Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ioana, nici sa nu te aud ca te gandesti la prostii, cum adica sa nasti, pai au stat gemenii la caldurica cat a trebuit, dar Sabina? Mai ai o luna, nici sa nu te aud!

Nici aici nu merge cu sunatul doctorului, tot la spital se merge, dar pe de o parte e mai bine, ca iti fac imediat ecografii si te linistesti, nu te consulta din auzite.

Culmea e ca la 12 saptamani nici mie nu mi-a vazut fibromiomul, iar la morfofetala de trimestrul II, l-a cautat indelung, dar el era acolo, neschimbat. Dar cica e normal sa nu se vada din prima, ca se schimba morfologia uterului, si stau mai ascunsi.

nana, trecem pe listuta si durerile lombare persistente.

P.S. Manechinele de pe prima pagina chiar sunt enervante

Ana 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ioana, eu zic ca ca are pe usor doua kile... Stai linistita, nu nasti inca . Eu la 36 de saptamani am avut 3,600 kg; am rupt-o pe mama in o mie de bucati, de-au cusut moasele la ea doua ceasuri ca medicul era rupt de beat... s-a si dilatat foarte incet saraca, ca i s-a rupt apa luni dupa masa la ora sase si m-am nascut miercuri dimineata la ora noua...

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Flubby : sincer , daca mie fetita o sa mi se para cea mai frumoasa din lume , ce mai conteaza cum o vad altii ? Nu le place sa nu se uite , nu mai pot eu de parerea lor . In plus, eu nu am contrazis niciodata vreo mamica cand se lauda cu frumusetea copilului ei desi eu nu aveam aceeasi parere ... de ce sa ii rapesc din bucurie mamei, ca sa ramana cu intrebari legate de aspectul copilului sau cine stie ce frustrari ? Fiecare isi vede copilul in felul sau si cu asta basta.

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Uite o parere cu care ma identific si eu

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ioana, eu zic ca ca are pe usor doua kile... Stai linistita, nu nasti inca . Eu la 36 de saptamani am avut 3,600 kg; am rupt-o pe mama in o mie de bucati, de-au cusut moasele la ea doua ceasuri ca medicul era rupt de beat... s-a si dilatat foarte incet saraca, ca i s-a rupt apa luni dupa masa la ora sase si m-am nascut miercuri dimineata la ora noua...

Dumnezeule, ce macelari erau pe vremea aia! Cand m-am nascut eu, ai meu stateau in Targul Jiu, dar mama a trebuit sa se duca sa nasca la Bumbesti Jiu (hei ruuup!), ca cica la maternitatea din Targul Jiu era plin de gandaci, si n-a suportat sa stea. Cred ca eu am influentat-o de atunci, ca de cand ma stiu am avut fobie de gandaci .

Ana 29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

De azi dimineata pana acuma am dat gata 4 kile jumate de lubenita. Careva dintre voi mi-a facut pofta mai de mult .

Guilty as charged

P.S.: foarte tare faza cu socrii!!!!

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Vero am uitat sa te intreb daca ai intrebat-o pe Bartok daca e in Cluj pe cand trebuie sa nasti, sa nu patesti ca si Carla ?

eu l-am intrebat sapt trecuta daca e in Cluj in aprilie, ca nu il intrebasem niciodata si m-am gandit sa nu il apuce concediul de odihna

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ahaaa Corina, te-am prins . Mersi, e o pofta pe care si-o permite si stomacul meu .

Ana (pisi), eu i-am luat pe nepregatite pe toti, ca nu ma astepta nimeni inca; ai mei erau la tara, si cel mai apropiat spital a fost intr-un orasel cu doua blocuri si cinci case pe vremea aia; spitalul era intr-o cladire veche si darapanata (la cativa ani dupa nasterea mea s-a construit un spital nou-nout), si singurul ginecolog era maaaare prieten cu sticla ... Teoretic trebuia sa ma nasc la Stanca in Cluj Napoca, cu dl doctor Surcel - mama ce memorie am

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

nu nasc, nu nasc; ma rog, nu pana pe 23 aprilie

dar am pus la spalat hainele

Nana, eu aveam in program cumparaturi, inclusiv de lubenita insa cred ca renunt

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

neata

mi-e rau rau
greata, varsaturi, dureri de burta, de spate, ameteli, contractii, somnolenta

aveam treaba azi insa nu cred ca ma mai misc din pat

tuturor

Ioana,

Ioana, nu-mi plac vestile astea
Tu stii mai bine ce si cum simti, dar esti sigura ca nu e mai indicat sa mergi la o camera de garda, ceva?
Eu parca n-as sta cu atatea simptome sa caut de capul meu o explicatie logica..

si , ca sa te simti macar un pic mai bine!

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

eh, Nana, tu ai fost bebe mare la nastere; eu nu fac sigur bebei asa mari;

pisi-pis
, cu gemenii am stat o gramada in spital insarcinata fiind, cu serclaj la 12 sapt, cu injectii la 6 ore sau perfuzii; si i-am nascut la fix 40 sapt; insa stiu eu de mai poate organismul meu sa duca...? si far' de medicam, far' de serclaj.... om vedea

Ioana,

Mergi la inceput