Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iubirisca Pisi si mie mi-a aparut dunga deasupra si sub buric si sotul rade de fiecare data cand imi vede burta si zice ca dunga mea e stramba Iubirisca 29+ |
A mea, partea de deasupra buricului e stramba rau de tot
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -8
Crissy_C spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bubu30
daca dr tau ti-a zis chestia asta chiar m-am linistit ![]() Ruxi 31 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Ruxi, si eu stiu ca si Tatyana, nu sunt contractii astea, ci doar bebeii care se imping in burtik. Contractiile Braxton Hicks implica intreg uterul si dureaza intre 20 si 40 de secunde. Nu-ti face griji, dar chiar de-ar fi contractii BH, tot n-ar fi rau, ele pregatesc uterul pentru nastere.
Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
aleesicoo spune:
fetelor in privinta anesteziei de la cezariana voi ce ma sfatuiti? sa cer generala sau rahi?
legat de linia neagra nici a mea nu e dreapta si imi da mereu impresia k e burtica stramba![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in30 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

Crissy_C spune:
| citat din mesajul lui marylenac Dragelor, eu cand l-am nascut pe Matei, recunosc ca nu am avut nici un fel de sentimente materne Apropos de soacre, chiar dupa ce am nascut, cand eu eram varza, hop si soacra-mea " ce nas bocarnat are". Nu am iertat-o nici in ziua de azi pt faza asta. Indiferent cum era (si era) nu suportam sa imi zica nimeni, nimic de rau despre el. Mami de Matei nazdravan si ![]() 32 s |
Vai, Marylena, ce simpatica si sincera ai fost
cu 'bine ca nu e fetita'! Deci nu toate ne vedem puii frumosi, mai sunt si mame obiective!
Si tu inteleg ca ai nascut natural, deci nici treaba cu ocitocina nu se potriveste!Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
n_a_n_a spune:
Alesicoo, tu ceri anestezia?! Nu o recomanda medicul anestezist? Eu am avut anestezie rahi, nu m-a durut deloc injectia, dar probabil din cauza ca ma durea groaznic abdomenul si piciorul drept din cauza crizei de apendicita. Ulterior pe masa m-au adormit, din cauza unui atac de panica, am impresia. Oricum operatia s-a prelungit mult din cauza ca mi s-a perforat apendicele. Cand m-am trezit eram inca ultra drogata si deloc coerenta: am cam facut scandal
.
Daca ar fi sa optez eu pentru anestezie, in mod clar as vrea rahi, epi sau combinata, si nu totala. Vreau sa fiu treaza, sa imi vad lumina ochilor venind pe lume
, plus ca la totala te intubeaza si te mai si trezesti chiauna rau de tot...
E decizia ta sa face ceza, sau medicul ti-a indicat? Ai discutat cu el pe indelete ce presupune operatia si anestezia?
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
Ramona80 spune:
Scuze pentru intarziere, dar trebuie sa urez si eu LA MULTI ANI FERICITI floricelelor noastre. Si multi, multi 
Nati nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Nu am vazut niciodata vreun mesaj jignitor de la tine, si nici de la altcineva. Fii tu insati si nu pune la inima ceva ce nu s-a inteles.
Si te rog, odihneste-te.
Corina subscriu si eu la mesajul tau.
Tatiana esti o burtica tare draguta. Felicitari pentru grasunica. Ai grija de voi.
Vera multumim ca ne tii la curent cu vestile despre Carla.
Madutza imi pare rau ca te doare piciorul. Niste comprese cu apa calda nu ajuta? Atentie, nu fierbinte. Sau masaj? Legat de calciu, in ultimul trimestru, mie mi-a spus dr sa nu iau in afara de cel existent in vitamine (eu intrebasem de Rennie si mi-a spus ca are calciu, sa nu iau decat in situatii limita) pentru ca ar da contractii. Si mi-aduc aminte ca atunci cand l-am nascut pe Victor, era o fata in salon careia ii induceau nasterea si printre altele i-au facut si o fiola de calciu.
Andrada ma bucur ca ne mai dai vesti. Chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faci, ca nu te-am mai vazut de mult pe aici.
Aniska si de ce ar fi rau daca durerea s-ar lasa pe picior. Ca mie mi se pun niste intepaturi la mijloc care se lasa pe picior si ma paralizeaza in momentul ala. Daca nu m-as sprijini repede pe celalalt picior, as cadea. Offf, saptamana viitoare ma duc si eu la dr. sa vad ce mai zice.
Si nu-ti face griji de miscat, poate misca mai mult noaptea cand dormi tu. Important e ca misca.
Tina multumim pentru urari. Multa sanatate si tie si sarcina usoara si la termen iti doresc.
Laura ia mai lasa-n-colo cantarul ala, si nu te mai stresa cu kilogramele puse. Le dam noi jos dupa sarcina. Ia gandeste-te cat de repede le vei da jos cu 2 copii langa tine din care pe unul il vei alapta si vei dormi putin. Nu-ti mai face griji din cauza asta. Si apoi tu esti frumoasa oricum.
Ale felicitari pt schimbarea prefixului. Cat despre durerea in gat, cel mai bine e sa consulti medicul. Numai el poate decide daca ai nevoie cumva de antibiotic. Nu lasa durerea sa treaca de la sine, dca vezi ca persista. Eu sunt pro anestezie rahi.
Crissy nu stiu ce sa zic, daca sunt contractii sau nu. Eu la sarcina trecuta, m-a internat dr tocmai din acest motiv. Bine, implinisem 40 saptamani iar a doua zi m-a bagat la ceza, se pare ca si bebele incepuse sa sufere. Aveam contractii si eu credeam ca se impinge bebe in burta mea. Dar centurile de monitorizare nu minteau. Ba chiar ma intreba asistenta daca pe mine nu ma doare. Iar eu zic, pai de ce sa ma doara, ca se impinge bebe cu funduletul.
Mie nici acum nu mi-a aparut linia neagra, dar stiu ca si data trecuta a aparut tarziu, iar dupa nastere s-a sters greu.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+26
arturicii spune:
neata
mi-e rau rau
greata, varsaturi, dureri de burta, de spate, ameteli, contractii, somnolenta
aveam treaba azi insa nu cred ca ma mai misc din pat
tuturor
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui arturicii neata mi-e rau rau greata, varsaturi, dureri de burta, de spate, ameteli, contractii, somnolenta aveam treaba azi insa nu cred ca ma mai misc din pat tuturorIoana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+ |
Cred ca meriti si tu o zi in pat! Pacat de circumstante... Fa-te bine repede
.Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -8
biajitaru spune:
Buna fetele,
mamaa cat a-ti scris in weekend.
Felicitari fetelor cu rezultate bune de la eco
Taty_ana arati foarte bine![]()
Nana: m-a distrat tare replica sotului tau. Cam asa ar fi facut si al meu![]()
Sambata am fost la Muzeul Satului si ne-am plimbat ca a fost tare frumos. Am ajuns si la Kidex si dupa aia seara eram moarta de oboseala
. Nu ma mai tine sa fac plimbari din astea lungi.
Duminica am gatit si mi-am sarbatorit sotul ca o floare ce e.
Cu intarziere si din partea mea LA MULTI ANI tuturoe floricelelor.
Azi noapte nu am dormit mai deloc si nu prea l-am lasat nici pe sot ca se pare ca iar am racit
. Ma doare gatul si tusesc si dimineata aveam si febra
. O iau razna nu mai pot.
Dunga pe burtica sau buric in afara nu am, dar si pe mine ma mai papa burtica din cand in cand. Da trece repede![]()
Pupic,
Bia
Bia 26+ 
pisi-pis spune:
Flubby, ai dreptate, doctoritza mea da ea niste sfaturi despre alimentatie sanatoasa, dar nu asta ma deranjeaza, ci faptul ca parca niciodata nu e multumita. Dupa luna in care ma ingrasasem numai 500 g m-am dus tare voioasa, mancasem foarte sanatos, fara dulciuri, si cand am vazut ca tot se stramba (e drept ca barem nu mi-a mai atras atentia verbal) m-a demoralizat complet. Dovada ca acum m-am lasat mai mult pe-o ureche. Si vorba ceea, la vremea respectiva luasem numai 4,5 kg pana la 26 de saptamani, ceea ce doctorita de familie imi spusese ca e foarte putin. Asta e, cred ca sunt unii doctori obsedati cu greutatea, in rest n-am motive sa ma plang de ea.
Vad ca marea majoritate aveti deja dunga, oare eu de ce nu o am? Si nici colostrul nu da semne sa apara, trebuie sa o intreb pe doctorita.
Mai fetelor, cum va ganditi ca nu il veti iubi pe bebe 2 la fel de mult? Dar intr-adevar, de depresie la inceput si mie mi-e tare frica, dar asta e ceva trecator, chiar daca apare, se rezolva. In ultima vreme parca si eu sunt intr-o stare mai albastra, sper sa treaca, hormonii astia ne joaca feste.
aleesicoo, cel mai bine te sfatuiesti cu doctorul si anestezistul in funcie de analizele, starea ta de sanatate, greutate, modul in care raspunzi la anestezie in general.
Nana, ai avut criza de apendicita la nastere? - aveam senzatia ca esti la primul bebe. Sau vorbesti de anestezia de la operatia deapendicita?
Ioana, mai bine suna la doctor, la mine in cartulia gravidei scrie ca in caz de varsaturi sa mergem la doctor sau la urgente. Insanatosire grabnica! 
Ana 29+ cu