Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna eu merg la spital la cantacuzino

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

miruna sa stii ca si eu am inima cat un purice...abia astept sa treaca si ziua de azi si diseara sa-mi vad samburelul ...ca sa nu mai zic de griji si de paranoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna sa stii ca si eu am inima cat un purice...abia astept sa treaca si ziua de azi si diseara sa-mi vad samburelul ...ca sa nu mai zic de griji si de paranoia

La ce ora mergi? Recunosc ca daca aud de bine de la voi ma incurajez si eu

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor si eu m-am trezit azi cu stare de rau! Cred ca-i de la tiroida!palpitatii si stare de sufocare!de am inceput sa ma panichez pt ca starea persista de la ora 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor si eu m-am trezit azi cu stare de rau! Cred ca-i de la tiroida!palpitatii si stare de sufocare!de am inceput sa ma panichez pt ca starea persista de la ora 6.

Beatrice, inceraca sa te linistesti pentru ca altfel nu numai ca ii faci rau bebelui dar nici nu scapi de aceste simptome care se amplifica la frica. Sunt asmatica si la fiecare criza pana nu imi trecea sperietura nu trecea nici sufocare... nu faci altceva decat sa ajuti simptomele.

Nu stiu daca poate fi de la tiroida dar cu siguranta te ajuta daca te relaxezi un pic...desi imi dau seama ca este greu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

La ce ora mergi? Recunosc ca daca aud de bine de la voi ma incurajez si eu

pai cand ies de la servici....adica pe la 18:00- 18:30 ajung acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Unde faci eco? Si cat te costa? Trebuia sa fac si eu azi la Municipal insa doctorul care mi-a fost recomandat nu este, astfel incat trebuie sa fac in alta parte.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata burtici ....incep saptamana cu o slaba stare de rau si cu o somnolenta cronica ...azi mergem la eco sa vedem inimioara...sper sa se vada...ca noi maine facem 6 sapt

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Imi puteti recomanda unde as putea face ecografia transvaginala azi si sa fie si doctorul bun?

7+

Mergi la inceput

alexa costa cam in jur de 100 ron ( mai mult sau mai putin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Imi puteti recomanda unde as putea face ecografia transvaginala azi si sa fie si doctorul bun?

7+

Ai putea face eco tansvaginala la dr. Tutunaru intre orele 14-18, dar nu este cu programare, te poti duce in acest interval orar si stai la usa si astepti. 150ron

Mergi la inceput