Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mirunam faci capitol nou ca suntem la poag 23???sau fac eu???

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

sa-mi dati si mie userul comun si parola pe PM. Si eventual instructini pt capitol nou. Sa mai dau o mana de ajutor la nevoie

Si apropo de shaorma, eu zic ca nu e mare bai. Carne rotisata, cartofi prajiti, salata, rosii, castraveti murati, ceapa, optional ketchup. De fapt mi se pare chiar ok, si recunosc ca ieri am si mancat una Mai de "condamnat" mi se pare un hamburger, care e facut din te-miri-ce carnuri si aditivi...

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fac eu capitol nou acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Fetelor si eu am fost sa-mi recolteze sange pt analize de dimineata: 5 eprubete. Credeam ca plec de acolo Si incepe asistenta: ca sangele e prea deschis la culoare, ca pipi e prea tulbure... ma gandeam ca poate imi da rezultatele pe loc, asa, la ochiometru

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Foarte tare!!! Nu am mai auzit asa ceva Felicitari pentru fetita, este superba, am inspectat pozele

Dourandoudou, nu am mai putut sa intru. Multumim de ajutor, promit ca urmatorul il fac eu

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Editat (nu am vazut cap.nou)

Mergi la inceput