Ingineri fosti, viitori...(33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Ma iertati ca nu am mai intrat de mult timp dar sunt inca intr-o mare vanzoleala prin casa si vineri plec inapoi pentru ca pe 29 am examen. De invatat am invatat pe sponci, frica ma ia de nu se poate...
Ancuita imi pare rau de tati tau... Oh doamne ce este in viata noastra ca nici la mine nu este foarte roz. De la o vreme toate merg pe dos.
Va pupic si sper ca intru cat de curand si ca recuperez la citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nico, imi dau seama ca sunteti cu banutii programati. Dar pentru sanatatea ta eu as zice ca se merita sa iei o masina de paine si sa ti-o faci tu in casa fara E-uri si cu ingredientele permise.
Eu stiam ca alergiile se reduc odata cu varsta, asta in mod normal. Faptul ca s-a declansat la maturitate ma duce cu gandul ca organismul a reactionat la ceva, ori o greseala in alimentatie, ori un factor extern, ceva s-a intamplat, undeva s-a ajuns la un prag maxim tolerabil.

Ieri am citit despre MONOGLUTAMATUL DE SODIU!!!!, a pus o mamica acest link. Nu stiam de al cincilea gust si de faptul ca e in laptele de mama in mod natural si da dependenta. uite asa am mai invatat ceva nou.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Good morning!

... Generic vorbind, ca la noi este o vreme de ...vai si-amar! Nu-mi vine sa cred ce brusc se schimba situatia de la o saptamana la alta: cand ne topim de cald, cand cautam bunda prin strafundurile dulapului! Ai mei prunci sunt intr-o stare de agitatie fantastica si nu stiu cum sa-i mai domolesc. Simt ca pierd controlul si ca rabdarea mea-i pe sfarsite si nu stiu unde sa gasesc raspunsurile la toate intrebarile mele. Sa fie de la vremea asta sucita, sa fie de la faptul ca cresc si incep sa-si schimbe obiceiurile si comportamentul in timp ce eu imbatranesc ... nu stiu. Cert este ca de multe ori ma simt ca closca ce-a colcit oua de ratza si se uita disperata la progeniturile ei care au obiceiuri absolut ciudate ... Ma rog, nu ma luati in seama pentru ca, repet, vremea asta ma incarca negativ!

Ancuta, am intrat sa-ti spun ca ma rog pentru parintii tai sa se insanatoseasca grabnic si toti cei dragi tie care au probleme sa le depaseasca cu brio, iar tie iti doresc multa sanatate si puterea de a trece cu bine peste toate!

Nico, draga mea, de multe ori stau si ma gandesc la tine cu cata dragoste vezi cum visul vostru prinde contur si casuta mult dorita incepe sa arate din ce in ce mai bine. Te inteleg ca te doare cand copiii sunt suparati pe tine si nu-ti vorbesc, dar nu uita ca niciodata mama nu va putea fii egalata de nimeni, orice s-ar intampla! Locul tau este pus de-o parte in inimioarele copiilor tai!

Otilia, tin si eu pumnii stransi printesei tale sa scape fara operatie la piciorus si, trebuie sa spun ca ma uit socata ca in curand trebuie sa nasti si nu stiu cand Dumnezeu a trecut vremea asta?? Elisa ce mai face???

Cristina, bafta maxima la examen si sa dea Dumnezeu sa se alinieze planetele in asa fel incat sa va fie foarte bine si sa iasa soarele si pe strada voastra!

Elena si pe Razvanelul cel dulce, cuminte si dragastos! Pe cand ii faci un fratior sau o surioara???

No, eu inchei, ca urla treaba dupa mine!
si-o vara minunata va doresc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
si un ceai cu gheata .
Otilia ma gandeam sa imi cumpar o masina de paine. Are o colega si a avut tema de casa sa imi pregateasca o painica sa vad cu e. Sincer nu a iesit prea bine. I-am luat cadou si soacrei una, noua nu prea ne-a placut cum a iesit painea. Adevarul e ca in oras avem paine foarte buna .
O sa incerc sa imi framant si eu paine, vad cum iese si apoi ma hotarasc daca merita masian sau nu.
Greseli in alimentatie mari nu au fost. Cauza banuiesc eu ca a fost alta. Un tratament cosmetic, apoi mers la mare la o saptamana, m-am ars tare pe fata si ... de atunci au tot continuat problemele. Masuri de protectie am luat de la inceput, nu prea imi explic ce a fost. Imunitatea e la pamant de ceva vreme.
Oricum sunt optimista, am impresia ca sunt pe drumul cel bun.
Si Andra e alergica dar imi mare stiu la ce si o pot tine sub control. Sper ca la ea sa dispara mai repede.

banuiesc ca e un filmulet in link-ul dat de tine. Nu pot sa il vad la birou. Poate imi fac timp diseara sa intru de acasa.
Cristina capul sus fata draga . Imediat scapi de examen .
Elena acum am vazut ca ai pus poze. Ce mare e Razvan . E tare bine ca poate sa se joace in curte.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am pus repde de o / Mie imi trebuie direct in vena . Aseara am fost la cinema la Pitesti. Am ajuns acasa dupa ora 1 . Cum trezirea e la ora 6 acum ma chinui sa ma trezesc.
Pisi azi am vazut mesajul tau. Eu, daca nu asi fi cu casa in lucru chiar m-asi bucura de vremea asta. Ia partea buna a lucrurilor. Poti sa mergi prin parcuri cu nazdravanii toata ziua.
La bunici cand ii trimiti? Ma gandesc ca le-ar prinde bine.
Aseara mi-au spus socrii ca domnisoara mea plange doar cand vorbeste cu mine. In rest e ok.
Luni dupa cosmetica am mers la masaj anticelulitic iar acum ma misc ca un robotel. Ma dor toate cele. Nu cred ca o mai las pe tipa sa ma atinga .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor! Eu sunt cu creierii in pumni. Examenul meu a fost amanat. Am afalat miercurea trecuta. De atunci nu vreau sa va mai spun cum ma simt... Acum sunt la Belfast dar simt ca imi explodeaza capul...
Sper sa vin cu vesti mai bune.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Cristina,
sorry, stiu ca abia asteptai sa scapi! dar nu dispera. O sa fie bine in cele din urma.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cristina chiar am intrat sa vad cum esti cu examenul. Sper ca nu se amana cu mult.
Noi implicati 100% in operatiunea casa. Ploaia tot ne incurca dar sunt iar optimista.
Imi e dor tare de copii. Nu stiu daca o sa pot sa ii las toata vara la bunici.

Ups, am uitat sa pregatesc o .
O zi cu muuuult soare .

Nico

Mergi la inceput