Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Dupa semne e tot mai clar ca e fetitza la mine. Am ceva coshuri pe fatza... de unde eu nu am niciodata in mod normal iar la prima sarcina am avut tenul perfect. Si imi este semnificativ mai greata. Azi am mancat doar coliva toata ziua. Ce-i drept mi-a iesit buna. Dar nu m-am putut apropia de nimic altceva.
Somn usor tuturor!

Mami de (28.10.2008) si bb2 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

eli imi pare nespus de rau...doamne doamne stie el mai bine ce e bine pt fiecare din noi. fii tare si nu uita ca suntem aici sa te sprijinim...

alina nici eu nu simt inca nimik cu sanii..bine eu nu am numai 3 sapt si putin..deci nu am inca simptome...dar nici rau sau agreata nu am. ma simt bine.

fetele maine ma mut si nu o sa am net numai luni si sotul va instala calc numai marti cred..asa ca mai vb sapt viit...

mami fericita de eric si 3+
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Dupa semne e tot mai clar ca e fetitza la mine. Am ceva coshuri pe fatza... de unde eu nu am niciodata in mod normal iar la prima sarcina am avut tenul perfect. Si imi este semnificativ mai greata. Azi am mancat doar coliva toata ziua. Ce-i drept mi-a iesit buna. Dar nu m-am putut apropia de nimic altceva.
Somn usor tuturor!

Mami de (28.10.2008) si bb2 7+

Daca iti doresti fetita sa dea doamne doamne sa fie sanatoasa, dar sa stii ca alea nu sunt semne ca o sa ai fetita. eu la amandoua sarcinile am avut cosuri ca sa nu mai spun de greturi, cu iustin aveam si 2-3 zile cand nu eram in stare sa bag nimic in gura ca dadeam la rate, doar apa si 5 l de apa pe zi. asa ca si eu imi doresc fata, dar cine stie poate tu faci fata si eu tot baiat

sa stiti ca eu in celelalte sarcini am luat centrum materna dar m-am ingrasat tare de la ele, acu inca nu iau nimic ptr ca daca am avut probleme cu depistarea sarcinii, trebuie sa astept pana joi cand merg iarasi, iau totusi acid folic. stiu ca ptr starile de greata dr mi-a zis sa iau metroclopramid numai ca ma scotea din uz ptr ca imi dadea stari de somnolenta de zici ca ma drogam
bun venit noilor burticute si sarcini usoare si bebei sanatosi

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_1984
Am o intrebare la voi, mai este cineva care nu are sanii mariti si sensibili.....la prima sarcina erau dubli pe vremea asta, acum nimic.
Am vazut ca multe dintre voi v-ati vazut bebeii, eu am fost la medic pe la 6 sapt mi-a facut testul de sarcina si atat si mi-a zis sa vin iar la 10 sapt.

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 5+

Eu nu i-am avut mariti la prima sarcina, decat pe la 30 de sapt au inceput sa se mareasca, si nici acum nu sunt nici mariti nici sensibili.

Eli, imi pare rau de pierderea suferita. sa ai puterea sa depasesti momentele grele.

alinushca, sigur ca te tin minte. Insa la un moment dat ai disparut din peisaj si nici la clubul scutecelor nu te-am vazut. Probabil te-a determinat ceva sa nu mai scrii... Iti doresc sarcina usoara si un bb2 sanatos

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

de Florii pt. toate !

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

va spun si eu sarcin usoara si la multi ani pentru sarbatorite.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/grigore_tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

la multi ani tutror celor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua numelui!!!
Eli, suntem alaturi de tine, trebuie sa fii curajoasa si sa continui sa gandesti pozitiv!! Pupici la burtici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eli,
Vad ca si voi sunteti la fel:iaurt, fructe si poate cam atat!Din cauza gretei!Bravo celor care pot sa bea atat de multa apa!5l waw!Tare!
Poate va fac sila, dar eu am mancat cu placere ieri o ciorba de legume la restaurant, alaltaieri, creveti si acum am pofta de urzici si pepene(stiu, ultimul tot fruct)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, asa se zice ca daca iti apar cosuri pe fatza, faci fata, ca fura din frumusetea mamei

Mergi la inceput