Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
marylenac spune:
Buna dimineata si de la noi, spersa avem cu totii o saptamana buna.
Legat de "incidentul" cu Bilica, nu cred ca are absolut nici un motiv sa fie suparata. Mie mi se pare ca toate fetele de aici, de la odiseea noastra dau dovada de fffff mult bun simt, respect, buna vointa, etc. Eu desi nu sunt fff activa dpdv al scrisului, citesc totul cu sufletul la gura, ma bucur la fiecare veste buna, ma ingrijorez cand aflu ca vreuna dintre noi are probleme. Chiar le consider pe toate fetele de aici niste persoane speciale si deosebite ca si oameni.
Nati, te rugam sa ramai aceeasi persoana placuta.
Taty-ana, esti asa draguta....si ai o burtica, asa ....finuta. Eu nu mai mi-am facut nici o poza pt ca sunt de-a dreptul odioasa, am un burtoi...., mananc cam aiurea
, adica nu tin cont de nimic cand vine vb de dulciuri, am luat deja 13 kg, oofffffff![]()
Arturicii, felicitari pt initiativa cu mesajele de suport pt Carla, sunt sigura ca va aprecia in mod deosebit.
Mami de Matei nazdravan si 
32 s
marylenac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Nati, chiar eram cu gandul la tine Felicitari floricicai tale, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Pentru printesa care vine v-ati mai hotarat la nume? Felicitari tuturor sarbatorilor de azi, numai bine, sanatate si impliniri!!! In alta ordine de idei, am citit aseara sfarsitul capitolului trecut si nu mi-a plcut deloc ce-am vazut acolo Chiar si acum am recitit epopea nasucurilor si sa ma bateti ca nu inteleg cum putea bilica sa se supere pe ce a spus Nati ![]() In primul rand, mesajul nu ii era in nici un caz adresat si nici nu facea referire la ea. Intr-al doilea, s-a spus doar ca fetita lui Nati nu are de ce sa aiba nasucul altfel decat parintii ei, in nici un caz ca ar fi ceva in neregula cu un nas mai "turtit" la copilasi. Eu una l-as pupa toata ziua daca ar iesi asa si nu mi-ar pasa absolut deloc ce cred altii, d'apoi sa ma dau suparata pe forum din probleme inventate!.. ![]() Iar referitor la intrebarile ramase fara raspuns, de obicei explicatia este una din 2 posibile: ori nu se raspunde pt ca nu se cunoaste problema discutata (si atunci consider ca nici nu e recomandat sa te dai cu parerea aiurea si sa incurci mai rau persoana care a intrebat) sau problema s-a mai discutat in cateva randuri, si e destul de obositor si neinteresant uneori sa reiei acelasi subiect over and over again pentru cineva care a fost mai putin atent capitolele trecute. Desi am observat ca aproape toate fetele raspund la aceleasi intrebari din nou, cu multa rabdare (a se vedea discutia despre cercelusi la fetite, care s-a mai purtat de cateva ori, cu pareri, recomandari din experienta personala,etc.) pt fetele cu rabdare de fier Asa ca bilica, eu zic sa nu mai suspectezi de lucruri urate colegele de odisee, ca nu face bine nimanui Si fetelor, ce-ar fi sa o sustinem si pe Nati un pic, care sunt sigura ca s-a simtit f rau dupa asemenea acuzatii ![]() Ironia face sa fie si basarabeanca, ceea ce automat inseamna ca s-a tot lovit de problema discriminarii in Ro (GARANTEZ si eu, din propria experienta, din pacate), asa ca nu si-ar permite niciodata sa supere pe altcineva cu asemenea aluzii! Uite ca acum ii e frica sa mai posteze sfaturi si pareri, si cred ca tuturor ne-au fost utile la un mom dat recomandarile si retele ei, deci e pacat sa se piarda ![]() ![]() NatiScuze de , dar asa am simtit ca trebuie sa scriu Corina 26s+ cu Maria |
Sunt intr-u totul de acord.

32 s
marylenac spune:
Fetelor care sunteti apropiate de varsta sarcinii mele, pe voi va mananca burtica? Desi sunt la a 2-a sarcina si se presupune ca stiu ce si cum, observ de aceasta data ca experimentez si lucruri noi. Am burtik cam mare si ma mananca de mor, deja buricul este iesit in afara cam 1 cm, si au aparut si vergeturi in jurul lui, cu toata crema si tot uleiul de masline administrat pielii. Nu stiu cat se va mai intinde si pielea asta, ca mai am vreo 9 sapt. pana la nastere...
Iar noaptea este un chin, sa imi gasesc o pozitie in care sa ma pot odihni. Dar ce nu suportam noi pt bb?
32 s
n_a_n_a spune:
Marylena, sa nu te scarpini!!! Pe mine nu ma manaca pielea pe burtica (decat foarte rar si foarte putin), insa am discutat si cu gagicile mamici de la mine din familie, si ele au experimentat asa ceva in timpul sarcinilor, si spuneau ca le alina pe moment un piculet de masaj cu o crema hidratanta. Apropo uleiul sau crema trebuie folosite de cel putin doua ori pe zi... Eu folosesc crema antivergeturi speciala pentru gravide de la www.efarma.ro/products.php?id=1556" target="_blank">Lineance , si alternativ ulei de migdale si argan de la www.internationaltibecom.ro/oscommerce/product_info.php?cPath=24_25_42&products_id=55&osCsid=9f491bbb36d2a66eac200182a8ba0daa" target="_blank">Tesori d'Oriente , si pana acum nu mi-au aparut vergeturi, desi sunt deja la 15+...
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
n_a_n_a spune:
Dana si Alinutza, voi mi-ati scapat: felicitari pentru vestile bune de la eco
!
Nana
32+ cu
veronicach spune:
eu am avut noapte alba..dar alba complet, acum ma asez in pat si sper sa dorm
am avut probleme cu o masea
...imi rog sotiorul sa printeze si trag obloanele...saraculbazi noapte la 4 s-a dus dupa paracetamol insa nu m-a ajutat cu absolut nimic...am incercat si cu alcool(tinut in gura nu inghitit) si cu ceai de salvie...nimic,nimic,nimic
la 8 deja sunam dentistul ca nu mai aveam rabdare..m-a tinut vreo 40 de minute pe scaun incercand sa scoata nervul fara anestezie doar cu calmant local
apoi si-a sunat un coleg care i-a recomandat sa ma trimita acasa daca nu stie sa lege buricul
am dat de un medic foarte sufletist si interesat...miercuri merg din nou in speranta ca nervul va fi pe alta lume pana atunci
sa aveti o zi frumoasa...pt mine, imi doresc, un somn linistit![]()
32+
Matei ...
n_a_n_a spune:
Nikol, in locul tau cred ca faceam in mijlocul drumului, cu avariile puse
! Biata de tine, pot numai sa imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fi fost!
Vero, imi pare rau de maseluta ta,
sa treaca si sa moara nervul ala pana miercuri!
Nana
32+ cu
r_ocsy spune:
Neata si de la noi !
Mi-e somn de nu mai pot, imi pica ochii in gura
... dar chef de somn parca nu am, si sunt sigura ca as sta in pat degeaba daca as incerca !
Marynelac : desi nu am burta foarte mare, pielea ma mananca de mor ( am observat ca vreo 2-3 zile ma papa dupa aceea cateva zile e ok ... eu zic ca atunci cand papa creste
). Nana te-a sfatuit bine sa nu te scarpi (asta daca poti ca eu una nu rezist
, doar ca nu pe pile direct ci prin maieu, tricou )
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
n_a_n_a spune:
Rocsy, asa ma trezesc si eu dimineata: franta de oboseala, dar nu mai pot sa dorm peste zi sub nicio forma. N-am mai dormit ziua de cand eram prescolar, de fapt
.
Nana
32+ cu
theophillina spune:
Buna dimineata si de la noi, o saptamana buna sa avem si un capitol nou plin de vesti bune si fara incidente.
Madutza09, Monica, Laurita, Mira, Ale, Mary, Cristina, Ruxi, Anamaria, Taty_ana, Nana, Anca, Maria, Ioana, Dana81, Ana, Rxd va multumesc tare mult pentru urari, sa va dea si voua Dzeu bebelusi frumosi, sanatosi si la termen si tot ceea ce va doriti. Mai am tort si va poftesc la o felie, chiar ma gandeam ce frumos ar fi fost sa fac o petrecere numai cu burtici. La multi ani si de la mine pt toti/toate care au sarbatorit ieri de Florii, si la multi ani si pentru minunata noastra odisee cu flori de liliac.
Ruxi, sper ca azi-nopate n-ai mai facut iarasi o noapte alba si ca ai reusit sa te odihnesti, bine ca s-a oprit scurgerea maronie, hai ca mai e un pic, curaj, bine ca ai facut si injectiile de maturare, esti f precauta ca si mine, de altfel, dar stii cum e “paza buna, trece primejdia rea”.
Carla, ma bucur sa aud vesti bune dinspre voi, nici nu ma asteptam altfel, refacere usoara, iar bebelinele sa se faca grasute sa puteti pleca acasa, hai ca nu mai e mult, iar voi 3 sunteti niste curajoase. Va pup si va imbratisez cu drag.
Dana81, felicitari pentru vestile bune de la eco, sa creasca bebelina tot asa si de acum incolo.
Taty_ana, am vazut pozicile tale, esti o burtica f frumoasa, nici nu zici ca esti in spital de atata timp, arati f fresh, dupa ce am vazut pozele chiar m-am uitat la profilul tau sa vad cati ani ai pt ca arati ff tanara, esti o curajoasa si tu si bebelina ta, va pup pe amandoua.
Ioana si Veronicach, felicitari pentru demersul vostru cu mesajele pentru Carla, or sa-i faca f bine.
Maria, sper sa nu fie cazul de insulina totusi, sa ne dai de veste cum vii de la dr.
Ana, sa stapaniti sanatosi caruciorul, f frumos, sa-l foloseasca cu drag bebelina ta.
Madutza09, ai fost la dr pentru crampele de care spunei? Sa ne dai si tu de veste cand vii, sa stim cum esti.
Anamaria, si eu am intrebat fetele de ce nu misca tot timpul bebele meu, al meu oricum e mai linistit asa, de la inceput, si eu am si o sarcina mai mica decat a ta, parca a inceput sa fie si al meu mai vioi, insa nu misca toata ziua, asa cum cred eu ca ar trebui, insa nu-mi mai fac griji, atata timp cat misca, o sa intreb si eu dr cand mai merg la control ce si cum.
Tina, multumim de urari si de aprecieri. Sa-ti dea Dzeu un bebelus frumos, sanatos si mancacios. Nastere usoara sa ai.
Nati, bine ai revenit, aceeasi pe care o stiam toate. Se mai intampla si incidente, eu pun asta pe baza hormonilor, ca deh....
Alina, bravo pt vestile bune de la eco, si, da, ca si tine, si eu sunt f hotarata sa nasc natural, sper sa nu intervina ceva, insa pana la uram toate vom alege ceea ce e mai bine ptr bebeii nostri. Sfatuieste-te cu dr ta si spune-ne ce si cum.
Nana, of, iarasi ai avut dureri saracuta de tine. La multi ani pt sot si menajeaza-te, te rog eu frumos.
Nikol, da si eu sunt de acord ca acum nu mai putem calatori ca inainte, firesc. Si eu am probleme cu vizitarea baii si-mi imaginez ca ti-a fost tare greu , draga de tine, dar bine ca macar ati petrecut frumos.
Marylenac, pe mine nu ma mananca burtica, insa am inceput si eu sa ma dau cu crema antivergeturi de la Mothercare, sper ca nici mai incolo sa nu am probleme.
Veronicach, odihna placuta si sa speram ca intr-adevar pana miercuri nervul sa fie pe alta lume ca stiu cat sunt de nasoale durerile de dinti.
pe burtici
Theodora 27+
Stelios

, dar asa am simtit ca trebuie sa scriu