Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Crissy_C spune:
Artu, imi pare rau sa aud ca te simti rau
Vezi, daca simptomele astea persista inca 2 ore, fa totusi o vizita la spital, nu se stie niciodata!
Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
n_a_n_a spune:
Si eu am spalat si am calcat toate hainutele Adelinei. O ora si jumatate am calcat!!! Cred ca o sa-i scot ochii pentru asta
, ca pe urma am fost praf! Apropo, pana la ce varsta trebuie calcate hainutele? Nu de alta, dar pentru mine este o corvoada... Cumnata mea nu a calcat deloc hainutele baieteilor, mama ne calca si sosetutele, dar erau alt fel de hainute pe vremea aia, tin minte ca aveam rochite din panza de bumbac, care n-ai cum sa nu le calci. Apropo fetelor, mi-a mi-a luat sotul Dalin lichid in loc de Dermalin, cum i-am spus
; mie nu imi place cum miroase deloc.
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
arturicii spune:
eh, Corina, nu e asa simplu nici asta; sotul la treaba, baietii la scoala. sa ma urc in masina sa plec la spit nu am chef; asa ca stau cuminte cu voi aici si poate trece![]()
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
corinasmile spune:
Raportez si eu linea nigra, inca de acu o luna, cel putin.
Parca e dreapta deocamdata ![]()
Buricul nu a iesit (inca), pt ca eu il aveam adaaaaaanc ![]()
![]()
Faza amuzanta pentru mine a fost urmatoarea: pe parcursul "exteriorizarii" sale (pt ca oricum a mai iesit la suprafata piele din el), am descoperit o alunitza mica si draguta pe care o aveam inauntru 
Fetelor, bebitza mea imi misca burta intr-un mare fel, de cateva zile. Ieri stateam pe canapea si am simtit cum m-am miscat eu cu totul(!!!) de la zguduiala din burta ![]()
Si, N_a_n_a(parca tu spuneai mai devreme), la mine e exact invers: misca intens la atingerile mele, si se opreste instant cand pune Vlad mana pe burtica. Cum isi da seama?!?!
Felicitari burticilor cu vesti bune de la ecooo 
Corina
26s+ cu Maria
![]()
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Si eu am spalat si am calcat toate hainutele Adelinei. O ora si jumatate am calcat!!! Nana 32+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -8 ![]() |
le-ai calcat si pe fata si pe dos, asa cum scrie cartea ?
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

arturicii spune:
nici mie nu imi surade ideea cu calcatul; momentan le spal apoi mai cuget
in plus, cum aici uscarea se face la temp mare, nu prea vad so sensul calcatului
la spit plec daca e cu sangerare sau lichid amniotic; am zis![]()
Ioana,
arturicii spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
le-ai calcat si pe fata si pe dos, asa cum scrie cartea ? Ruxi 31 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
hahaha; super tare!
si pe dunga nu?

Ioana,
Alinutzaa spune:
Fetelor, este vreuna dintre voi care isi face injectii cu Clexane?
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
32+
Handmade by Alina
bubu30 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui arturicii
hahaha; super tare! si pe dunga nu? ![]() Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+ |
ce figura esti Ioana
eu una asa am citit peste tot ca asa e bine pt bebe
dar nu m-am conformat - eu am calcat doar paturicile, lenjeriile de pat, cearceafurile si prosopelele, ca se sifonasera la spalat
hainute nu am calcat deloc pt ca pozitia de calcat imi da niste contractii, mama mama ...
inclusiv toate halatele sotului le-am trimis la soacra-mea sa le calce, a calcat biata toata sambata pe ele ...
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinutzaa Fetelor, este vreuna dintre voi care isi face injectii cu Clexane? Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+Handmade by Alina |
din cate stiu eu NicoB isi face clexana, sau cel putin isi facea mai demult
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?