Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
pisi-pis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii pisi-pis, cu gemenii am stat o gramada in spital insarcinata fiind, cu serclaj la 12 sapt, cu injectii la 6 ore sau perfuzii; si i-am nascut la fix 40 sapt; insa stiu eu de mai poate organismul meu sa duca...? si far' de medicam, far' de serclaj.... om vedea |
Pai daca ai rezistat tu cu gemenii la asemenea incercari, cu atat mai mult avem pretentii acum, col, inchis, un bebe, experienta
Cum te mai simti? sper ca mai bine.
| citat din mesajul lui arturicii la spit plec daca e cu sangerare sau lichid amniotic; am zis |
Si tu crezi ca noi te lasam in pace asa cu una cu doua? Dar ce e dupa tine
Da, si eu am remarcat ca daca stau cu mana pe burta nu o incomodez, cum pune taticul, se opreste. Dar eu una simt diferenta intre mana mea si a lui
Eu inca n-am cumarat nimic, dar nici eu nu ma impac deloc cu ideea spalatului de mana si calcatului si pe fata si pe dos. Mai ales sa spal de mana

...
Ana 29+ cu
arturicii spune:
hai mai sa fim serioase;
eu una nici o soseta daca o spal de mana nu sunt convinsa ca e super bine clatita;
asa ca prefer masina de spalat, cu putin detergent si cu nivel mare de apa
la fel si calcatul; aici cand le scot din masina de uscat frig hainele in plus daca le impachetezi imediat nu trebuie calcate (ca sa se indrepte); si cand vad cate scame scoate o uscare din niste haine, ma gandesc cat de multe scame raman la un uscat "pe sarma"
vine sotul acasa; daca imi e si mai rau merg la spital; insa nu inainte de a avea rufele gata ![]()
nu cred ca sunt in zona ptr cap 20 ca ma culc poate ma refac un pic
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
mamanati spune:
Laurita, Nicol,Marilenac,Theo,Ramona cate un
de la noi.
Vero, of saracuta de tine! Sa-ti scoata nervul fara anestezie?!!
Corina, ai un PM.
Marilenac, Rocsy, va inteleg cu mancarimile de burtic. Am trecut si eu prin asa ceva. LA mine a fost rau de tot cu perfuzii, si bocete nocturne de durere de piele! Cum zice si nana, mai putin de scarpinat pielicica!
Iubirisca, si mie imi pare cam putin sa iai 9 kg in toata sarcina. Si apoi, nu ai cum sa pui un kg pe luna, cand la inceput pui 2-3 in 3-4 luni, iar in luna 7,8,9 e logic sa acumulezi mai mult de 1,5 kg/luna.
Alinutza, stiu pe cineva ca a nascut o fetita cu dubla circulara de cordon, mama nu stia de asta. Fetita a fost OK. Bebelina mea are o circulara si s-ar putea inca sa se mai intoarca sa sa fie OK, daca ar avea 2 sigur as recurge la cezariana, desi imi e frica de ea.
Ale, felicitari pentru cele 30 sapt.! Inca 10 si o ai pe Karina in brate! Multa sanatate.
Flubby, in sarcina trecuta, dupa o eco, mi-a spus doctorul ca era la rinichi ceva, ca se intorcea urina la prelucrat in unul din ei. Nu mi s-a indicat nici macar tratament, mi-a zis doar sa merg la baie cat mai des. Asta a fost problemuta mea, care de fapt, nu mi-a facut nici un deranj.
Ruxi, si la mine se intareste burtica uneori cand misca bubulina, de fapt nu atunci cand bate, ci mai des atunci cand se intoarce, sau impinge. Si la fel imi deformeaza burtica. Contractiile BH nu trebuie sa te ingrijoreze, ele sunt firesti.
Tatyana, nu-mi vine sa cred ca ai 34 ani!!! Eram sigura ca nu ai mai mult de 25. Deci la tine "hormonii de indragostire" au accionat in timpul fertilizarii! Deci cred ca esti scutita sa te indragostesti de doctor la nastere.![]()
Crissy, un
si tie de la noi!
nana, mortal sotul tau cu asa raspuns original parintilor proptiti la usa voastra!

Referitor la vizite: eu aveam alte preocupari: nu vroiam sa accept vizite, ca sa n-o infectecteze cineva cu nu-sh ce viroza pe Cami. Iar la maternitate nu vroiam sa vad pe nimeni in afara de sot!
Pisi-pis, merci pentru raspuns, util sfat!
Eu uneori ma ridic mai brusc asa cand vrea Cami ceva, dar apoi ma potolesc si o i-au mai usor.
Ei, nu va mai agung din urma! Postez mesajul ca mergeti la alt capitol curand si raman cu msj asta in aer! Apropo, de aer... iesim putin afara. Revin diseara.
ma uit doar repede daca a intrat Sabina. Sper ca e bine!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
29+
tigruta spune:
Hello burtici..ce mai faceti?
Vrea sa le urez(cu intarziere dar ma iertati) LA MULTI ANI tuturor burticutelor cu nume de floare dar si pt floriceii/floricelele din familii
..
Va citesc aproape zilnic, sunt la curent cu ce se discuta dar nu am neaparat ceva de spus
..imi prind foarte bine toate discutiile si despre calcat, produse si ce s-a mai discutat..
Ma bucur ca am citit vesti bune despre Carla si mazarichiile ei..le doresc multa sanatate si refacere rapida Carlei..
Arturici te rog sa ai grija de tine si de SAbina..Nu ne da emotii acuma..sa speram ca dupa ce te trezesti te vei simti mai bine..
In legatura cu discutia depsre vizite acasa sincer nici mie nu mi-ar placea sa vina toata lumea peste mine acasa in primele saptamani, chiar daca sunt din familie(vor fi din partea sotului, pt ca ai mei sunt mai departe si deci sigur nu vor veni imediat cum nasc la mine
)..si eu sunt mai salbatica asa
dar sincer m-ar deranja sa vina care mai de care sa-si de-a cu parerea mai ales
..
apropo voi dupa cat timp aveti de gand sa il scoateti pe bebe afara???
Elena
27+
Luca
Ioana5255 spune:
,
dragele mele nu am prea apucat sa citesc din urma. imi pare rau, ca am lipsit de vineri pana acum, dar mi-am inchis laptopul de vineri pana azi, iar azi as usual am avut o zi infernala si cu destui de multi nervi, asa e cand ai termene limita si pe deasupra aceiasi vecini draguti. Partea buna am fost la control si eco azi, fetele sunt bine, partea proasta ca nu prea mai am col, e deschis pe dinauntru si am inceput sa pierd din dopul gelatinos, s-a vazut la eco transvaginala, fetele nu au f mult in greutate una 2.400 si una 2.300, am mari emotii ca sunt sub 2 kg, eu cu eco astea nu mai am incredere, mai ales dupa cazul Carlei. Ecografic coerspund la 33-34 de saptamani, asta ma scoate din sarite, ca nu pricep cum e cu masuratorile astea, au dat niste DPN-uri 10.05 si chestii din astea fabuloase. Maine am intalnire cu anestezistul si clarificam ultimele detalii inainte de marele eveniment. Speram sa mai stea fetele macar pana pe 5. Mi-a iesit pozitiv streptococ B,a cum bag antibiotic in mine, mi-au zis ca la cezariana nu e nasol, e naspa la nastere naturala (stiam si eu), dar ce nu stiam, daca ti se rup membranele prematur e nasol. Sper sa isi faca antibioticul efectul si sa nu fie probleme. Imi trec si mie o mie de ganduri prin cap.
In weekend sunt happy ca am reusit sa dorm, mai ales duminica 4 ore dupa masa, iar fii-mea de 2 nopti doarme la ea in camera in patul ei. Sper sa o tina.
Mai citesc din urma si revin. Nati nu te indeparteaza nimeni, mai ales ca esti basartabeanca, mie imi esti f draga, esti un suflet aparte. Bilica nu cred ca a vrut nimeni sa te jigneasca. 
Va pup. Ma intorc la treaba.
Sabina
35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Carla ma bucur mult ptr tine si ptr cele mici. Sunt mereu cu gandul si sufletul alaturi de voi
Sabina
35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 ,dragele mele nu am prea apucat sa citesc din urma. imi pare rau, ca am lipsit de vineri pana acum, dar mi-am inchis laptopul de vineri pana azi, iar azi as usual am avut o zi infernala si cu destui de multi nervi, asa e cand ai termene limita si pe deasupra aceiasi vecini draguti. Partea buna am fost la control si eco azi, fetele sunt bine, partea proasta ca nu prea mai am col, e deschis pe dinauntru si am inceput sa pierd din dopul gelatinos, s-a vazut la eco transvaginala, fetele nu au f mult in greutate una 2.400 si una 2.300, am mari emotii ca sunt sub 2 kg, eu cu eco astea nu mai am incredere, mai ales dupa cazul Carlei. Ecografic coerspund la 33-34 de saptamani, asta ma scoate din sarite, ca nu pricep cum e cu masuratorile astea, au dat niste DPN-uri 10.05 si chestii din astea fabuloase. Maine am intalnire cu anestezistul si clarificam ultimele detalii inainte de marele eveniment. Speram sa mai stea fetele macar pana pe 5. Mi-a iesit pozitiv streptococ B,a cum bag antibiotic in mine, mi-au zis ca la cezariana nu e nasol, e naspa la nastere naturala (stiam si eu), dar ce nu stiam, daca ti se rup membranele prematur e nasol. Sper sa isi faca antibioticul efectul si sa nu fie probleme. Imi trec si mie o mie de ganduri prin cap. In weekend sunt happy ca am reusit sa dorm, mai ales duminica 4 ore dupa masa, iar fii-mea de 2 nopti doarme la ea in camera in patul ei. Sper sa o tina. Mai citesc din urma si revin. Nati nu te indeparteaza nimeni, mai ales ca esti basartabeanca, mie imi esti f draga, esti un suflet aparte. Bilica nu cred ca a vrut nimeni sa te jigneasca. ![]() Va pup. Ma intorc la treaba. Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
asteptam vesti

fetita mamei
NIKOL
32+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)AMR 7 saptamani
nikolett2445 spune:
AMR -tau ar
fi 1 saptamana,trece-l acolo sa ne maresti emotiile
fetita mamei
NIKOL
32+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
AMR 7 saptamani
madutza09 spune:
Salutare burtici,
Nu am apucat sa ajung la doctor azi cu durerile mele de picior dar sper zilele astea sa reusesc, am profitat ca a fost si sotzul acasa asa ca ne-am aventurat la shopping si am venit super obosita acasa...azinoapte tot asa m-am trezit cu dureri am observat ca daca stau pe partea stanga ma doare mai tare am pus si o perna sub picior si a fost k am putut sa adorm la loc dar tot ma mai supara din cand in cand...
Vivela, Nati tot ce se poate sa avetzi dreptate si nici nu cred ca are doctora ce sa-mi dea dar pt ca trebuie sa ajung si cu Cristina am zi sa o intreb iar cu miscarea da incerc cat mai mult daca ma vezi ce mers ciudat am cu burtzoiul asta mare si frumos
deja am impresia ca se uita toata lumea si se mira de burtica mea ...nu e la fel ca prima sarcina cand am fost mult mai fasneatza bine am si mancat mai mult de data asta.Am tzinut de mult sa-ti spun ca-mi place mult numele damian l-am avut si noi in calcul...iar cat despre nastere la fel zic si eu acum cand in sf sunt hotarata sa merg pe cat se poate natural bb vrea sa fie maricel astept ultima eco si controale dar dr mi-a zis ca daca nu are eu stiu 5kg tot pot sa incerc natural asta stiu si eu dar totusi mi-a cam frica sper sa fie bine cum o fi si sa ia in calcul toate riscurile doctorii de aici....
Wauuu ati scris nu gluma ma apuc sa recuperez si asa acum trecem la alt capitol....
29+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
tigruta spune:
Sabina Doamne ajuta sa fie totul bine si sa mai reziste fetele o sapt..imediat o sa ne dai si tu emotii..
Fetelor acum cine va deschide capitol nou? Roxy esti pe aici?
Elena
27+
Luca