Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca celesta, bine ai venit! te-am trecut in listuta dar sa ne dai si data nasterii si ultima menstra! eu sigur nu deschid capitol nou ca iese acum piticu de la baie si tre sa-l pitrocesc. Mami de (28.10.2008) si bb2 7+ |
Bine te-am gasit, Alinushca!
UM 31.01.2010
DN 5.02.1977
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
8+
celesta spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Bine ai venit, Celesta. Iti doresc iun bb sanatos si 40 de saptamani frumoase alaturi de noi. 7+ |
Multumesc Alexa! Sa ne dea Dumnezeu la toate!
8+
celesta spune:
| citat din mesajul lui simona-maris Celesta,bine ai venit ![]() ![]() .Ai aceeasi DPN ca si mine Poate vom fi colege in ziua cea mare.Madelain,am avut dureri de burtica jos timp de 3 saptamani,si nu s-a intamplat nimic rau pana acum.Durerile erau marisoare ...mai luam cate un no-spa...si dr mi-a zis ca sunt normale,mai ales in prima sarcina,pentru ca se schimba forma.pozitia si marimea uterului. Noapte buna tuturor! ![]() Simona,+8 |
Bine te-am gasit, Simona! he he he... avem acelasi DPN? atunci trebuie sa tinem legatura
Si eu am dureri in partea de jos a burtii, asemanatoare cu cele menstruale, doar ca nu atat de dureroase, nu simt ca e cazul sa iau medicamente (sunt obisnuita cu dureri menstruale f puternice)...
Greata, ameteala si durerile de cap imi dau de furca zilnic... Nu inteleg de ce se cheama rau de dimineata, ca pe mine ma tine toata ziua
8+
douradoudou spune:
mie imi plac mult licurici..
...de ce e shawarma nesanatoasa??
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
ral_eli spune:
buna fetelor,
sunt nou inscrisa in clubul vostru,dar va urmaresc mai demult din umbra.
imi puteti spune cat de grave sunt durerile abdominale?nu stiu sa zic daca sunt ca la menstruatie, pentru ca sub anticonceptionale nu simteam nici o durere, si in prima luna de intrerupere , surpriza.
si dupa ce dispar durerile ramane un disconfort aproape permanet.
sper sa-mi vedeti mesajul inainte sa se inceapa un nou capitol...
mirunam spune:
Celesta bine ai venit printre noi! Iti urez sarcina usoara, bebe sanatos si la termen.
Fetelor m-ati zapacit cu denumirile, cred ca ar trebui sa facem o lista cu propunerile si sa votam. Vad ca aveti multa inspiratie si pana la capitolul 20 ajungem la nspe denumiri fara sa avem una
.
A deschis cineva capitol nou? Vrea sa deschida? Deschid eu?
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui JoAnn fetelor posteste vreuna din voi sapatamana asta???eu incerc, dar nu stiu daca este bine . www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
eu incerc sa tin post...am intrebat medicul daca pot sa tin si a zis ca da...am intrebat si preotul si a zis ca biserica da dezlegare pt gravide sa nu tina post....deci este fix decizia noastra

Doamne ai grija si de noi
6+
sunset_zuzi spune:
fetele azi e ziua cea mare la mine...anunt la birou
sa vedem cum or sa primeaca vestea
...dimineata am fost la analize m-au scurs de sange
.....iar in legatura cu starea de rau la mine se manifesta cel mai des dupa-amiaza si seara...dar azi am avut putin si dimineata probabil ca nu mancasem
...dupa ce mananc ma simt mai bine
Doamne ai grija si de noi
6+
beatrice75 spune:
Sa dea Dumnezeu ca intr-o zi sa ma bucur si eu ca voi de pantecul meu, ca traiesc un calvar si sper sa nu-mi indice chiuretajul
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Sa dea Dumnezeu ca intr-o zi sa ma bucur si eu ca voi de pantecul meu, ca traiesc un calvar si sper sa nu-mi indice chiuretajul ![]() |
Dumnezeu sa te ajute si pe mine
...roaga-te...sigur o sa fie bineDoamne ai grija si de noi
6+

(28.10.2008) si 
Poate vom fi colege in ziua cea mare.
fetelor posteste vreuna din voi sapatamana asta???