LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 4
olishka spune:
Mama, cata activitate pe-aici Unde ati disparut toate?
Olga, mamica lui David iepurasul
Pisik06 spune:
Eu cica ma pregatesc de party, desi imi pica ochii in gura de somn. Sunt f in urma cu somnul, deja nu mai reusesc sa imi revin.
Dar ne-a invitat un preieten si cum nu am mai fost demult la asa ceva...trebuie sa mearga sotul sa o aduca si pe mama, deci mai dureaza. Presimt ca ajungem acolo la 12 si acasa..... Si maine e casa plina, ca deh, il sarbatorim pe dl. sot.
Azi ne-am vazut in parc cu LUCIA, PITONUL si tati. Victoras-Pitonas era cam marait de la vaccinel si oboseala saracutul, avea pana si lacramioare, dar e asa un dulce. Iar LUCIA o companie tare agreabila. De sot nu pot zice nimic concret, ca s-a intretinut cu al meu, ne-au lasat ca fetele cu bebeii. A fost o intalnire ad-hoc (noi eram in parc si Lucia m-a sunat ca sunt in preajma) si am stat putin, ca pitoneii se grabeau, dar mi-a placut. Poate il convingem pe dl sot sa vina la o intalneala de a noastra, cu multe fete si bebei, ca am inteles ca distanta ar fi problema. Dar o rezolvam noi, nu?
OLGA, poate te ajut si eu in lupta cu soacra saptamana viitoare si ne vedem prin parc. O sa fie o saptamana aglomerata rau, dar facem noi cumva.
A, sa va zic ca nu gasesc pardalnica aia de jucarie de la FP, aia cu biscuitii. Sunt de pomina, de la Craciun ma caznesc sa o iau. In Auchan nu mai e, pe net unde am cautat ioc, mai caut...
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Eu cica ma pregatesc de party, desi imi pica ochii in gura de somn. Sunt f in urma cu somnul, deja nu mai reusesc sa imi revin. Dar ne-a invitat un preieten si cum nu am mai fost demult la asa ceva...trebuie sa mearga sotul sa o aduca si pe mama, deci mai dureaza. Presimt ca ajungem acolo la 12 si acasa..... Si maine e casa plina, ca deh, il sarbatorim pe dl. sot. Azi ne-am vazut in parc cu LUCIA, PITONUL si tati. Victoras-Pitonas era cam marait de la vaccinel si oboseala saracutul, avea pana si lacramioare, dar e asa un dulce. Iar LUCIA o companie tare agreabila. De sot nu pot zice nimic concret, ca s-a intretinut cu al meu, ne-au lasat ca fetele cu bebeii. A fost o intalnire ad-hoc (noi eram in parc si Lucia m-a sunat ca sunt in preajma) si am stat putin, ca pitoneii se grabeau, dar mi-a placut. Poate il convingem pe dl sot sa vina la o intalneala de a noastra, cu multe fete si bebei, ca am inteles ca distanta ar fi problema. Dar o rezolvam noi, nu? OLGA, poate te ajut si eu in lupta cu soacra saptamana viitoare si ne vedem prin parc. O sa fie o saptamana aglomerata rau, dar facem noi cumva. A, sa va zic ca nu gasesc pardalnica aia de jucarie de la FP, aia cu biscuitii. Sunt de pomina, de la Craciun ma caznesc sa o iau. In Auchan nu mai e, pe net unde am cautat ioc, mai caut... Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Gata...am ajuns si noi acasa...
Sunt o mama rea si denaturata...am tinut toata ziulica Pitonul pe drum... I-am facut baie repede, i-am dat laptic si....nani pui...
Am facut vaccinurile pe la 11.30, nu a plans voinicul deloc, are 11,400 kg si 81 cm...trebuie sa-i facem analize uzuale, dar dupa Paste.
Apoi am mers in BaneasaSC, tati a avut putina treaba in Brico, ne-am plimbat putin, am cumparat o bluza faina cadou pentru mami de la tati pt maine - Lucia-Florentina, un cadou pt cumatra ca o cheama Violeta si venea spre Bucuresti sa o duc la Kidex...
Am fost putin si in Herastrau si...m-am vazut cu familie frumoasa de Pisik06...mai vreau Promit ca il bat la cap pe tati sa ne vedem cat mai des...macar o data la 2 saptamani, ce ziceti???
Si de aici a inceput calvarul....la 5 fara ne-am vazut cu ai nostri cumetri de la Focsani. Ea e PRIETENA MEA cea mai buna, el-sotul, un tzaranuc simpatic in cea mai mare parte a timpului. Dar azi m-a disperat Au venit special de la Focsani sa cumpere carut finutei noastre, care....are deja 3 luni si pana acum nu prea au scos-o afara...ca in ce sa o tina, daca tampitii nu au cumparat carut?! De fapt toate le-au luat dupa ce au nascut-o...dar fara stres sau mustrari de constiinta. Ma rog, treaba lor. Au ales pana au cules, el m-a adus in pragul disperarii...a contat criteriu...CULOARE, nu calitate, nu utilitate, nu confort pentru copil. Deci, repet, no comment.
Si o fraza spusa de el: "aici sunt numai kkturi, numai bombe facute in china si turcia...in Dragon am vazut carucioare mult mai frumoase"......oare ce va spune despre hainutele pe care le-am cumparat finutei?! O sa le fac poze inainte sa i le dau, sa le vedeti si voi...offff, pentru ce ma consum eu....
Si asa, am ajuns acasa la 7.30, cu Pitonul rupt in dinti, mort de foame si sete...
SI maine avem musafiri, nu am facut nici curatenie in casa, nici nu am pregatit mancarea pe care trebuie sa o pregatesc...deci maine o sa behai .... Sa imi tineti pumnii sa reusesc sa fac totul pana la 3...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
simonapro spune:
LA MULTI ANI!
Darius Andrei
Adrian
Bianca Stephanie
si multe pentru mamici!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui olishka Mamici maine iesiti in parc? Dati de stire ca venim Olga, mamica lui David iepurasul |
vad ca astia anunta ploaie maine; daca nu ploua poate ne intalnim la moghioros in parc... ce ziceti??? ce ora va convine?? la mine a intrat cristi in concediu... deci dispun de sofer; si am de gand sa-l las cu mutzu in grija si sa conduc eu, ca sa prind curaj sa plec cu mutzu in masina singurica pana la urma.
noi am fost la kidex azi si ne-am intors cu masina plina varf; am luat vreo 5 costumase, am luat unul si pentru finutul meu pentru botez; mutzu a primit jucarii zornaitoare de lemn (maracas adica), vreo 3 bucati ca dupa ce a zornait unul de a turbat pe toata lumea m-am gandit ca e mai bine sa-i fac provizii; am mai luat sosetele, ciorapei, cuburi foarte faine (dar nu de varsta lui) pe care le punem gramada si le daramam in hohote de ras si......... o masina maaaaare si rosie cu telecomanda- dar merge si actionata de copil la pedale; am vazut si ca cea a lui Ale (vitamina) dar era prea mare pentru apartamentul nostru (ca de'- garaj nu avem... o parcam si noi prin sufragerie), asa ca am luat una mai micuta dar tot maaare pentru mutzu care evident ca nu ajunge la volan cand sta pe scaunel; o sa improvizam noi o bancuta pentru el si sa-l plimbam nitelus prin parc... deocamdata ne plimbam in sufragerie; ; o sa i-o leg cu fundita pentru ziua lui; si sa stiti ca nu sunt eu "vinovata" de cumpararea ei- nu m-am inteles cu cristi; ca el si-a dorit asa ceva cand era mic, si nu a avut, si vrea sa-i ia lui mutzu... asa ca i-am facut damblaua (eu sincer nu-i vad rostul daca nu avem curte, ca afara o sa se lege toti copii de noi sa le-o dam... si toti cainii din parc); pana la urma masina a fost platita de sora'mea si mama... deci cristi a fost doar cu ideea;
si nu am gasit scaunel de masina, dupa care ma dusesem de fapt acolo; cei de la britax romer nu au participat la expo... asta e, dau comanda pe net si o rezolv
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
olishka spune:
Asa deci, faceti intalniri si pe mine ma lasati acas sa stau cu soacra
Pisik distractie faina.
Gige pai de ce sa fii o mama denaturata, ca l-ai scos in parc? Eu abia asteptam sa vina caldura sa fiu toata ziua plecata de-acasa. Pup Pitonul vaccinat si mamica frumusica.
Si acum va cer un sfat urgent.
Dupa cum v-am zis a venit Socrella. De 10 min o aud cum tuseste cam fara oprire. Eu mi-am dat seama ca este cam racita, dar ea zice ca nu-i nici o problema ca nu este gripata, ac doar a transpirat si a racit si ca nu se ia. Mie mi-e frica tare sa nu se imbolnaveasca piciu, mai ales ca sta bot in bot cu el si il tot pupa. Voi ce ziceti, se ia sau nu se ia. Eu as lua masuri, dar imi e ca se supara, ca tot ii zice lui fii-su ca ma iau mereu de ea
Va rog ajutor
Olga, mamica lui David iepurasul
simonapro spune:
Si noi am facut azi curatenie, dar nu am insistat prea tare ca dupa Paste ne apucam iar de decorat camere, ca noi nu am reusit sa le facem pe toate cand ne-am mutat la casa.
Mai fetelor m-a disperat Lucian cu trezitul de dimineata, cum vede lumina afara pe la 5.30-6 e in picioare, dar azi l-am pacalit i-am dat sa suga l-am pus in patut si nu l-am mai bagat in seama ca sa adoarma iar ca ii picau ochii, ne-a strigat pe rand: tata, mama, mamai, daca a vazut ca nu-l baga nimeni in seama s-a culcat pana la urma, dar asta e un caz fericit de obicei se pune pe bocit si adoarme pe la 7-8.
Floric: si eu am mai patit asa cu laptele, chiar acum cateva saptamani la fel ziceam si eu ca nu o sa mai am, dar a revenit productia, la mine depinde foarte mult de ce mananc.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui olishka Asa deci, faceti intalniri si pe mine ma lasati acas sa stau cu soacra Pisik distractie faina. Gige pai de ce sa fii o mama denaturata, ca l-ai scos in parc? Eu abia asteptam sa vina caldura sa fiu toata ziua plecata de-acasa. Pup Pitonul vaccinat si mamica frumusica. Si acum va cer un sfat urgent. Dupa cum v-am zis a venit Socrella. De 10 min o aud cum tuseste cam fara oprire. Eu mi-am dat seama ca este cam racita, dar ea zice ca nu-i nici o problema ca nu este gripata, ac doar a transpirat si a racit si ca nu se ia. Mie mi-e frica tare sa nu se imbolnaveasca piciu, mai ales ca sta bot in bot cu el si il tot pupa. Voi ce ziceti, se ia sau nu se ia. Eu as lua masuri, dar imi e ca se supara, ca tot ii zice lui fii-su ca ma iau mereu de ea Va rog ajutor Olga, mamica lui David iepurasul |
Olga+Davidutz
Eu zic sa alungi Socroshenia, ca sigur se ia....la mine soacra mea ar pleca singura daca ar simti cel mai mic semn de raceala. Ce daca nu e gripa....nu exista raceala...tot viral e...sa se potoleasca cu pupatul nepotel dulce si sa scurteze vizita...
Da-i preventiv lui David oscilo...te rooog! Si lamaie si...alunga focarul de acasa Eu sunt paranoica la faza asta. Le-am zis musafirilor de maine ca...daca sunt putin raciti, ii astept alta data, poate cand face Victor 2 ani...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Monnvas spune:
am terminat cu urzicile. Sotul s-a laudat ca ma ajuta si a curatat si el 5 fire, dupa care s-a carat de-acasa. Mai bine, cand am vazut ce inseamna la el "arunci cotorul si lasi doar frunzele" (e o explicatie asa de opaca? ) m-am simtit usurata ca pleaca. Mainile ma urzica si acum, dar e chiar funny (io nu pot sa lucrez cu manusi, nici cand spal covoare nu folosesc manusi).
Citesc si revin.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
La multi ani, Darius Andrei, berbec simpatic!
La multi ani, Adrian!
La multi ani, Bianca Stephanie, viitoare "big sister"!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)