Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 11
xerxe2005 spune:
Foarte frumoase pozele, Dorina. Se vede ca v-ati distrat.
E greu sa egalezi un asemena concediu. As vrea sa te vad eu anul viitor, ptr ce locatie mai pregatesti o deplasare.....
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Otiliav spune:
Dorina, ce bine ca ne mai scrii. Si ne mai pui si poze cu voinicii tai. Super locatie, nu-i asa ca au fost in extaz?
Mi-ai facut pofta sa imi duc si eu mandrele. Dar deja intru in dileme ca doar pentru Ana ar merge in urmatorii doi ani.
Elena, condoleante si sa treceti cat mai usor peste aceasta perioada trista.
Cristina, gata renovatul?
Nico, esti alergica la modul ca nu-ti fac bine dar totusi le-ai tolerat pana acum. Adica mai poti scapa in bunatati din cand in cand, nu? Ca nu te-am auzit sa faci bubite sau sa iei antihistaminice. Si bine ca nu te mostenesc copii ca ai fi stiut pana acum.
Eu pe la birou, 2 sedinte scurte. Si nu mai am nici un chef de munca dar mai am vreo 2 documente de predat pana plec.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
xerxe2005 spune:
Pe unde umblati, fetelor? Ati inceput concediile?
http://community.webshots.com/album/577941740rORNzi
iepumic spune:
Salutare, fetelor.
Eu nu prea am vesti bune. Tatal meu este in spital, are 80% din suprafata pielii distrusa din cauza unei intoxicatii cu medicamente suprapusa peste psoriazis (de care sufera de la 23 de ani). E in stare grava si pe caldurile astea refacerea cred ca este mai dificila. Incercam sa fim totusi optimisti si asteptam si rezultatele analizelor de sange sa vedem ce s-a intamplat cu organele interne. In rest...foarte mult stres la servici si multi idioti (imi pare rau ca tb sa spun) cu care am de-a face.
Va pup, sper ca voi aveti vesti mai bune!
Otiliav spune:
Hai mai Anca. Of, parca se tin lant necazurile de tine. Si numai legate de sanatate.
Din punctul asta de vedere eu am primit o veste bunicica. Chistul Anei de la picior nu prezinta circulatie sanguina prin el, este plin cu lichid vascos, diagnosticul este chist ganglionar . Trebuie tinut sub observatie. Se poate opera daca mai creste sau devine dureros. Sa speram ca nu va fi cazul prea curand.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
iepumic spune:
Salutare fetelor, vad ca nici voi nu sunteti prea active.
Oti, sper sa nu fie cazul de operatie prea curand.
Elena, .
Eu sunt super aglomerata cu predarea proiectului, e foarte mult stres dar cumva reusesc sa fac fata. Tata este ceva mai bine, astazi a plecat la Cluj cu mama, care trebuie sa mearga controlul periodic. Si eu trebuie sa merg la "revizie" cu dintii, mai am putin si nu vreau sa ma inec la mal dar din cauza proiectului nu reusesc sa fac nimic.
In schimb a mai dat o belea peste noi, socrul fratelui meu a facut infarct aseara si acum este in spital. Parca se tin belelele lant! Sper sa se termine odata (cu bine) toate astea si ne linistim un pic, ca nu stiu daca mai rezistam mult din punct de vedere psihic.
xerxe2005 spune:
Off, Anca incerc sa iti trimit ceva vibratii pozitive... Nu stiu cat o sa reusesc ca si eu sunt cam deprimata...
Otiliav spune:
Anca, trebuie sa fii tare pentru ei. Imi imaginez ca iti este foarte greu pentru ca in familia ta extinsa, in majoritate, esti inconjurata de persoane cu o anumita varsta si din pacate odata cu varsta apar si problemele mai mici sau mai mari. E nevoie clar de mai multi nepotei
Parca ieri ne povesteai de dinti si acum esti aproape gata. Vad ca la voi toate drumurile duc la Cluj.
Oricum scapi si de proiect si de aparat si intri in vacanta. Pe unde va plimbati anul acesta?
Elena, pai de ce depresie? Tu care esti mereu in sedinte, rapoarte, ai o energie de invidiat.
Cristina, aloooo, prin ce tara mai esti si ce mai faci?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
nma spune:
Salutare fete dragi
Imi tot propun sa scriu dar nu prea reusesc .
Pisi ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Frumos concediu, abia astept sa mergem si noi. I-am promis lui Alex ca vom merge candva. Sunt convinsa ca merita chiar daca e obositor.
Anca sper sa apara cat de curand soarele si pe straduta ta . Multa sanatate parintilor.
Otilia pup dulce printesa sa scape repede de problemute. Tu cum te mai simti? Ai terminat proiectele?
Elena intrebai de concedii. La mine nu mai e cazul anul asta. Mi-am cam terminat zilele libere (cele ramasa sunt programate) iar banutii sunt directionati catre casa.
Asi vrea sa fugim la mare saptamana viitoare pt doar 2 zile. Sa vedem daca reusim.
Timp de net nu prea mai am. La birou e ceva de lucru iar dupa program ne ocupam de casa. Imi e tare greu fara strumfi (Andra nici macar nu vrea sa vorbesasca cu mine la telefon, e suparata tare ) asa ca imi ocup cum pot timpul.
In mare mi-am comandat mobila, vopseaua, .... mi-am luat si plita cu inductie. Ma bucur ca un copil pt toate prostioarele cumparate.
Nu prea mai am rabdare, m-asi muta si maine la casa. E asa placut sa stai pe terasa la o cafea.
Otilia pana la sarcina cu Andra nu am avut probleme. Nu stiu ce s-a intamplat. In principiu dupa ce se duce iritatia pot sa le introduc treptat.Rezulatatele incep sa apara sau macar asa mi se pare mie. Oricum nu ma mai dau cu o tona de fard pe fata.
Sincer chiar nu credeam ca pot sa renunt la dulciuri. Am reusit sa tin dieta destul de strict pana acum . Imi e tare greu fara lactate dar am trecut pe lapte de soia. Ieri mi-am luat si o budinca. Era bunicica.
La noi in oras nu gasesc paine 100% din secara, am gasit doar la Sibiu dar mi-am facut provizii pt o saptamana.
Nu mai pot sa beau nici cafea prea tare. Poate reusesc sa renunt si la ea (tare mi-ar placea).
Azi sunt plina de energie, nu stiu ce e cu mine ca doar e luni . Mi-am facut programare la cosmetica, poate merg si la un spectacol ceva.
Nico