Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
n_a_n_a spune:
Rocsy, la noi nu vine nimeni fara sa anunte inainte, asa mi se pare civilizat. Prietenii aplica principiul de la sine, pentru ca asa gandesc si ei, pe socrii i-am dresat
: suna intr-o duminica interfonul, ne intrebam unul pe altul daca asteptam pe cineva, raspunsul a fost nu, deci nu ne-am obosit sa raspundem; suna telefonul, raspunde al meu si era soacra "ce faceti de nu raspundeti la interfon?!" , la care sotul a raspuns foarte plastic: "ne f...m, mai stati putin sa ne terminam treaba si deschidem"
. Ai cuvantul meu ca de atunci suna absolut de fiecare data
. Si de sarbatori le spunem frumos ca avem musafiri, ca nu incapem, si daca nu vor sa vina mai repede sau mai tarziu. Sau ii lasam pe ei sa vina chiar in ziua x si vin prietenii alta data...
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
Flubby spune:
Vero dupa ce am intrebat pe aici in stanga si dreapta ce sa fac cu dentistul, si pana la urma l-am intrebat si pe ginecolog iar dansul mi-a spus ca nu are cum sa afecteze anestezia sarcina, ca e o chestie locala, deci cred ca poti incerca si asa decat sa te chinui sa-ti scoata un nerv pe viu, nu are cum sa fie deloc placut; parerile doctorilor sunt impartite desigur, insa eu am mare incredere in dr meu, asa ca maine am programare la dentist
rxd
29 + cu 
bubu30 spune:
Legat de durerile de buric - nu ma supara din senin, doar cand ma intind in ceva pozitii deloc confortabile
Eu am alta problema care ma streseaza acuma - bebeii mei se imping f. tare , cred si eu ca e aglomeratie mare acolo saracii de ei, si imi fac adevarate bile tari in burta si iesituri in relief
iar de ieri burta mea e f.stramba - e lasata in stanga si f. ridicate in dreapta, deci e f. asimetrica, f. vizibil cu ochiul liber
ce nu imi place e ca atunci cand se imping mi se intareste burta in zona unde ii simt, parca as avea contractii Braxton H., dar de fapt cred ca sunt ei pt. ca dupa ce se potolesc burta se relaxeaza iar.
voua vi se intampla asa ceva ?
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

r_ocsy spune:
Flubby : multumim
In afara unei infectii urinare, alte probleme cu rinichii nu am avut ... sorry, nu te pot ajuta !
Super tare faza cu indragostitul de doctorul care te asista la nastere ... noroc ca a mea este femeie ... sau mai stii cum ma pot intoarce din maternitate , poate reorientata 

?
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
Flubby spune:
bubu30 ceea ce simti tu cand se misca bebeii sunt intr-adevar contractii BH, adik acea intaritura a uterului in locul unde sunt ei, chair daca nu se intareste toata burta, e semn ca uterul reactioneaza la miscarile lor, ceea ce e absolut normal
rxd
29 + cu 
bubu30 spune:
Flubby merci 
nu stiam daca sa ma ingrijorez ca pana acum cand se miscau nu faceau chiar asemenea tumbe puternice si burta nu se intarea
si in plus nu am auzit nici o fata sa se planga de asa ceva
cred ca acum senzatia e diferita, ei fiind mai maricei
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

r_ocsy spune:
Nana : pai pe prietenii sotului meu i-am educat si eu, ca aveau prostul obicei sa te trezesti cu ei pe cap , iar de Florii aveau scuza patetica ca nu se invita si doar te trezesti cu ei ... dar am spus ca pe mine nu ma intereseaza si ca la mine in casa se vine atunci cand ii chem ; daca s-au suparat sau nu problema lor, intre timp le-a trecut si acum au priceput regula.
Cat priveste socrii, acum stand in aceeasi casa cu ei e cam greu , dar nu o sa stau toata viata iar atunci voi lua masurile de rigoare ... pana atunci, m-as multumi sa nu mai stea socru gura casca cand ne vin prietenii in vizita, dar pot sa spun ca am rezolvat partial si treaba asta ... ii ducem sus la etaj, unde stam noi
si el nu urca
.
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
Flubby spune:
apropo de indragostitul de bebe, eu sunt convinsa ca voi fi "lulea" dupa bb meu, pentru ca mie imi plac absolut toti copiluti mici fara sa fiu politicoasa, deci cred ca in cazul bb-ului meu va fi mai mult de atat...ce mi-e mie teama insa, sa nu fie un copil care evident nu e prea dragut si totusi eu sa-l vad printisor, adik sper sa pot fi obiectiva catusi de putin (chair daca eu o sa-l iubesc oricum ar fi)....pentru cine a urmarit Seinfeld, va amintiti episodul acela cand Elaine este invitata sa vada copilul unei prietene si surpriza! mult laudatul odor era cam..scarry....in opinia celor 4 personaje....funny people...
rxd
29 + cu 
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Flubby merci ![]() nu stiam daca sa ma ingrijorez ca pana acum cand se miscau nu faceau chiar asemenea tumbe puternice si burta nu se intarea si in plus nu am auzit nici o fata sa se planga de asa ceva cred ca acum senzatia e diferita, ei fiind mai maricei Ruxi 31 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
In plus sunt doi
R_ocsy
31 +
Ana SofiaAMR 8 saptamani !
n_a_n_a spune:
Vivela, mersi de idee, o sa ii zic ca ii seamana, nu cred ca o sa se categoriseasca singur urat
. Sa stii ca si mie imi vine sa imi lipesc buricul cu leucoplast! Dar fac rana de la lipiciul de pe el. Il tot apas cu degetul inauntru si nu sta
.
Ruxi, imi pare tare rau de si de tine cu somnul... Sa stii ca si mie mi se face burta glont de la zbantuiala micutei, si trece imediat ce se linisteste. Cat despre burta asimetrica, a mea se tuguiaza in partea dreapta, sub coaste sau o idee mai jos de buric.
Ruxi-buxi (flubby), multumim de urare. Eu m-am indragostit deja de doctor
... Stiu persoana care a nascut natural si mi-a povestit ca dragostea aia mare de tot fata de bebe a venit abia dupa vre-o doua luni, pana atunci i-a fost extrem de greu sa se obisnuiasca cu bebe. DD sa ne fereasca de depresia postnatala, eu ma cam tem. La naiba, de m-am pus si-am citit atatea?! Despre rinichi, n-am avut nicio problema in sarcina.
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8