Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Neata fetelor, raportez, am fost astazi si eu la doctor sa-i arat rezultatul de la eco de trim. 3; a zis ca e ok insa mi-a reprosat ca m-am ingrasat prea mult, ca trebuia sa iau maxim 1 kg/luna- acum am 62 kg si am inceput cu 53.5kg.
Nu prea mi se pare ca m-am ingrasat mult si nici nu stiu cum as putea sa-mi controlez greutatea si sa iau fix 1 kg/luna.
In rest ma simt bine, doar ca uneori parca-s balonata si asta imi creaza un mic disconfort.

Iubirisca, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata si de la noi, nimic nou din punctul nostru de vedere, doar burta care creste-creste ca din apa, nu stiu ce se depune p-acolo, cert e ca e muuuuuult mai mare ca prima. n-as vrea totusi ca bb sa fie prea mare, ca sunt hotarata pe nastere naturala (na chestie, ca la david mi-era frica sa nu fie prea mic, mi se parea ca am burta foarte mica si chiar am stat cu stresul asta pana am nascut...acum mi-e frica sa nu fie prea mare ).

ma bucur si eu, alaturi de voi, ca draga noastra Carla e bine si ca papuselele ei iau bine in greutate.

Madi, si eu cred ca e de la vreun nerv comprimat, incearca sa te misti mai mult, poate isi schimba postura bebe si iti revi. nu prea vad ce altceva sa te ajute... oricum multi.

eu n-am prea fost pe faza cu asa zisul "conflict" sau neintelegere cu Bilica/Nati, insa eu cred ca Bilica e suficient de deschisa la minte sa-si dea seama ca astea chiar nu sunt lucruri de bagat in seama (chiar reale de-ar fi aluziile). Adica daca ea a putut si poate sa treaca in continuare peste orice false prejudecati ale celor din jur referitoare la culoarea pielii/trasaturi, chiar nu vad de ce s-ar supara acum. sa fim serioase, nu culoarea pielii da calitate unui om, si Bilica e prima care stie asta. (eu ce sa zic, am fost oarecum complexata ca David avea capul prea mare, sau asa mi se parea...dar taica-su e la fel, capatzanos, si lumea imi zicea chestia asta direct, fara menajamente, "normal, seamana cu taica-su, ce vrei?").
oricum copii nostri vor fi unii mai frumosi, unii mai putin frumosi, unii cu nasul mai mare/mai mic, cu par/fara par, mai grasi sau mai slabi, mai precoce/mai lenesuti, cu urechi mai mari sau mai mici, vor vorbi mai repede/mai greu... oricum vor fi, insa, vor fi ai nostri si ii vom vedea cei mai frumosi si mai destepti copii din lume . chiar ma uitam ieri pe niste poze ale lui fii-miu de din prima luna, oh, God, ce uratel mi se parea ...dar atunci parca tineam in brate un inger, atat de fumos aveam impresia ca e, n-as fi schimbat nimic la el, pentru nimic in lume.

Alinutza, of, imi pare rau ca va trebui sa recurgi la cezariana...ce-or avea si copiii astia sa-si faca cravata la gat din cordon...ia sa-l pun eu pe dr meu sa se uite mai atent la problema asta, ca la ce deplasari de forte simt eu in burta, nu m-ar mira ca si al meu sa se infasoare p-acolo. sper ca nu, dar e mai bine de stiut...

sa aveti o zi frumoasa, fetelor, incerc sa mai intru, dar am cam mult de lucru azi .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Rocsy, asa ma trezesc si eu dimineata: franta de oboseala, dar nu mai pot sa dorm peste zi sub nicio forma. N-am mai dormit ziua de cand eram prescolar, de fapt .

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

la fel am patit si eu la prima sarcina nu am dormit deloc la pranz sau pana tarziu,23-7 00,era ora de somn,baiatul meu doarme la fel foarte putin,de la 2 ani el nu doarme la pranz,decat daca il trezesc la 6 cum s-a intamplat la mare,si cand era bebe dormea f putin o ora intre mese doua treaz,in timpul zilei,nu stiu daca asta ar fi motivul ca nu am dormit eu cu sarcina,acum dorm de rup,o data la doua zile de la 14 la 17,ma trezesc plina de masinute, jucari,trenulete,nu va imaginati ca dorm dusa dar tot fur zece minute somn,zece treaza
sunt curioasa care va fi diferenta acum

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

iubirisca, suntem trase la indigo cu greutatea, doar ca doctorul meu nu m-a certat . nu inca . exact la fel am fost si la sarcina trecuta, nu mi-a zis ca as fi luat multe kg, dar el e un finut, s-ar putea sa sara peste subiect, mai ales ca eu sunt cea care remarca faptul ca "da, stiu, am luat cam multe, dar ce sa fac? iarna grea... ciocolata ieftina ... ".
(pe bune ca nu mananc mai mult, dar se lipeste de mine si aerul pe care il respir).

Vero, te inteleg cu maseaua , am si eu o masea de minte de care e musai sa scap, ca imi face figuri mari in ultima vreme. am zis ca la 38+, daca ma prind nenascuta, ma duc sa o scoata (cu acordul lui gine). se declanseaza travaliul, asta e, desi am ceva dubii ca s-ar intampla ceva, ca nu prea ma emotioneaza dentistul...cosmarul meu ar fi sa ma doara maseaua in timp ce sunt in travaliu, cred ca ma arunc pe geam .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

[quote]citat din mesajul lui Vivela

iubirisca, suntem trase la indigo cu greutatea, doar ca doctorul meu nu m-a certat . nu inca . exact la fel am fost si la sarcina trecuta, nu mi-a zis ca as fi luat multe kg, dar el e un finut, s-ar putea sa sara peste subiect, mai ales ca eu sunt cea care remarca faptul ca "da, stiu, am luat cam multe, dar ce sa fac? iarna grea... ciocolata ieftina ... ".
(pe bune ca nu mananc mai mult, dar se lipeste de mine si aerul pe care il respir).

Vero, te inteleg cu maseaua , am si eu o masea de minte de care e musai sa scap, ca imi face figuri mari in ultima vreme. am zis ca la 38+, daca ma prind nenascuta, ma duc sa o scoata (cu acordul lui gine). se declanseaza travaliul, asta e, desi am ceva dubii ca s-ar intampla ceva, ca nu prea ma emotioneaza dentistul...cosmarul meu ar fi sa ma doara maseaua in timp ce sunt in travaliu, cred ca ma arunc pe geam .

_

Vivela, eu de fel nu am fost niciodata grasa, si acum mi se pare aiurea sa-mi zica ca am luat prea mult; de altfel nici nu prea se vede.
Eh lasa, asta sa fie problema.
Apropo de maseaua de minte, sincer nu cred ca vei mai simti durerea de masea in timp ce te vei afla in travaliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Iubirisca, pe mine cred ca m-ar fi admonestat rau de tot medicul tau... Nu stiu de ce m-am umflat in halul asta, dar cred ca e exact cu spune Vivela, se pune pe mine aerul pe care il respir (ca mancare n-are ce)! Am pus mai demult ceva poze de la 24 si de la 28 de saptamani, in care se poate vedea clar inceputul "exploziei"; imagineaza-ti ca acum sunt si mai "multa", din pacate. Asa ca spune-i data viitoare medicului tau ca se poate si mai rau .

Maria, neaparat sa-i spui medicului tau ca nu ai respectat regimul recomandat, are dreptate matroana ta! Daca decide sa-ti dea insulina, e ca si cum ti-ar da medicamente pentru hipertensiune, dar masuratorile sunt facute dupa ce bei energizante sau cafea si faci genoflexiuni! Ai grija mare, crizele de hipoglicemie (asta poti pati daca iei insulina nejustificat) sunt foarte urate si foarte periculoase, nu te juca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola fetele
azi facem si noi 30 de sapt sunt asa de emotionata cand ma gandesc ca mai am putinn

ma bucur si eu din tot sufletul ca mazariciile Carlei incep sa se coloreze si sa fie ok din ce in ce mai repede, si sa dea dzeu sa fie asa pana la sfarsit sa mearga acasa linistite si sanatoase

eu in continuare ma lupt cu durerea de gat, care mai de graba cred ca este de la o amigdala, pai si in cazul in care am un piculet de infectie ce fac??ca pastile nu am voie? am supt lamaie, tantum verde...nimic daca avetii si alte remedii ajutati-ma ca stau numai cu gandul ca ce am eu o afecteaza pe printesa

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Vivela, sincer, mie toti nou-nascutii mi se par niste broscoi uratei... dar ma bazez pe zicala cu cioara si puiul ei, si sper ca "broscoiul" meu sa fie taaaare frumoasa!
Nu ma pot abtine sa nu va invidiez pe cele care veti naste natural... Din pacate nu reusesc nicicum sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana, imi tot imaginez cum iubiricea mica sta cumintica, si cum doctorul o scoate brutal din culcusul ei... As vrea ca momentul venirii pe lume sa fie "decizia" ei.

Mergi la inceput

Alesicoo, in primul rand felicitari pentru schimbarea prefixului ! In al doilea rand du-te la medic sa-ti vada gatul, sa nu cresti pe acolo cine stie ce streptococi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ola fetele
azi facem si noi 30 de sapt sunt asa de emotionata cand ma gandesc ca mai am putinn

ma bucur si eu din tot sufletul ca mazariciile Carlei incep sa se coloreze si sa fie ok din ce in ce mai repede, si sa dea dzeu sa fie asa pana la sfarsit sa mearga acasa linistite si sanatoase

eu in continuare ma lupt cu durerea de gat, care mai de graba cred ca este de la o amigdala, pai si in cazul in care am un piculet de infectie ce fac??ca pastile nu am voie? am supt lamaie, tantum verde...nimic daca avetii si alte remedii ajutati-ma ca stau numai cu gandul ca ce am eu o afecteaza pe printesa

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Ale, eu zic ca cel mai bine ar trebui sa intrebi dr tau ce poti lua, daca nu ti-a trecut nici dupa atatea zile. De asemenea, eu imi amintesc cu groaza de cand eram mica, cand ma durea gatul mama imi dadea ceai de cepa sau sirop de ridiche neagra , nu-mi placeau deloc, dar ma ajutau f mult. Uite, am gasit aici cum se prepara si de asemena, alte sfaturi, dar, repet cel mai bine ar fi sa intrebi dr.

Theodora 27+ Stelios

Mergi la inceput