Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
al3csa spune:
Fetelee am si eu o rugaminte
Imi dati si mie un vot?
Multumesc
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
al3csa spune:
Voi ce faceti azi? Va scoateti puii la plimbare? Mie mi se pare cam frig .. si mai si picura un pic Eu nu cred ca o sa ma inteleg cu Yannis daca nu il scot si asa de la 8 jumate numai doarme ... L-o fi dat si pe el peste cap schimbarea asta de fus??
Poze
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex fetiliiii...e adevarat ca daca BB suge mai mult de la un san preferat ramai cu unul mai mic si unul mai mare??????? _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
nu stiu cum ramai dupa, dar cel putiln in timpul alaptarii vei avea un san mai mare si altul mai mic - la mine stangul e mai productiv si respectiv mai mare, si am facut eforturi mari sa ii dau din ambii (dreptul ma durea f. tare, urlam la propriu cand il bagam in gura la supt ca era incoltit, morfolit si rupt)... dar am vazut la o alta tipa care alapta copilul doar dintr-un singur san, era de plans saraca (celalalt i-a starpit intre timp ca avea domnu doar preferinta de unul) si imagineaza-ti un san cupa 4 si al doilea cupa zero.
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
marse spune:
citat din mesajul lui al3csa Fetelee am si eu o rugaminte Imi dati si mie un vot? Multumesc de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
Ti-ar da fetele, daca link-ul ar k, dar nu e!
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
cris_mario spune:
buna.vaaai ce harnicute ati fost
am de recuperat
ieri nu am mai intrat ca am calcat muuult si la urma am fost afara
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Yasmine spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 neata si de la noi...................... dormit bine, insa ieri ioc somn.............ieri a fost o zi nashpas.............. decenuela am fost cu ivan la soacra si l-am dus in marsupiu.........nu stiu cati mi-au zis ca vai ce au zis la tv.......si ca il nenoerocesc.....ca i se strica coloana..bla bla........... culmea era. ca vb cu sora meas pec trotuar si a trecut o batranica.....babaaa si zice ce aveti acolo?????? eu.....copillll da cat timp are? eu..3 luni........... iooooi da nu-l tineti asaaaaaaa ca nu ii voie......... eu..da cum sa-l tin?????? culcat,,,.asculta-ma ca-s batrana................. Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Bea, tre sa-i dau dreptate batranei. Exista un singur marsupiu recomandat de ortopezi si ala e cel de la Baby Björn, celelalte sunt prea inguste intre picioare, astfel incit copilul se sprijina doar pe coloana. In plus pediatrii spun, ca in primele 6-9 luni nu e bine, ca copilul sa stea in marsupiu cu fata in directia de mers, ci cu fata spre pieptul mamei, fiindca inca nu pot asimila tot ce vad, si le poate da nesiguranta.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
al3csa spune:
Da .. acum am vazut .. Nu am stiut ca si daca il ascund e reclama ilegala
Poze
Rebiana27 spune:
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua onomastica!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cris_mario spune:
capitolul trecut ...
tanaion super bine ai procedat,asa ar trebui sa procedeze toate cele care nu sunt apreciate indeajuns(eu!!!)
ana sper sa fie totul in regula la inimoara ,sanatate multa
miky felicitari ptr steluta si ptr look-ul cel nou
xela felicitari ptr achizitii si e super ca ai papat ciorbita de fasole si bb nu are nmk
cris.d imi pare rau ca au revenit noptile urate si ca esti obosita,dar e ok k te ajuta tati
mamidepuiti si la mine e la fel ca la xela cu imbracatul ..super tare cu fracul
alecsa felicitari pt carut
cris.d sunteti niste frumosi,toti 4,petrecere frumoasa si la multi ani anei si micutei iris ptr azi
gata cap trecut
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
la multi ani tuturor florilor
o printesa grabita...