Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

beatrice, eu chiar am observat in real life femei care aveau fetitze si tenul distrus, si femei cu baieti care aveau tenul perfect. sunt sigura ca are de a face cu hormonii. pentru ca fetitele isi fac provizii de ovule inca din viatza intrauterina si ar avea sens... cel putin asa am citit.
joy, am plecat atunci pentru ca la munca fiind devenisem total obsedata de forum. stateam cu dintii pe tastatura toata ziua sa vad cine ce mai zice. am luat o pauza lungutza si apoi am intrat sa mai vb cu prietene mai vechi. la scutece apoi nu am intrat pentru ca mi-a fost foarte greu la inceput si cu cezariana si pentru ca nu eram foarte pregatita pentru toata treaba cu a fi mama, si pentru ca am avut ceva depresie post partum. si pur si simplu nu am gasit timp. mai ceream un sfat la telefon la prietene mai experimentate.

eu am spart azi si peshte si icre. de unde icepusem dimineata cu greata si chiar rau in mashia care mi-e total necaracteristic! [:P]

Mami de (28.10.2008) si bb2 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

eu am spart azi si peshte si icre. de unde icepusem dimineata cu greata si chiar rau in mashia care mi-e total necaracteristic! [:P]

Sa-ti fie de bine! Eu am mancat fasole cu carnati cu ceapa A fost bunaaaaaaa Profit ca inca n-am gretui deloc si nu se stie mai incolo. Deocamdat poftesc la orice, dc vb cineva langa mine despre un fel de mancare imediat incep sa

Rau in masina am avut si eu in sarcina cu Sofia, desi pana atunci nu mai experimentasem. Oricum, am gasit si antidotul: sa conduc eu

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am aparut si eu .hello.....eu am o stare de greata in continuu ..ma mai lasa putin dupa ce mananc.am observat ca daca nu mananc si mi-e foame asta imi amplifica starea de rau..eu cand am fost gravida cu fetita mea si dupa am avut tenul la fel ca intotdeauna adica fara nici un cos sau altceva..maine ma duc la echo.la 3...sunt putin stresata sper sa fie totul bine

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Salutare!
Hop si eu la voi in odisee cu si pt. toate si cu dedicatie speciala pt.:
-Allexxia_m, surioara mea,
-Alexa, mami de Maryam bububuruza, ingeras in ceruri, colega mea de odisee la fulgusorii de noiembrie-decembrie 2009

pe burtici si daca ma primiti sa va fac galerie ma inscriu ca !

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna seara burticute...

Sa va povestesc in cateva cuvinte ce am patit in weekend-ul asta. Sambata seara =, noaptea si duminica dimineata de cate ori am urinat, am facut cu sange. M-am speriat si duminica dimineata m-am dus la Municipal la urgenta. Am dat de o doctora foarte draguta Grigoras , care m-a trimis sa fac eco.Dar cum la urgenta nu au transvaginala am facut o eco normala in care s-a vazut bb. Concluzia a fost ca asta s-a intamplat de la efort, deoarece eu sambata toata ziulica am smotruit, am facut curatenie pt Paste. Maine dimineata merg tot la Municipal pentru tranvaginala , pentru ca sa ascult si eu inimioara puiului meu.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Stie cineva , ceva despre doamna doctor Grigoras de la Municipal?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici ....incep saptamana cu o slaba stare de rau si cu o somnolenta cronica ...azi mergem la eco sa vedem inimioara...sper sa se vada...ca noi maine facem 6 sapt

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Tin pumnii stransi fetelor care fac ecografii azi . Eu pana la la 12 saptamani nu stiu daca am sa mai fac vreuna asa ca inimioara ramane un mister pt mine.
doura asa e, cu cat e stomacul mai gol e mai puternica senzatia de rau. la mine trece cu dulciuri
joy asa-i, dk conduc eu e ok. si m-am si cumintit vizibil la volan
zuzi in principiu ar putea sa se vada daca e si aparatul f bun, si dr. daca nu, nu te stresa. eu am fost la 6 saptamani si nici nu a vrut macar sa se uita dupa ea...
bravegirl, unde esti ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Am uitat sa ma plang ...pe la 5 de dimineata m-a durut ff tare burta...asa de tare incat ma trezit din somn durerea am luat un nospa dar nu trecea si dupa 5 min am mai luat unul ...sper sa nu fi facut abuz dar ma durea cumplit de tare....in conditiile in care eu nu misc un pai

alinusha sunt atat de nerabdatoare sa vad inimioara mea ....stiu ca ma intelegi

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Buna dimineata gravidute!

In primul rand bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi.

Ne inscriem si noi pe lista celor care merg azi la eco, niciodata nu am fost asa de speriata... mai trebuie sa si astept pana la 19.00 ... am timp suficient sa imi fac tone de griji.

De doua zile pe lana greturi timide sunt si fericita posesoare de dureri de ovare, alternativ, ba stangul, ba dreptul si niciodata impreuna De unde or mai fi aparut si astea...

Sunset tu unde mergi la ecograf?

Dourandoudou, bafta la ecograf!!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput