Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Da, mie mi se par grele raaaaau vizitele acasa, numai cat imi imaginez. Nu ma deranjeaza la maternitate, dar acasa trebuie sa mai si strangi, sa faci patul, sa speli farfuriiile murdare, ca nu stii cine bate la usa? Barem in primele saptamani pana se duc lohiile sa stai linistit numai cu bebe. dar sa mai ai inca un copil acasa, nici nu vreau sa ma gandesc. Dar, e drept, ca si Elena, sunt mai salbatica.

Despre scosul afara eu inca n-am idee ce-or sa-mi recomande de aici, dar ma gandesc ca dupa ce ma refac eu, n-are ce sa fie rau sa incep cu perioade mici de 10 min si sa cresc treptat. Pana la urma nu nastem iarna, pe frig, zapada, ploaie, vant. Mai rau e cu soarele, aici e puternic, dar dimineata si seara mi se pare OK.

Sabina, ce de vesti!!! Iar mi-a stat inima in loc. Ma bucur ca bebelinele sunt bine. Nu-ti face griji, nu or sa fie probleme cu streptococul, mai ales ca ai inceput antibioticul, isi face repede efectul. Si sigur or sa mai stea fetele inca putin.

Ana 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Sabina daca ar avea fetele atata in greutate ar fi f. bine pt gemene
in plus tu nu ai voie mai mult de 5 kg per total , nu ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:

Taty_ana, am vazut pozicile tale, esti o burtica f frumoasa, nici nu zici ca esti in spital de atata timp, arati f fresh, dupa ce am vazut pozele chiar m-am uitat la profilul tau sa vad cati ani ai pt ca arati ff tanara, esti o curajoasa si tu si bebelina ta, va pup pe amandoua.
Theodora 27+ Stelios

multumesc...am 34ani si in sept fac 35...nu sunt asa tanara din pacate...asta e

am inteles ca tu locuiesti in grecia nu?

eu sunt indragostita de tara asta, in fiecare an ma gandesc la urmatorul concediu in grecia pe o insula....si culmea fertilizarea in vitro am facut-o cu o echipa de greci care si-au deschis clinica in bucuresti....cum i-am vazut si am vb cu ei am stiut c-o sa ma lase gravida

burtica

31+cu

Taty_ana, uite cum ne-au lasat pe noi grecii astia gravide Intr-adevar, si eu sunt indragostita de tara asta si mi-am dorit tare mult sa ma mut aici, uite ca s-a intamplat, e superb, am marea la 2 pasi, doar trec strada, ce sa mai, o feerie.

Theodora 27+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

la multi ani si de la mine cu intarziere pentru toate floricelele din gradina noastra.

Roxi ar fi bine sa fie asa, dar cum eco are o eroare de +/-300 gr, ar putea fi si sub 2 kg. La sub 2 kg ti le baga la incubator. Eu mai incerc o negociere cu dr mea, sa nasc macar pe 13 in loc de 6, problema e acest col deja sters si deschis pe dinauntru. Nu stiu nici eu ce sa mai zic. Pe uter cicatriceal e risc sa crape.

Artu stai cumintica in pat. Nu are cine sa iti faca un nospa injectabil?

Virgi nu am reusit sa ne mai intersectam azi, dna dr m-a chemat la 11. Maine dimineata ma mai duc o data la spital. Tu cand mai mergi? Felicitari ptr pitica cea grasunica. Esti o fericita.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Sabina, chiar ma intrebam cand o sa ne dai de veste. Stai linistita, totul o sa decurga bine, bebelinele sunt in grafic, mai asteapta ele o saptamana sa manance si mamica lor drob. Of, ce emotii mi-ai dat iarasi, de-abia astept sa scoatem motatele peste o saptamana.
mamica si fetele

Theodora 27+ Stelios

Mergi la inceput

Daca nu e nimeni prin preajma ma apuc eu sa fac capitol nou.

Theodora 27+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ana la maternitate nu stiu daca m-ar deranja sa primesc vizite, problema e acasa..normal ca o sa vreau sa stau linistita cu copilul nu sa stau sa strang prin casa,sa am grija sa fie totul in ordine ca daca vine cineva, nu nu o sa am nevoie de asta si nu stiu cum o sa ma simt din punt de vedere psihic, fizic mai ales..vom vedea atunci.nu vreau sa par paranoia dar asta simt..
Cat despre scos afara stiu ca oricum se face treptat, mai ales ca o sa nasc in iunie si chiar o sa fie cald..dar e ok sa-l scoatem din prima sapt??

Sabina sa va ajute Dumnezeu si bebelinele sa aiba greutatea de la eco

Elena 27+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit la

CAPITOLUL 61

Mergi la inceput