Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Daca esti interesata, iti pot da si adresa. Nsh ce sa zic, la mine a vazut sarcina din a 3-a zi de la intarzierea CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Helou burticute!
multumesc mult celor care mi-au urat la multi ani pt ieri!
si eu va urez tuturor o primavara pliiina de flori, fara greturi si cu cat mai multa pofta de viata! Sa dea Domnul sa avem toate sarcini usoare si toate la termen!

Eu azi sunt putin mai bine, de dimineata am avut o sedinta inainte sa ies din casa (chiar m-am bucurat ca m-a luat inainte sa plec si nu m-a apucat pe tramvai sau in metrou...mi-e f rusine daca ma apuca prin public, am o punga la mine mereu si servetele..)
oricum, greata nu mai este asa persistenta, inca nu pot manca mai nimic..dar, daca nu ma gandesc la mancare mi-e bine!
miercuri mergem la eco de 8 sapt, abia astept...as sta toaata ziua la eco sa ma uit la el!

[+7 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Si eu tot miercuri, tot de 8 saptamani Abia astept sa vad cat a crescut.. Oare echo e transvaginala sau normala? Mi-e o greata de nu vad monitorul.. Incerc cu o portocala..

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Helou burticute!
multumesc mult celor care mi-au urat la multi ani pt ieri!
si eu va urez tuturor o primavara pliiina de flori, fara greturi si cu cat mai multa pofta de viata! Sa dea Domnul sa avem toate sarcini usoare si toate la termen!

Eu azi sunt putin mai bine, de dimineata am avut o sedinta inainte sa ies din casa (chiar m-am bucurat ca m-a luat inainte sa plec si nu m-a apucat pe tramvai sau in metrou...mi-e f rusine daca ma apuca prin public, am o punga la mine mereu si servetele..)
oricum, greata nu mai este asa persistenta, inca nu pot manca mai nimic..dar, daca nu ma gandesc la mancare mi-e bine!
miercuri mergem la eco de 8 sapt, abia astept...as sta toaata ziua la eco sa ma uit la el!

[+7 sapt]

7+

Mergi la inceput

ar trebui sa fie eco transvaginala

Mergi la inceput

luati-va si un stick cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..eu am gresit nu azi am echo ci lunea viioare...eu nu stiu ce sa mai fac ..am stare de greata de dimineata pana seara dar nu pot sa deloc...of si mai am de asteptat 1 saptamana ..bafta le echo pt cine se duce azi sau zilele astea..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Va sarut pe toate! Va doresc o saptamana frumoasa si binecuvantata,cu vesti bune!
Eu deja am una: nu ma mai doare burtica ,cam 2,3 saptamani m-a omorat ,dar acum a incetat,greturi usoare,pofte moderate.......dar stare extrema de slabiciune.Soooomn cat cuprinde si lipsa acuta de energie.
Sper ca dupa Paste sa ma pun pe picioare .
Am si eu cosuri pe fata
,cu toate astea cred ca va fi baiat
As vrea sa il iau si pe el la Denii seara saptamana asta,dar parca nu mai am rabdare sa stau...nu stiu ce e cu mine ..de -abia stau undeva 30 de min....
Cam atat...Va citesc cu placere si va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Daca esti interesata, iti pot da si adresa. Nsh ce sa zic, la mine a vazut sarcina din a 3-a zi de la intarzierea CM.

la fortis?
Iosup mai face?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Hi hi... am anuntat la birou, fortat, desi am zis ca o fac dupa eco de azi. Maine m-am programat la analize la 7 dimineata asa ca imi incurcam serios programul si deja e suspect ca toata ziua stau la medic.

A fost chiar ok. Am vorbit doar cu sefa, colegii sa mai astepte

Am ajuns sa inumar orele pana la eco...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

luati-va si un stick cu voi

Se poate pune ecografia pe stick?

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput