Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
sunset_zuzi spune:
miruna doamne ajuta sa fie bine
promit sa vin cu toate detaliile 

Doamne ai grija si de noi
5+
sashenka_h spune:
miruna stiu cum este ca si iusti a avut dar nu ma asteptam la sasha, dr ne-a dat si noua giardinopit 
Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ancadragoman spune:
Incerc sa va ademenesc la bazarul umanitar si azi va propun un sling
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/QDiverse#5453299805463931634
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ioana_Mami spune:
Buna mamici ,
mirunam ti-am luat-o inainte
...am anuntat de joi .
Eu am o stare de oboseala de nu ma pot concentra la nimic ... sper sa fie de vina vremea sau ziua de luni , ca raman in urma cu treaba .
Bine ca am anuntat si nu ma pot da afara
!
Fericita
+7
ALEXA1985 spune:
Burticute, ajutati-ma si pe mine va rog cu ce stiti despre doctorii de la CFR 2. Nasa mea lucreaza acolo si mi-a spus ca ma duce la orice doctor doresc. Ea mi l-a recomandat pe Gherasie C. insa am auzit ca acum e sef de sectie ft ocupat si nu se ocupa cum trebuie de gravidute. Am mai auzit ca ar fi buni :Mihalache Florina, Miciner Silvia si Nayel Isreb dar si el e ft ocupat. Voi stiti ceva de vreunul?
7+
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Burticute, ajutati-ma si pe mine va rog cu ce stiti despre doctorii de la CFR 2. Nasa mea lucreaza acolo si mi-a spus ca ma duce la orice doctor doresc. Ea mi l-a recomandat pe Gherasie C. insa am auzit ca acum e sef de sectie ft ocupat si nu se ocupa cum trebuie de gravidute. Am mai auzit ca ar fi buni :Mihalache Florina, Miciner Silvia si Nayel Isreb dar si el e ft ocupat. Voi stiti ceva de vreunul? 7+ |
eu l-am nascut pe sasha cu gherasie si acum tot la el ma duc, mi-e mi se pare super, il recomand. eu stiu ca era altcineva sef de sectie.
Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Buna mamici , mirunam ti-am luat-o inainte Eu am o stare de oboseala de nu ma pot concentra la nimic ... sper sa fie de vina vremea sau ziua de luni , ca raman in urma cu treaba . Bine ca am anuntat si nu ma pot da afara Fericita +7 |
Ioana, sa stii ca nu m-am gandit ca pot dormi pe mine! Ai dreptate... eu scriu pe forum ca sa ma trezesc. Cum imi pica in mana acte ma apuca somnul
. Visez cafele. Chiar citisem ca o cafeluta avem voie, dar parca imi este frica. La tine ce reactii au avut? Ai anuntat si colegii? Eu tocmai am gugaluit-o pe dr. care imi face ecografiile si am aflat ca e acra (m-am prins si eu dar am zis ca a fost un eveniment), ca este actuala prietena a lui Adrian Iovan (ex sot de Romanita) si ca este o alarmista
. Asta cred ca e ultima eco la ea... Nu am gasit prea multe pareri de bine.Data trecuta mi-a luat 250 Ron pentru 30 de secunde de ecografie pe cand Herghelegiu mi-a spus ca nu platesc daca nu vede bine tot cupilu (eram in luna a 5a cu Alex) pentru ca e aparatul vai de el si ar fi o hotie. No comment.
Mai am 2 ore si vad bebele.

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
Ioana_Mami spune:
Eu beau cate o cafeluta mica cu lapte ... nu ca m-ar ajuta la somn , mai rau ma adoarme ca e calda...a se evita excesul de cafea ...asa scrie la carte.
Sefu , a fost foarte incantat , sa am grija de mine , sa ma menajez si dc e ceva sau am nevoie de ceva sa il anunt .
Colegii bucurie mare , dar i-am anuntat doar pe cei apropiati mie.
Eu am dus de la dr. hartie ca sunt insarcinata ca sa fie oficial la servici .
Cik somnolenta asta ar trece in luna a 3-a cand ne umplem de viata si energie ...hai s-o vad si p'asta ![]()
Fericita
+8
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Burticute, ajutati-ma si pe mine va rog cu ce stiti despre doctorii de la CFR 2. Nasa mea lucreaza acolo si mi-a spus ca ma duce la orice doctor doresc. Ea mi l-a recomandat pe Gherasie C. insa am auzit ca acum e sef de sectie ft ocupat si nu se ocupa cum trebuie de gravidute. Am mai auzit ca ar fi buni :Mihalache Florina, Miciner Silvia si Nayel Isreb dar si el e ft ocupat. Voi stiti ceva de vreunul? 7+ |
mama mea a fost operata de fibrom de Dr Nayel...si sa stii ca a fost fff multumita de el
Doamne ai grija si de noi
5+