Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

Nana, ai avut criza de apendicita la nastere? - aveam senzatia ca esti la primul bebe. Sau vorbesti de anestezia de la operatia deapendicita?

Ana 29+ cu

era vorba de anestezia de la operatia de apendicita, care a fost rahi... la inceput.

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Artu - nu sta, suna-ti doctorul, ca prea sunt multe simptome nasoale. Iti tin pumnii sa nu fie nimic serios. Multa, multa sanatate, ai grija de tine si de Sabina!
Bia - si tu cu febra ai grija, ai luat ceva? Eu stiam ca febra peste 38 trebuie scazuta repede, sa nu ii dauneze lui BB.
Aveti grija de voi, fetelor!
Anca 29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Buna burtici cu floricele !

Raportam si noi azi ecografie! Bebe este acum cu 2 saptamani mai mare decat calendarul!! Conform masuratorilor, este bebe de 33 de sapt si 3 zile, de vreo 2 kilograme,creste fetita mea vazand cu ochii. Doctorita mea zicea azi ca saraca burta mea are pielea atat de intinsa si rosie, ca nu mai face fata la ritmul de crestere al copilei.
Masuratorile sunt ok, normale, Doamne Ajuta! Placenta mea, in continuare previa, trebuie sa vedem de acum incolo cum se va comporta, caci va incepe sa se intinda, sa se subtieze si sa speram ca nu va sangera de la treburile astea. Mi-a spus ca probabil in saptamana 38 o sa facem cezariana daca totul e ok cu placenta.Insa vom urmari ecografic cam saptamanal ce se mai intampla cu ea.Si vom decide pe parcurs.Intre timp,stam cumintele pe langa casa, usurica usurel.

Virginia 31+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Mai bine scriu, la mine in carnetel astea sunt trecute ca simptome care nu trebuiesc ignorate, sunt scrise mare, la inceputul carnetelului gravidei:

- hemoragie vaginala

- pierderi de lichid pe cale vaginala

- scurgeri vaginale cu mancarimi/usturimi

- dureri abdominale

- frisoane sau febra

- durere/usturime in timpul urinarii

- varsaturi persistente

- durere de cap puternica sau persistenta

- perturbari de vedere

- scadere a miscarilor fetale

La voi ce contine carnetelul gravidei? Mai aveti trecute si alte simptome sau sfaturi?

Ana 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Virginia, felicitari pentru micutza Ioana, ce bine ca e maricica! Cate fete au fost deja la ecografia din trimestru III, cred ca o sa innebunesc inca 3 saptamani.

O intrebare, mai are cineva fibromioame?
Eu am unul mare, de 5,3 cm X 4,5 cm, poate si de asta am burtica mare. Pana acum nu il deranja pe bebe, dar tare imi e frica sa nu creasca, desi de la inceputul sarcinii n-a crescut.

Ana 29+ cu

Mergi la inceput

Virginia, felicitari pentru grasunica ! Pune muuuulta crema sau ulei pe pielea de pe burtica, sa o ajuti cat poti. Si eu intru la controale foarte dese incepand cu sapte aprilie. Nici la noi nu s-a stabilit data pentru cezariana, vom vedea pe parcurs cum evolueaza situatia.

Ana (pisi), eu am "dosarul" gravidei, adica toate hartoagele (si crede-ma sunt o gramada!) adunate in sarcina, nu am carnetelul clasic. As mai trece pe listuta ta lombalgiile persistente, la mine asta a fost primul semn ca ceva e in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ehe, aici nu merge cu sunat dr...
merge cu mers la spital insa nu ma misc din pat nici de ciuda.

ma gandesc ca mi-o fi asa ca se lasa burta? poate e o prostie insa caut si eu motive logice, altele decat nasterea. nu de-alta insa bagajul de spital il am gata insa nu sunt spalate lucrurile din el...

si nu am energie sa ma ridic de aici sa pun la spalat desi chiar ma asteapta in spalatorie cosul cu rufe dus de sot dimineata...

Tatyana, eu as fi zis ca ai vreo 23 de ani....

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

nana, ce-s alea lombalgii?

am o stare...ma enerveaza pana si poza aia cu 2 manechine de pe prima pag a forumului;zici ca-s mumii

pisi-pis, am eu unul, avea vreo 3cm la inceput de sarcina insa apoi nu s-a mai vazut la echo

Ioana,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

nana, ce-s alea lombalgii?

Ioana,

dureri in zona lombara, de sale

Mergi la inceput

aha, pai zi asa, pe romaneste
am ba de-alea ba dureri ca de menstruatie ba contractii; insa niciodata toate la un loc;

acum ma gandesc....oare o avea Sabina 2 kg? maine termin 35 sapt. daca se naste o fi ok?

ea se si agita mult acum la mine in burta, nu stiu ce miscari de mobile face insa e clar ca are ceva de facut

Ioana,

Mergi la inceput