Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h eu am o idee de denumire dar este sui rau: bilibizdrucei de toamna - iarna Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
[teal] Super! Votez pentru denumirea suie si pentru ursuleti, daca optati pentru ceva mai simplu.
Nu o sa se mai incumete nimeni sa deschida capitol nou
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
alinushca spune:
celesta, bine ai venit! te-am trecut in listuta dar sa ne dai si data nasterii si ultima menstra! ![]()
eu sigur nu deschid capitol nou ca iese acum piticu de la baie si tre sa-l pitrocesc.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 7+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h eu am o idee de denumire dar este sui rau: bilibizdrucei de toamna - iarna Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
[teal] Super! Votez pentru denumirea suie si pentru ursuleti, daca optati pentru ceva mai simplu.
Nu o sa se mai incumete nimeni sa deschida capitol nou
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
7+
vmadelain spune:
Hei Anya,
Pe 8-9 aprilie sunt si eu programata tot la dr Mihalache (by the way e o dr de minune) pentru a asculta pentru prima oara inimioara lui bebitza. De abia astept!:)
Dragelor, am si eu niste dureri la burtica jos, inca nu iau nimic, sunt tolerabile...dar imi fac griji pentru bebe...deh, fiind prima sarcina, te gandesti la orice.Dar o sa fim bine, sunt sigura!
Niste remedii nonmedicamentoase ati incercat? Pls, niste ganduri impartasite as aprecia!
PS pt Anya2010: you're my best
!
Pup,
Mada
4+
ALEXA1985 spune:
Bine ai venit, Celesta. Iti doresc iun bb sanatos si 40 de saptamani frumoase alaturi de noi.
7+
simona-maris spune:
Celesta,bine ai venit

.Ai aceeasi DPN ca si mine
Poate vom fi colege in ziua cea mare.
Madelain,am avut dureri de burtica jos timp de 3 saptamani,si nu s-a intamplat nimic rau pana acum.Durerile erau marisoare ...mai luam cate un no-spa...si dr mi-a zis ca sunt normale,mai ales in prima sarcina,pentru ca se schimba forma.pozitia si marimea uterului.![]()
Noapte buna tuturor!
Simona,+8
ioanast spune:
Pichiponti de noiembrie decembrie 2010 suna foarte bine dupa parerea mea. Madanic ne bucuram si noi mult pentru surioara ta. Sa iti traiasca nepotica!!!!! Azi a fost o noua zi si o noua shaorma ca numai la asta poftesc fir-ar sa fie! Dar acum promit ca macar o saptamana nu ma mai ating de aceasta ispita nesanatoasa!:-)
5+
vmadelain spune:
Multumesc de raspuns Simona. E incurajator sa auzi si alte trairi care dau vesti bune!
O noapte buna si odihnitoare tuturor.
Madelain
5+
Ioana_Mami spune:
Alte propuneri (sa avem de unde alege
)
"Diamante de dec-noi 2010"
"Sclipiri de dec-noi 2010"
"Licurici de dec-noi 2010"
Fericita
+8

6sapt+,