LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 3
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop LA MULTI ANI!!! [center][size=3]DARIUS-ANDREI ADRIAN [ |
LA MULTI ANI si din partea noastra sarbatoritilor de azi.
adita, frumoase pozele de la petrecerea de 1 an, la fel si tortul.
Noi azi avem petrecerea de 1 an, revin cu poze.
Sa aveti un week-end minunat!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Floric spune:
citat din mesajul lui pisigri E posibil sa faca fiica-mea febra de la vaccin la 5 zile dupa?? Am facut Pentaxim luni seara si nu a avut nimic pina azi dimineata cind s-a trezit cu 38. La 38,5 i-am dat Panadol, acusi vine si medicul sa o vada...mi se pare ciudat. In rest e vioaie, cu aceleasi mofturi la mincare...dinti nu vad da nici nu ma lasa sa ma uit, ca nu i-a placut niciodata sa ii umblu in gura... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisico, nu stiu sa zic dar dimi am vb cu Provista si mi-a zis ca si Dragos a facut febra dupa Pentaxim, dupa celelalte vaccinuri nu a faut niciodata. Dar ea a omis sa ii puna preventiv supozitor. Deci...asta e. Iar mi se deschid in minte idei despre Pentaxim (sa il fac sa nu il fac, adica sa merg pe Infanrix)
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Pisik (of atatea Pisici pe aici nici nu mai stiu cui trebuie sa zic ce si cum) am dat pe ea 140 lei. Ei, aia pe care o dorea sufletul meu era 150 (v-am spus ca pusesem ochii pe una dar nu era sudata, avea defect din fabrica -v adati seama ce bune sunt chinezariile, da?) Si ca sa mor de dragoste ranita azi in parc era o mamica cu fetitza ei cu ce...cu o trici din aia de care imi doream si eu. Si desi se vedea ca e luata de anul trecut NU era nici rupta, nici sudata, nici intr-un fel doar uzata. Sa nu iti tragi palme Pe cand altele (gen a mea) deja date cu 7 benzi de adeziv, ba sudate, etc...Vom vedea. Daca stiam ca se gaseste si in |Romanica (Braila NU este in Romania din acest p.d.v) Smart Trike eu zic ca se merita 400 lei. Caci zau, macar nu ai stresul ca iti cade copchilu din ea. Mama ma=sii cu cine a vrut tricicleta ca iar imi aduc aminte cum o sa ma carut eu toata vara cu caruciorul de teama sa nu rastorn copilul. Bine eu sunt si tarsiloasa si de aici toata nebunia.Mai m-a si avertizat cumnata mea cand am plecat in cautari de trici :"Ai grija ce cumpari ca Oana a cazut cu tot cu trici peste ea". Ei, va dati seama de unde toate temerile.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
aditapop spune:
Multumim pentru complimente!
Anamariame, cred ca asta e linkul http://www.dimensiuni.ro/wp-content/uploads/2009/05/despre-reptilieni-si-planeta-pamant.htm
POZE NAZDRAVAN
anamariame spune:
citat din mesajul lui aditapop Multumim pentru complimente!Anamariame, cred ca asta e linkul http://www.dimensiuni.ro/wp-content/uploads/2009/05/despre-reptilieni-si-planeta-pamant.htm POZE NAZDRAVAN |
novus spune:
Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie
1 AN
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Hellou !!
Am terminat si noi curatenia de sambata, de data asta am facut mai serios ca na vin sarbatorile !!
Alexandra dupa ce s-a culcat aseara la 20, azi noapte pe la 05.30 vroia sa plece la plimbare, se ridicase in picioare, aplauda si se tot uita la mine, ce fac de nu ma ridic
Pana la urma a mai adormit pana la 8, apoi de la 11- 13 si acum doarme ca diseara mergem in vizita deci nu se poate culca la 20
Aditapop, l-am admirat pe absolventul Razvan , vreau si eu o felie de tort
Olishka, v-am ratat la protv !!
De maine vad ca ti-ai facut deja programul de iesiri in cinstea soacrei
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
olishka spune:
Novus ai ghicit
Avem maine invitati la un gratar, asa ca pentru maine m-am scos Ce facem poimaine?
Olga, mamica lui David iepurasul
aditapop spune:
Novus, pastrez tort pentru voi! Cand veniti? oricand, azi sau maine, ca doar e week-end!
POZE NAZDRAVAN
novus spune:
citat din mesajul lui aditapop Novus, pastrez tort pentru voi! Cand veniti? oricand, azi sau maine, ca doar e week-end! POZE NAZDRAVAN |
Lasa ca ne vedem la un citro in oras saptamana viitoare !!
Am implinit 1 anisor !