Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

MIMIKA imi pare bine ca tu si copii ati ajuns la aer curat. Sa fiti sanatosi si voiosi.
MONIKUS poate se va regla si somnicul. Deci copilul nu are nimic si este bine dezvoltat, ma bucura mult sa aud asta. Cu papica diversificata ai rabdare o sa manance el cand va dori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

MONIIULIA cred ca trebuie sa mergi la un medic sa te vada. Nu cred ca e normal sa ai sangerari dar nu intra in panica. Cu calm la medic. Ai grija de Tudorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

moniiulia si eu am patit sa mi curga sange la cateva ore de contact.la inceput am zis ca e de la fibrom.dar pana la urma m am dus la dr meu si a spus ca este normal sa mai avem sangerari pana la un an de la nastere pana se regleaza.eu m am mirat dar de mai ales ca iau anticonceptionale.dar fiecare cu cazul lui

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n
Loremunteanu ai nimerit-o, faptul ca Nicholas dintotdeauna a facut kk cam apos m-a dus la gandul ca ar putea avea o alergie, dar asta acum 3 saptamani. Nu stiam de corelatia asta, iar cand in ianuarie m-a intrebat dermatologistul daca are diaree i-am zis ca nu. Am facut multe ca sa aflu cauza DA, fara succes si intr-un final mi-am zis intr-o seara "ce-ar fi sa caut aproape de casa, poate are alergia mea la lapte", apoi mi-am amintit de scaune moi si m-am straduit mult sa-mi amintesc cum erau la Peter si am tras concluzia ca difera. Am avut un noroc teribil sa gasesc programare asa repede (pediatrul mi-a zis ca dureaza luni de zile, la fel si o vecina)
Daca ti se pare ca are diaree continua, poate fi semn de alergie, du-te la un specialist.

Incredibil este cum in vreo 10 zile s-a vindecat, cand obrazul lui era asa de ingrosat ca nu se vedea bine ca zambeste. Acum vreo 3 zile ma uitam la el si nu recunosteam zambetul. Mainile pareau sa fie ale unui batranel bolnav de ficat, iar acum sunt moi si albe.
Mi-a zis o mamica prietena sa tin regim fara oua, lapte si alune, cica de obicei merg impreuna, eu scosesem timp de 3 saptamani doar lapte si alune si a fost mai rau. Asa ca la allergist am putut sa-i spun ca le banui pe cele 3 (deoarece era din zi in zi mai bine) si a iesit ca e alergic la 2 din ele.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)


Diana multumesc mult de raspuns... Probabil ca o sa merg si eu la alergolog, dar nu chiar acum... Sa mai strangem niste banuti... Astia aici, ori au scos tot de pe lista de gratuitati ori e de vina casa de asigurari (nu nationala, cea la care suntem noi), ca nici macar o coprocultura gratuit nu pot sa fac... Asta e alta poveste...


Ieri am facut vaccinul... La bilantul pe luna asta, stam cam prost... Nu a luat nici un gream in greutate, in lungime, 1cm... Asa ca mergem cu diversificarea in asa fel incat sa incercam sa strangem si scaunul (supa de legume cu mai mult morcov si plecam din start cu piure, nu zeama, orez fiert cu mar copt, cereale, biotics, etc)... Vedem ce se intampla intr-o luna si apoi mai vedem ce mai facem...

Ma duc la treburi...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna de dimineata,

eu ma rasfat ca domnu' sot hraneste piticul.

va zic La multi ani dovlecutilor de ieri. nu am apucat sa intru ca am fost plecati toata ziulica.

de azi debutam si noi in ale supei. mi-a zis sa pun la 600 ml de apa 300 de gr de legume (morcovi, lbitura, o ceapa mica, o felie de ardei verde) dupa ce fierb sa pasez doar morcovul, il amestec cu ceva zeama, inca un clocot cu o lingurita de ulei de masline si gata supa. azi 80 de ml, maine 150. mi-a zis sa fac supa ptr 2 zile si tot la 2 zile sa ii bag o leguma noua si apoi piept de pui (100 de gr. fiert separat).

ce mai vroiam sa zic??? nu mai stiu... revin



Ioana mama lui Carol Ioan


Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Neatza!!

M-am trezit si eu. Mandra inca doarme. De ieri seara de la 9 jumate. Bine, s-a mai trezit la tzitzi, dar atat. Azi am ratat suculetzul.Poate macar supitza s-o prindem.

Abia astept sa iesim afara. Cum o fi cu vantul? Ca ieri am stat putin si a fost oki pt ca nu prea mai tuseste.

Moni, si eu am aceeasi parere. Ar trebui sa vb cu doc-doc. Poti s-o suni(sau sa-l suni) intai sa vezi ce crede. Don't worry ca nu te ajuta deloc!

Mangulici, ai ghicit bine ora de trezire a lui piski. Oof...lasa, ca poate apuci sa tragi un nap peste zi.

Ma duc sa incep supitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dragelor,mi-a fost tare,tare dor de voi
Am inceput prin a ne raci cobza ,toti,apoi nu mi-a mers netu'
Revin mai incolo,cand dorm picii
Va pup si va strang tare tare in brate

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetele,

Sara Lucretia

Iulika, mersi. Sunt curioasa cam pe cand masa 3 de solide, dar voi studia si eu pe net. maria le mananca destul de bine pe astea 2, respectiv la 11 fructe, cu cereale cca 100 g, si la 14 mancare de legume cu carne intre 150 si 180 g, si apoi nu mai papa lapte in general.
Azi i-am introdus fasolea verde intr-o supica gen ciorba (carne de pui, morcovi , patrunjel, ceapa, cartofi, ardei, mazare, fasole verde, suc de rosii si putina lamaie, iar in final iaurt pe post de smantana). A fost cel mai mare succes de pana acum.

Diana si Iuliapapusa, ma bucur ca e puiul mai bine.

Madalina,

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Monikus, ma bucur sa aud ca totul e ok. Nici nu se putea altfel.

Manga,



Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Loremunteanu "nu creste corespunzator" era unul din punctele de pe formularul allergist-ului, alaturi de "diaree". La Nicholas nu e asta problema, e grasun si tot creste, de aceea nu m-am gandit la alergii.
Chiar ca imi suna a alergie la voi.

Mergi la inceput