Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Shaorma ma gandeam ca e nesanatoasa din cauza sosurilor. Ca in rest, daca o iau fara cartofi prajiti, ar fi ok. Dar sa nu mai vorbim de mancare ca mor de foame la ora asta.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

gata am anuntat ....m-au felicitat...nu au fost prea convingatori ca sunt multumiti pt mine dar cel mai important este ca acum stiu ca sunt pt mine asta conta

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Bravo! Bine ca ti-ai luat piatra de pe inima, daca simteai nevoia sa anunti. Poate anunt si eu dupa ecografia de pe 6 aprilie, desi parca as mai sta asa, neanuntata cu toate ca m-ar manca limba sa mai vorbesc si eu cu colegele despre asta, la noi sunt mai multe gravide acum. Am schimbat semnatura:-)

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Salut burticute.

Azi am fost la control la doctorul Gherasie Cristian si mi-a dat tratament cu utrogestan 6 pe zi si un acid folic, deoarece a descoperit un hematom de la care dupa ce urinez sangerez cateva picaturi. Mai rau e ca azi la eco transvaginala nu a vazut inimioara lui bb si astfel mi-a dat o saptamana de repaus la pat si sa ne vedem saptamana viitoare. a spus ca e inca mic, azi am intrat in 7 saptamani. Dar ieri am facut o transvaginala si mi-a spus ca ii vede bataile inimii , dar nu le poate masura. Voi ce spuneti?Ce credeti?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata fetelor - gravidutelor!!!!
Eu sunt nou-nouta aici si ma descurc mai greu cu scrisul. Sunt si eu gravida, dar picata din luna pt ca noi nu ne-am asteptat la sarcina asta!!! Asa am ajuns pe siteul asta: sa aflu si eu mai multe pt ca nu prea am idee de nimik! Sper sa ma ajutati si pe mine, sa nu ma lasati in voia sortii pt ca eu, din pacate lucrez cam mult, si nu prea am timp de niciunele!!!!

O zi minunata va doresc tuturor! si toate dorintele voastre sa se implineasca!!!!!

ghiocela13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Salut burticute.

Azi am fost la control la doctorul Gherasie Cristian si mi-a dat tratament cu utrogestan 6 pe zi si un acid folic, deoarece a descoperit un hematom de la care dupa ce urinez sangerez cateva picaturi. Mai rau e ca azi la eco transvaginala nu a vazut inimioara lui bb si astfel mi-a dat o saptamana de repaus la pat si sa ne vedem saptamana viitoare. a spus ca e inca mic, azi am intrat in 7 saptamani. Dar ieri am facut o transvaginala si mi-a spus ca ii vede bataile inimii , dar nu le poate masura. Voi ce spuneti?Ce credeti?

7+

unde ai fost la control? ca nici mie sapt trecuta nu m-a vazut sacul, iar a doua zi la medsana l-am vazut. cred ca nu are f bun ecograful, asa ca eu zic sa stai linistita.

beatrice fii optimista si o sa vezi ca o sa fie bine. noi iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine.

mie imi place foarte mult ca si denumire - licurici

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

buna fetelor,
sunt nou inscrisa in clubul vostru,dar va urmaresc mai demult din umbra.
imi puteti spune cat de grave sunt durerile abdominale?nu stiu sa zic daca sunt ca la menstruatie, pentru ca sub anticonceptionale nu simteam nici o durere, si in prima luna de intrerupere , surpriza.
si dupa ce dispar durerile ramane un disconfort aproape permanet.
sper sa-mi vedeti mesajul inainte sa se inceapa un nou capitol...

ral_eli durerile sunt fie in partea ovarelor,fie mai jos...ideea este ca nu te doare de fapt nimic, ci este uterul care se mareste incet incet ca sa faca loc la gogosica ..pe mine nu ma doare asa rau, eu nu m-am impacientat pt ca si inainte ma dureau rau ovarele si aveam disconfort la menstruatie. daca te doare mai rau o data, stai si tu jos, astepti sa treaca..cand nma apuca pe strada merg mai incet, mai calm..e normal.

votez pentru: pichiponti de noiembrie - decembrie!!

[+7 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata, asa, mai inspre pranz! Poftiti la suc de portocale, ceai, lapte si cornulete!

ghiocela, bine ai venit, suntem aici sa ne impartasim treirile, temerile, sa ne sustinem reciproc si sa imparatasim din experienta noastra. Deci cred ca ai nimerit unde trebuia. Sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc!

beatrice, nici nu imi pot da seama ce e in sufletul tau , incearca sa ai o discutie serioasa cu medicul tau (am inteles ca esti la Tutu) si sa vezi ce te sfatuieste. Sau dc nu esti multumita de medicul actual cauta unul care sa aiba rabdare sa te asculte si cu care sa poti vb deschis sa gasiti cea mai buna solutie. La homeopat ai fost sa vb de tratament pt tiroida?

Alexa, ai fost la acelasi ecograf si ieri si astazi? Unele ecografe sunt mai performante decat altele. In principiu, daca a vazut inimioara ca batea e bine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mirunam faci capitol nou ca suntem la poag 23???sau fac eu???

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor si eu am fost sa-mi recolteze sange pt analize de dimineata: 5 eprubete. Credeam ca plec de acolo Si incepe asistenta: ca sangele e prea deschis la culoare, ca pipi e prea tulbure... ma gandeam ca poate imi da rezultatele pe loc, asa, la ochiometru

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput