Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
simona-maris spune:
Mirunam,normal ar fi sa se poata,dar depinde de cat e de performant eco...Succes! Speram sa se poata,pt tine
beatrice75 spune:
Da, Miruna, mie asa mi-a zis, ca ultima data mi-a facut eco transvaginala, dar cred ca era 4D.Nu era alb-negru. Mi-a zis ca data viitoare(in cazul acesta, maine) sa vin si cu un stick.
Simona, credeam ca doar eu sunt asa cu lipsa asta de rabdare.
Fetelor, voi luati ceva pt mentinerea sarcinii?duhpaston, ovule Arefam?
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona-maris Mirunam,normal ar fi sa se poata,dar depinde de cat e de performant eco...Succes! Speram sa se poata,pt tine ![]() |
Simona, multumesc
Ar trebui sa fie performant, ca e 4D. Nu mai pot de nerabdare...Beatrice eu iau Duphaston. Ii atribui o singura vina, o foame disperata. Nu stiu daca este sarcina sau medicamentul. Eu sunt foarte mancacioasa, poftesc la orice de cand ma stiu dar acum parca am depasit orice limita. In rest nu am alte efecte, important este sa isi faca treaba si sa tina bebe acolo unde trebuie
Trebuie sa il iau pana in luna a 5-a, cand probabil voi fi o barca
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
simona-maris spune:
Beatrice,mie nu mi-a dat nimic,avand in vedere ca e prima sarcina,nu am avut nici un avort sau sarcini perdute.Oricum,d-na doctor unde merg eu nu este pentru pastile in primul trimestru,in afara de acid folic nu iau nimic.Acum depinde de ...epicriza![]()
,stii tu..antecedente ,istoric medical...
Trebuie sa plec,si am un chef nebun de vorba.M-am facut extrem de lenesa in ultima vreme.Nu plec nicaieri fara masina![]()
Simona,
+8
sunset_zuzi spune:
miruna detalii 
..ai anuntat in scris sau asa la o discutie cu sefa?
Doamne ai grija si de noi
5+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi miruna detalii ![]() ..ai anuntat in scris sau asa la o discutie cu sefa?Doamne ai grija si de noi 5+ |
Pai la noi "sefa" e relativ, adica nu e genul de "sefa"
Nu am intrat in detalii gen data nasterii si implicit a concediului prenatal dar avem timp. Oricum eu din luna a 7a nici nu mai concep sa muncesc

Se pare ca am fost prima la anuntat
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
sashenka_h spune:
buna dimineata burticute. nu am apucat sa scriu pana acum ca am fost la dr cu sasha care are giardia 

si eu mi-am facut al doilea test de beta hcg.
sa stici ca si mie imi este greata dimineata, dar nu mi-a scazut pofta de mancare, stiu ca doctora mea mi-a spus ca daca imi este rau inseamna ca sarcina se dezvolta normal si este un semn bun.
eu la eco la medsana nu m-am dus cu stick si mi le-au pus ei direct pe dvd fara sa ma intrebe, asa ca si dvd-ul este o optiune.
A intrebat cineva de Iosup, eu stiu ca nu mai profeseaza deocamdata ptr ca l-a dat o mamica in judecata ptr ca nu a vazut o malformatie la inima bebelusului, iar pana nu se rezolva problema nu mai are voie sa profeseze. Desi am inteles ca nu era vina lui, cand a intrat in comisie cu ecografia nici un dr nu s-a dat seama de anomalie. acu cine stie/
Succes burticutelor care mergeti la eco astazi, noi abia joi mergem. 

Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui mirunam Pai la noi "sefa" e relativ, adica nu e genul de "sefa" Nu am intrat in detalii gen data nasterii si implicit a concediului prenatal dar avem timp. Oricum eu din luna a 7a nici nu mai concep sa muncesc ![]() Se pare ca am fost prima la anuntat MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+ |
stai ca urmez si eu

Doamne ai grija si de noi
5+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h buna dimineata burticute. nu am apucat sa scriu pana acum ca am fost la dr cu sasha care are giardia ![]() ![]() si eu mi-am facut al doilea test de beta hcg.sa stici ca si mie imi este greata dimineata, dar nu mi-a scazut pofta de mancare, stiu ca doctora mea mi-a spus ca daca imi este rau inseamna ca sarcina se dezvolta normal si este un semn bun. eu la eco la medsana nu m-am dus cu stick si mi le-au pus ei direct pe dvd fara sa ma intrebe, asa ca si dvd-ul este o optiune. A intrebat cineva de Iosup, eu stiu ca nu mai profeseaza deocamdata ptr ca l-a dat o mamica in judecata ptr ca nu a vazut o malformatie la inima bebelusului, iar pana nu se rezolva problema nu mai are voie sa profeseze. Desi am inteles ca nu era vina lui, cand a intrat in comisie cu ecografia nici un dr nu s-a dat seama de anomalie. acu cine stie/ Succes burticutelor care mergeti la eco astazi, noi abia joi mergem. ![]() ![]() ![]() Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Sashenka, stai listita cu giardia, Alex avea abonament pe perioada verii. Cu toata atentia tot lua. Lui i-au dat Sumetrolin si a trecut. Mai e si Giardinofit care e naturist, scarbos la gust dar eficient
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
stai ca urmez si eu ![]() Doamne ai grija si de noi 5+ |
Ne zice bine
! O sa vezi ca sunt sanatosi, frumosi si sigur se nasc la termen, asa dupa fata MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+