daca ti se pare ca se deshidrateaza da-le apa cu lingurita. O lingurita din 15 in 15 minute ca sa nu o verse. Si sanatate multa la amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, sa aveti o noapte usoara si sa va simtiti maine mai bine!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Iau belladonna, acum am facut rost si de 200CH... dar nu vaz nimic... (poate maine, cand mi s-o dezumfla ochiul... )

Remediile mentionate de mine au fost prescrise de pediatra noasta, de luat pe rand, lachesis+cuprum, apoi apis+belladonna+merc sol, si dimineata si seara Phos + Spongia. Pe astea doua nu le-am dat acum, atunci erau prescrise pentru laringita&gat rosu&tuse.
Acum au avut doar gat rosu si raguseala(iar eu amigdalita, din pacate cu puroi)
In cartulia mea la amigdalita sunt listate toate, primele pt partea stanga, urmatoarele pt dreapta, cu febra, frisoane si puroi, plus dureri in urechi, adica fix ce am eu, mama lor de amigdale.
Daca pana maine nu ma pun pe picioare (marturisesc ca am luat si Coldrex MAx Grip... si Nurofen Forte) cred ca ma duc la dr ca nu mai suport durerile si ameteala.

Gaia, mumã pentru voi:

stiu ca bat aici apa in "piua uneori"..dar daca febra e cu miini picioare reci..amigdale inflamate..durere care radiaza in ambele urechi..(nu numai una din ele)...e sigur BELLADONA..
in general homeopatii pluralisti ..dau mai multe remedii pe principiul ca unul din ele e bun..si corpul reactioneaza la el..
dar in amigdalita acuta..e nevoie de doza eficienta..ca asta evolueaza rau...cam asta stiu eu ..
dai cu belladona..in noaptea asta..la 2 ore daca poti..si pina miine spre prinz trebuie sa reactionezi...baga si anti-termice..nu e nici o problema..doar sa nu te bagi la cafea..cola..etc...ca n-ai facut nimic
si mergi si la doctor..sa ai un diagnostic ..ca tratament ..fii sigura ca antibioticul e primul pe lista..

merci mult de info de FTK...sigur ne inscriem..din ce imi spui tu..abia astept.

cit despre giardia..da ..sunt de acord..se poate lua si din parc..si de prin alte parti..dar e nevoie de mai multe expuneri la sursa de contaminare..ca sa te infestezi...e o conditie, un anumit numar de chisturi sa patrunda in cavitatea bucala..deci e importanta sursa..daca mergi la ea des

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Fetelor, multumesc mult pentru ca impartasiti cu mine din experientele proprii, ma ajuta chiar ff mult, indiferent daca sunt din experienta de adult sau cea a copiilor vostri. Chiar nu vreau sa merg cu ei la spital, decat vorba Adei, cand altfel nu se mai poate... De mancat nu pre au mancat in seara asta, Matei 2 guri de paine prajita cu branzica si daria jumatate de mar copt,.... nici ceai nu mai beau niciunul DELOC..

Daria a baut acum la nani un biberon de lapte normal cu biotics, sper sa nu-l vomite, nu a mai vomat de pe la 6 seara, acum a luat-o in schimb diareea...

Sunt foarte pe uga, sa nu cumva sa vomite Daria in somn, am intrat doar sa mai vad sfaturi si sa va multumesc pentru ele, ne auzim maine, mai bine, sper!!!

Noapte buna si multumesc!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

eu vin si cu parerea mea homeopata : Arsenicum album...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Ah, mi-ai adus aminte Lidia, am vrut sa scriu si eu asta cu febra si am uitat
In saptamana cu febra maxima, am intalnit si eu sa fie cum ziceti vo. Daca ii puneam mana pe frunte , era ok. Nu parea sa aiba febra . Insa manutele erau foarte reci. Si ceafa fierbinte. Iar cand bagam termometrul, era 39,5...uneori si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Sper si eu sa reactionez la belladonna de 200. Am luat deja 2 doze, acu o iau si pe a treia si ma culc ca mor.

Nu aveam in casa pana acum decat ce le-am dat copiilor inaite de craciun cand au avut laringita aia groaznica cu sufocare si tuse.
Asa ca am luat si eu ce era prin cutie, era si belladonna dar ch9, frectie deci...
Suna bine treaba asta cu pluralistii... logic, adica.
Din fericire copiii au reactionat perfect la ch15 si 9, chiar s-a vazut atunci ca are efect tratamentul, de aceea l-am si repetat. La ultima raceala sa vezi chestie, a ajuns cate o doza.

Numai aerosoli cu gutuie si lamaie n-am facut eu acum... ca nu ma sufocam.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Ada la noi elefantul nu face nimik Doar e frumos si " uite mami ce trompa mare are "
Iepurasul face : tzup tzup
Pestele vostru cum face ? Face in vreun fel ?

Mergi la inceput