Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
nana, theo cu medicul gine am vb si mi a zis sa sug tantum verde ca o sa treaca, riniche neagra azi imi cumpara mama, si theo cunosc si eu gustul de ceai de ceapa
din pacate
oricum daca nu imi trece pana miercuri ma duc iar la gine
multam de sfaturi
si nana multumesc de felicitare!
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in30 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

r_ocsy spune:
Dana81 : felicitari pentru rezultatul la eco ![]()
Taty_ana : sa dea Domnul ca fetita ta sa stea cat mai mult in burtica si sa fie din ce in ce mai grasuta
; mai aveti putin de rezistat, va intelegeti voi doua cand e momentul 
Andradap : ne bucuram ca suntetio bine ... pe fuga ca de obicei ![]()
aniska80 : si pe mine ma doare in zona buricului si daca tin bine minte si pe Nana care a si intrebat dr ; nu mai stiu raspunsul dar daca atunci nu m-a ingrijorat inseamna ca e ok
Tina80 : multumim pentru urari !
La fel iti dorim multa sanatate, sarcina usoara in continuare, o nastere usoara si bebe mare si voinic
.
Alinutza : felicitari pentru eco, iar in ceea ce priveste nasterea , nu conteaza naturala sau nu, important e ca bebele sa fie bine.
Nana : nici eu nu am mai dormit in timpul zilei decat atunci cand ma ia vreo raceala/gripa si in prima zi o dorm aproape pe toata .
Oboseala mi se trage si de ieri, ca tot Floricel e si al meu si am avut prieteni in vizita
... asa ca astazi nu ma pot lauda ca as fi foarte in forma !
Iubirisca : felicitari pentru eco
Nikol : m-ai distrat cum ai povestit ca dormi asa de bine , nu te deranjeaza nimeni si nimic si te trezesti inconjurata de jucarii ...
Aleesico : eu singurul tratament in sarcina cand m-a durut gatul a fost gargara calduta cu bicarbonat de sodiu .
Pis_pis : eu sincer nu am de gand sa numar miscarile bebelinei , o vad ca e o sursa de stress ... mai bine nu stiu cate miscari face in 2 ore, atata timp cat o simt ca misca ( si nu pot sa zic ca misca rar, din punctul meu de vedere e foarte activa ... dar tot nu vreau sa stiu )!
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
Vivela spune:
nana, nu chiar toti copiii foarte mici sunt uratei, dar ai dreptate, majoritatea nu-s prea aspectuosi, sunt cam zbarciti, umflati pe la ochisori...
. dar zau, nu stiu cum se face, eu am constatat ca mamele au ceva, o chestie care li se schimba in cap, ca isi vad copilul propriu foarte frumos
, cred ca e un fel de adaptare a speciei...
alesicoo, eu am luat-tot pt dureri in gat groaznice, niste strepsils intensiv, n-am mai rezistat fara. nu stiu daca e tocmai indicat in sarcina, dar am mizat pe faptul ca nu iau mai mult de 2-3 bomboane cu totul. alta a fost viata...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
r_ocsy spune:
Ceva nu mi-a prit bine la mancarea de ieri ... culmea, totul facut proaspat de mine ( crap cu legume la cuptor ,de gratare nu m-am atins, din negresa cu banane nu am luat deloc , doar din cheescake o felie ) si cui credeti ca i-a fost rau azi noapte ?! Am avut aciditate garla , imi venea sa vomez si nu puteam , plus o diaree de toata frumusetea !
Poate am mancat din crapul acela prea cu pofta ca altfel nu pot sa imi explic
! Sau de la ciocolata cu crema de menta ???
Si acum vad ca am iar treaba cu aciditatea dupa un mic dejun compus dintr-o cana cu lapte cu fulgi de porumb 

.
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
n_a_n_a spune:
Acuma ca citesc postarea lui Rocsy, imi mai aduc aminte ce mai vroiam sa spun, mama lui de neuron gravid
!!!
Eu cu zona buricului am alta problemuta, nu durere (dar stiu ca de dureri in aceasta zona s-au plans multe dinte noi): mie mi s-au despartit dreptii abdominali si am o predispozitie de herniere, pe care pana acum am ocolit-o cu succes evitand orice efort (cat de mult am putut) care presupune contractarea musculaturii abdominale.
Legat de miscarile fetitei mele, si eu am hotarat sa nu le numar, ca in mod sigur as lua-o razna! La fel ca si Rocsy, o simt destul de mult pe parcursul intregii zile. Sa va spun ceva interesant: cand pun eu mana pe burtica se linisteste imediat; daca pune tati mana incepe sa miste imediat
. Tati se teme ca nu ii place de le si ii impinge mana, eu il consolez spunandu-i ca de pe acuma si-a ales partenerul de joaca preferat
. Maria, draga, zaharina nu stimuleaza bebelusul sa se miste: tocmai aportul de glucoza il energizeaza si il face mai vioi!
Rocsy, macar tu ai scapat de musafiri, sau ai si tu intarziati care vin azi la floricelul tau?
In alta ordine de idei, l-am repezit pe sot ieri: a sunat bunica lui care insista sa mergem acolo de Pasti (e putin sclero saraca si nu pricepe situatia). Si mai ca l-a convins pe al meu, ca a inceput sa banguie ca asa s-ar duce, ca a fost acolo in fiecare an (acolo sunt si bunicii mei si intr-adevar eu am lipsit o singura data de Pasti pentru ca am fost operata de apendicita, iar el atunci cu operatia mea si inca doua nopti de Inviere cand a fost de serviciu), ca acolo sunt altfel sarbatorile, bla, bla... I-am taiat-o SCURT si cu diplomatie, ca eu nu am nimic impotriva sa mearga singur, o sa imi vopsesc si eu cateva oua si o sa le ciocnesc de una singura, dar nu ma risc sa umblu pe coclauri si sa nasc prematur, Doamne fereste, pe acolo. Plus ca mama a patit exact la fel cu mine: m-a nascut la 36 de saptamani, la bunici!
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
n_a_n_a spune:
Si mama imi tot zice cat de frumoasa eram dupa ce m-am nascut (dupa ce am inceput sa respir si s-a dus cianoza), si de fiecare data mentioneaza ca asa zicea si moasa, care ma poreclise "crinuta" ca cica eram alba ca un crin; deci e mai mult decat parea ei. Si bunica e de acord: dar ce sa zic, am fost singura fetita dintre cei 21 de copii din maternitate, am fost primul copil al mamei si primul nepot al bunicii, asa ca nu cred ca sunt obiective...
Oare se aplica si la tatici pricipiul ciorii? Ca daca se scapa si imi spune ca-i uratica sau sifonata, cred ca-l bat
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -8
r_ocsy spune:
Nana : eu m-am scapat ieri de musafiri ; insa citind ca tu ai avut prietenii ieri si socrii astazi ... sa stii ca te-am invidiat . Eu nu reusesc de loc sa scap de cei doi ca sa fim doar cu prietenii nostrii de Flori ( hai ca de ziua noastra mai trisam si nu declaram ca ne sarbatorim si o tulim in oras cu cativa prieteni, ca stand in casa cu ei ar fi cam greu sa ne ascundem
). Dar e asa de enervant ca socru se face muci de obicei si agaseaza pe toata lumea cu povestiile lui ... 

!
Nasol cu inceputul de hernie !
Iar pe sot nu mai fi suparata, poate nu a stiut cum sa o impace pe bunica . Al meu viseaza la un weekend in Delta si saramura cum numai cei de acolo stiu sa faca ca s-au gasit unii ieri sa stabileasca o iesire de 2 zile dupa Pasti ... iar acum turba ca stie ca nu avem cum sa mergem
.
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
bubu30 spune:
neata 
azi sunt ca lovita de tren
cu toate ca azi noapte am reusit sa dorm , desi m-am trezit de vreo 7 ori pt mers la baie, am adormit usor dupa fiecare trezire
deci sunt asa de somnolenta de parca as fi consumat vodka cu diazepam sau etnobotanice toata noaptea
Vero imi pare tare rau de faza cu maseaua
stiu cat e de groaznic, am patit-o la Craciun cu o masea de minte
m-a tinut 4 zile si 4 nopti de nesomn cu durerea aceea surda
sper pe cand te trezesti sa iti treaca de tot ![]()
Laurita la ora aia ...vai vai, asta da noapte alba
Alinutzaa si Dana felicitari pt rezultatele de la eco 
Nikol uau, esti tare de tot cu 2 ore de rezistat - eu sigur faceam pe mine, imi sunt praf sfincterele
Maria DD sa te fereasca de injectiile cu insulina
Iubirisca trimite-ma pe mine la dr tau sa ii spun cate 20 de kg am luat ![]()
nu cred ca ai de ce sa te stresezi, cartile zic sa iei 1,5 kg /luna
Rocsy sorry pt simptomele post petrecere 
Astazi in afara de Sabina mai asteptam pe cineva cu vesti bune de la eco ?
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Vivela spune:
nana, e, si mie imi zicea toata lumea ce frumos e David
, eu ma umflam in pene ca un curcan, dar acum, uitandu-ma inapoi, cred ca o ziceau din politete
.
si cred ca faza cu "cioara" e valabila si pentru tati, sotul meu ma aproba mereu cand zicem ce copil frumos avem. sau poate ma vedea pe mine asa entuziasmata si nu vroia sa ma supere? habar n-am, nu prea mi-am pus problema, ii ziceam mereu ca seamana cu el
si rezolvam orice tentativa de a ma contrazice.
si eu am buricul iesit in afara, mie mi se pare cam aiurea, mai ales ca se vede prin haine. odata i-am pus un plasture sa-l mai acopar, ca prea iesea obraznic prin bluza, ca un sfarc
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Flubby spune:
Nana, R_ocsy
pentru floriceii vostrii!
Felicitari tuturor burticilor care au venit cu vesti bune de la eco!
Noi vom sti mai multe detalii la eco din sapt 32, pana atunci suntem doar curiosi...intre timp mi s-a descoperit un rinichi cam inflamat, nu stim exact ce este, miercuri avem o programare la urologie....fetele ati avut vreuna probleme cu rinichi in sarcina, si daca da cum s-au rezolvat?
vivela, eu stiu ca "indragostirea" subita de bebelusul tau la nastere se datoreaza ocitocinei secretate de organism, sau dc nu acestui hormon atunci altuia (eu sper totusi sa nu fi incurcat); chiar citeam in "Ghid pt nastere naturala" trimis pe contul comun (tin sa multumesc pe aceasta cale celei care ni l-a pus la dispozitie) ca e bine sa nu fie chair asa multa lume in sala de nasteri, ca risti sa te indragostesti de dr tau de exemplu, mi s-a parut foarte funny...dupa ce am citit treaba asta cu hormonul care declanseaza dragoastea fata de bb mi-am amintit de vreo 2 prietene care au facut cezariana si care imi spuneau ca la ele sentimentul matern a aparut cam la 2 saptamani de la nastere, si m-am gandit ca asta o fi motivul, desigur e posibil sa fie doar o coincidenta dar cine stie...fetele care ati facut cezariana va rog sa ma contraziceti daca la voi a fost altfel.....oricum cert e ca fiecare organism reactioneaza diferit si ca nasterea e o experienta personala, nu prea poti sa compari una cu alta..
pupicei si o zi cat mai insorita
rxd
29 + cu